sogan suyu mu iccez kiz ayy kulaga hic hos gelmiyo ama denemekten zarar gelmez nasil yapicaz sogani adetten sonra baslayalimm
Evet canim adetin 7. Gunu baslayalim 15gun devam edelim sende suan adetlisi demi
adetinin 2. ya da 3. günü git canım arkdaşlar da söylemiş çünkü hormonlara bakılıor o günlerde.
Akşam yine baya kaynatmışsınız oku oku anca bitirdim.
Günaaaaaayyyddddınnnn niee kimsecikler yokk???
Ben daha adet olmadımmm ayy çok da heyecanlıyımm bi yandan da geç mi yumurtladım diye düşünmeye başladım
bence o kız çok iyi niyetli biri deil cnm sen kendini ne kadar uzak tutabiliosan tut benceOffff neler duyuyoruz Allahım koru yaa Rabbimmm..Valla geçen gün eşimin öğretmen arkdaşı aradı sabah sabah..telefonu elinden ladığım gibi açtım hoparlörü iiş hakkında konuşuyo ama sinir oldum sabah sabah aramasına..Şu aralarda böyle şeyler o kadar çok duyuyorum ki kaç günlerdir kuruntu yptım kendi kendime en sonun da bu olayda patlak verdi.. bi ele aldım benimkini açtım ağzımı yumdum gözümü resmen ağlattım adamı yaa koca adam karşımda ağladı sinirinden.. Bide geçen gün işte bu bekar arkadaşımla konuşurken uludağa gidicem dediğim de direk eşimi sorması oda gelicek mi demesi ben gelmiycek dediğim de vazgeçmesi fena sinirimi bozdu resmen elim ayağım titredi..
allah kabul etsin cnm cuma günü sen bize hatırlatt batını da ekliorummeslemcim 3 yasini okudu diye yazar mısın canım şimdi okuyacam.kızlar size bi de bi dua söylemek istiyorum,takip ettiğim diğer topikte bi arkadaş yazmış.kayınvalidesine bi komşusu demiş ve bu duayı söylediğim kişiler okuduktan bir ay sonra hamile kaldılar dmiş.
Cuma günü seladan ezan okununcaya kadar 41 defa KEVSER SURESİ okuyanın çocuk dileği kabul olurmuş.
yapması hiç de zor değil,denemekten bi zarar gelmez.Hepimiz bu cuma okuyup duamızı edelim,inşallah bebişlerimiz gelir
( canım benim bat tarihini de ekler misin 22 ocak )
kız bi test yapsanaaaaaaaaaaaaaaadetinin 2. ya da 3. günü git canım arkdaşlar da söylemiş çünkü hormonlara bakılıor o günlerde.
Ben daha adet olmadımmm ayy çok da heyecanlıyımm bi yandan da geç mi yumurtladım diye düşünmeye başladım
cnm kullanıcı kontrol paneline gir aşağıda bebeğinizin doğacağı tarih yazıo oraya tarihi yaz kaydet hemen oluyoocanim ya bu hamilelik takvimini imza alanina nasil eklixez ben beceremedim pro uye olmam lazim galiba
günaydııııııınnn kızlaaaaarrrr nasılsınız bakim konuşmayalı
günaydıınn nerdesin yaww gözümüz yollarda kaldııı
adetinin 2. ya da 3. günü git canım arkdaşlar da söylemiş çünkü hormonlara bakılıor o günlerde.
ev işlerinden giremedim kız bak trt yi izliyorum sende açsana
dur açıyommmmm ne anlatıolaarr
cnm herşeyde vardır bi hayır üzülme bende 2 senedir bekliorum rabbim ne zaman verirse artık biz bol bol duamızı yapalımtoplamda 42 gun saracoglu' nun incir-havuc kürünü uyguladım... o da tutmadı... en son 8 aralık' ta regl olmustum... ve bugun yani tam 8 ocak' ta geldi yine kırmızlar... ulem bari bir gun gec gelseydin de, hafif umitlenseydim.. ona bile mahal vermedin... "ah kırmızılarrr, vah kırmızılarrrr".... kırmızı rengini cok severdim, o renkten bile sogudum... tam 1.5 senedir cocuk istiyorum... yumurta takibi (hem igneli hem ilaclı), 1 kere aşılama, incir-havuc kürü yapıldı... banamısın demiyorbir kere düşük oldu, o kadar ne diyelim.. vardır Allah' ın bir bildigi... tum sirket catır catır doguruyor...
bebek özlemi çekenler çıkıp konuşuyor bir kadının 23 tane düşüğü olmuş 16 yıllık evliliğini bitirmiş sonra eski kocası başkasıyla evlenmiş adamın çocuğu olmuş kadında başkasıyla evlenmiş kadınında 1 yıl sonra çocuğu olmuş
bebek özlemi çekenler çıkıp konuşuyor bir kadının 23 tane düşüğü olmuş 16 yıllık evliliğini bitirmiş sonra eski kocası başkasıyla evlenmiş adamın çocuğu olmuş kadında başkasıyla evlenmiş kadınında 1 yıl sonra çocuğu olmuş
kızlar ben geldim tekrarrr dayanamadım :)))
ayy üzüldüm yaaa düşününce bi tuhaf oldumm. Allah bizi çocuk yüzünden kocalarımızdan ayırmadan çocuklarımızı göndersinnn
Ben gidiyorum test yapmayaaa gelicam birazdannn
cnm herşeyde vardır bi hayır üzülme bende 2 senedir bekliorum rabbim ne zaman verirse artık biz bol bol duamızı yapalım
hadi yaa 23 düşük ne demek yaa allahım korusunn şu çocuğu olmuyo die evliliğini bitirenlere çok üzülüorum allah korusunn bazen eşime diorum da allaha karşımı geliyim seni bırakıp allah nasip ederse senden nasip etsin dioo
ayy kız benn çok kötü oluyorum bunları dinleyince yaa
kızlar ben geldim tekrarrr dayanamadım :)))
ayy üzüldüm yaaa düşününce bi tuhaf oldumm. Allah bizi çocuk yüzünden kocalarımızdan ayırmadan çocuklarımızı göndersinnn
Ben gidiyorum test yapmayaaa gelicam birazdannn
GEldimmm ama yok ikinci çizgiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?