batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Canim hayit suyu aktarlarda satiliyomus bak bunu netten buldum kisa bi alinti yaptim;
Hayıt meyvesi yumurtlama periyodunu düzenlemeye ve hamile kalma şansının artmasına yardımcı olabilir.
Doğum kontrol hapına son verdikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur. Hayıt meyvesinin, her ne kadar kullanım alanlarının çoğu bayanlar için olsa da erkeklerde depresyon ve buna bağlı cinsel iktidarsızlık durumlarında da kullanılabilir.
Erkeklerde testesteron, kadınlarda ise östrojen fazlalığının neden olduğu aşırı kıllanma ve sivilcelere (akne) karşı, hayıt meyvesi terapisi hormonları dengeleyerek yardımcı olabilir.
Kullanım biçimleri: Yarım tatlıkaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir subardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır,üstü kapalı olarak 810 dakika demlendirildikten sonra süzülür. Günde 23bardak taze demlenmiş çay, soğutulmadan öğün aralarındayudumlanır.

9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile

ayy kimseler yokkkk iki gündürrr nerdesiniz milletttttt huuu

yeşilcik nasılsın tatlım? nasıl gidiyor hamilelik? eşin ne tepki verdi nasıl söyledin onları anlatmadın bekliyorum merakla

canım iyiyim karın ağrım artık yok denecek kadar az. Kendimi çok yormamaya çalışıyorum. Eşime hastaneden çıkarken söyledim. O aradı beni dedim hastaneden çıktım ama sana sonucu söylemiycem çünkü var desem sevinci birlikte yaşayamayaz yok desem de sen üzüleceksin dedim. O da kızdı söyle filan diye. Tmam dedim sonuç pozitif. yani ne diyo :)) DEdim pozitif iştee var gebelik ama çok yeniymiş falan filan. Bu biraz afalladı anlamadı gibi oldu tepki veremedi. Dedim sen sevindin mi üzüldün mü anlamadım tepkini dedim. SEvindim dedi hayırlı olsun filan ama heyecandan konuşamıyo yani :)) Öyle söyledim işte .

ayy cıddı mısın??bende kullanıcam her aktarda var mı bıde nasıl kullandın nekadar ıctınn

nereye takılıyoki bilgin varmı yesilcik

sen neler yapıyosun hamilelik nasıl mercimek iyimi

ayy cıddı mısın??bende kullanıcam her aktarda var mı bıde nasıl kullandın nekadar ıctınn

canım bu yazıyı başka bi konudan aldım ben daha denemedim bu ay aktardan aldığımız bi macunu deniyoruz hayıt suyu aktarlarda satılıyomuş bi soruştur bulursun

kızlarrr nasılsınız yine ben geldim ve çıldırmak üzereyim adete 3 gün kaldı göğüsler şişti ve acıyo,belim çok ağrıyo eğildikçe falan ağrı saplanıyo sanki karnım şişti ama adet belirtisi yok sanki...çünkü benim kasıklarım 1 hafta önceden ağrıdı ama bu ay 1 hafta önce biraz ağrıdı ve kesildi...hatta gene buraya yazmıştım adet olcam diye ama kesildi kasık ağrıları meraktan delirmek üzereyim bu bel ağrısı görümcemde çok oldu ve o ay hamile oldu acaba hamilemiyim deliriyorum düşünmekten...

nereye takılıyoki bilgin varmı yesilcik

sen neler yapıyosun hamilelik nasıl mercimek iyimi

kendi bi sayfa açmıştı pastanın günlüğü diye bi de yılbaşı hediyeleşme vs o sayfalarda görmüştüm.

Bende bebişim için bişeyler öreyim diyorum ama beceriksiz çıktım bi patik örmeyi beceremeidm şimdi şapka deniorum becerebilirsem
Mercimek de iyi sanırım pek bi belirti gndermiyo bana .

Sen nasılsın??

Hamilelik belirtisi olabilir canım 3 günün kalmış test yapabilrisin yarın sabah.

kızlar benim bat dün müş ama olmadım bugünde bekliorum bakalım genelde cumartesi oluyorum 43.günüm bugün

canım 43 gün fazla değilmi hepmi böyle oluyorsun arası çok çünkü

ooff bu arada daha benim bata var bu ara hafif hafif başım dönüyo gerçi ben tansiyon felandır herhalde diyorum ya ben bu ay yumurtlamamı anlamadım acaba hala yumurtlama olmadımı hoş hiç anlamıyorumki zaten çok nadir daha bata 15 gün varya nasıl sabredecem ben

eslemcim ben 2 yasin daha okuyabilirim varsa banada verebilirsin eşimde bu ara sürekli bana senden bir çocuğum daha olsun istiyorum deyip duruyo cinsiyeti önemli değil yeterki senden olsun diyo benim içinde önemli değil sağlıklı olsunda ama Allah biliyoya kızım olmasını çok istiyorum bir oğlum var birde kızım olursa süper olacak

arkadaşlar bana kapıda ödeme ovulasyon almak istyorum önereceğinz ste var mı

Canim ben aldim kapida odeme olarak ama biraz pahali 30 ovu testti 15 gebelik testi 50 tl ama kargo falan 62 tl toplam ucret. Testmarketim den aldim siparisin ertesi gunu geldi.

Kizlar benim burda aktar yok ya hayit tohumunu ben nasil bulacam offf aglamak istiyorum :2:

Kizlar benim burda aktar yok ya hayit tohumunu ben nasil bulacam offf aglamak istiyorum :2:

Kiz aglama dur internetten siparis ver bitkisel urun satan siteler var bu sabah gordum ama ne kadar guvenilir bilmiyorum bi arastir ve sizin orda nasil aktar yok vardir belki senin bilmedigin onuda arastir yada sey oluyo ya kuruyemisciler, bazilarinda oluyo boyle bitkiler bi sor sorustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…