batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

evet devlete gittim nasıl ögrencemkii hayırlısı canım ya ne diyim moralim alt üst oldu eşim kabul edermi onuda bilmiyorum bu test olayını

nie kabul etmesin ki cnm eder sen takma kafana çok basit bişey o test 3 gün ilişkiye girmiceksiniz eşin gidip testi vericek bu kadar basit gittiğin hastanenin adını yaz internete sitesinde yazar labaratuar sonuçları die oraya tıkla bak çıkar 4-5 den sonra heralde tabi her hastanede varmı bilmiorum bizim izmitte öyle bakabiliosun yani

ayy hadi güzel haberler bekliyoruz artık.

yok kız nerdeeee öle napıosun die sorıyım dedim bi çıkosan çık cnm tutmıyım seniii

yaw ne bileyim öyle bağırınca ben de dedim test yaptı tekrar çizgi gördü diye. iyiyim canım üşendim yemek yapmadım kociş yemeğe götürcek hazırlan deyip duruyor yemekten gelince görüşürüz tatlım

ohhh afiyet olsun ne kadar güzelll bizde pazar günü çıkmıştıkkk görüşürüz tatlımmm

Benimde bugün adet olmam gerekirken olmadım.evdeki ovulasyon testinden yaptım ama negatif çıktı malesef çok silik ikinci çizgi çıktı buda yumurtlama testi için negatif manasında.eger gebelik varsa ovulasyon testide pozitif çıkar diye duymuştum zaten bu ayda umudum yoktu.Artık önümüzdeki aylara kaldı umudum..

cnm hiç bi fikrim yok söylediklerine ama inş. hamilesindirr

İnşallah canım İnşallah sende ve tüm isteyenlerinde Allah kucagını boş bırakmaz.bende bu forumda gördüm yumurtlama testinde eğer hamilelik varsa çıktığını.Daha idrar testi veya kan testi yapmış değilim tabiki ama çok umutlanmakta istemiyorum.Hakkımızda herşeyin hayırlısı canımm

cnm yarın da bekle gelen giden olmazsa bi test yaparsın inş. pozitif çıkarda bizde seviniriz

inşallah canım yaa:) kırmızı rengini çok severdim ,hamile kalmak istedikten sonra her ay kırmızıları görmekten nefret ediyorum artık kırmızı renginden:)Artık seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

cnm ben bu gün test yaptım negatif çıktı zaten adet belirtileri de başladı cnm benden ümit yok bu ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…