batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canim ya bu hamilelik takvimini imza alanina nasil eklixez ben beceremedim pro uye olmam lazim galiba

günaydın kızlaaaaar :79::79::79:nasılsınız bugün hamişlerimiz nasıllar bakalım

günaydııııııınnn kızlaaaaarrrr nasılsınız bakim konuşmayalı

bence o kız çok iyi niyetli biri deil cnm sen kendini ne kadar uzak tutabiliosan tut bence
allah kabul etsin cnm cuma günü sen bize hatırlatt batını da ekliorumm
kız bi test yapsanaaaaaaaaaaaaaa
canim ya bu hamilelik takvimini imza alanina nasil eklixez ben beceremedim pro uye olmam lazim galiba
cnm kullanıcı kontrol paneline gir aşağıda bebeğinizin doğacağı tarih yazıo oraya tarihi yaz kaydet hemen oluyoo

canım yaptın mı test?

toplamda 42 gun saracoglu' nun incir-havuc kürünü uyguladım... o da tutmadı... en son 8 aralık' ta regl olmustum... ve bugun yani tam 8 ocak' ta geldi yine kırmızlar... ulem bari bir gun gec gelseydin de, hafif umitlenseydim.. ona bile mahal vermedin... "ah kırmızılarrr, vah kırmızılarrrr".... kırmızı rengini cok severdim, o renkten bile sogudum... tam 1.5 senedir cocuk istiyorum... yumurta takibi (hem igneli hem ilaclı), 1 kere aşılama, incir-havuc kürü yapıldı... banamısın demiyor bir kere düşük oldu, o kadar ne diyelim.. vardır Allah' ın bir bildigi... tum sirket catır catır doguruyor...

dur açıyommmmm ne anlatıolaarr

bebek özlemi çekenler çıkıp konuşuyor bir kadının 23 tane düşüğü olmuş 16 yıllık evliliğini bitirmiş sonra eski kocası başkasıyla evlenmiş adamın çocuğu olmuş kadında başkasıyla evlenmiş kadınında 1 yıl sonra çocuğu olmuş

cnm herşeyde vardır bi hayır üzülme bende 2 senedir bekliorum rabbim ne zaman verirse artık biz bol bol duamızı yapalım

hadi yaa 23 düşük ne demek yaa allahım korusunn şu çocuğu olmuyo die evliliğini bitirenlere çok üzülüorum allah korusunn bazen eşime diorum da allaha karşımı geliyim seni bırakıp allah nasip ederse senden nasip etsin dioo
ayy kız benn çok kötü oluyorum bunları dinleyince yaa

kızlar ben geldim tekrarrr dayanamadım :)))

ayy üzüldüm yaaa düşününce bi tuhaf oldumm. Allah bizi çocuk yüzünden kocalarımızdan ayırmadan çocuklarımızı göndersinnn

Ben gidiyorum test yapmayaaa gelicam birazdannn

amin cnm aminn rabbim en yakın zamanda nasip etsin hemen bu ay hadi beklioruz heyecanla çabuk gel hayırlı haberlerle gell

yani 23 düşük dediğim bütün gebelikleri çoğulmuş dördüz beşiz falan yani ama kötü yinede yaa hele bir kadın çıkmıştı az önce taaa 16 yaşındayken kız çocuğum olursa mihrimah koyucam adını demiş ve kadın sonra hasta olduğu ve hiç çocuğunun omayacağını öğrenmiş sonra bir dernek kurmuş özlenen çocuklar derneği adı şiirler yazmış hiç olmıcak kızına çok duygulandım yaaa

hadi bakalım yeşilcik inşallah güzel haberlerle gel

Çok zorlayınca ikinci çizgiiii hafiften varmış gibi görünüyo ama hayal de görüyo olabilirm DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…