evet devlete gittim nasıl ögrencemkii hayırlısı canım ya ne diyim moralim alt üst oldu eşim kabul edermi onuda bilmiyorum bu test olayını
Buldum henüz cıkmamıs canım sağolasın
BAT 1 umarım kırmızılar görünmez bu ay:18:
inş. olmazsın cnm varmı adet belirtileriii
varla yok arası birşeynormalde günümden 1 gün önce başlardı belirtiler ama bu sefer 1 haftadır var.yarın görecez bakalım nolcak
hayırmı değilmi bilmiyorum henüz şikayetlerimi anlattım ulturasonla baktı hcg için kan istedi ptesi ögleden sonra cıkcakmıs sonuclar. ptesi tekrar gitcem sonuca göre adet görmem için ilaç vercekmiş bide spermigram gibi bişeydi adı eşim için bir test istedi tedaviye baslıycakmısız kafam karıstı iyice
anatolyaaaaaaa
noldu kızzzzzz tam çıkıyordum ??????????????? yoksa güzel haberler mi var kızzz
yok kız nerdeeee öle napıosun die sorıyım dedim bi çıkosan çık cnm tutmıyım seniii
yaw ne bileyim öyle bağırınca ben de dedim test yaptı tekrar çizgi gördü diye. iyiyim canım üşendim yemek yapmadım kociş yemeğe götürcek hazırlan deyip duruyor yemekten gelince görüşürüz tatlım
Benimde bugün adet olmam gerekirken olmadım.evdeki ovulasyon testinden yaptım ama negatif çıktı malesef çok silik ikinci çizgi çıktı buda yumurtlama testi için negatif manasında.eger gebelik varsa ovulasyon testide pozitif çıkar diye duymuştum zaten bu ayda umudum yoktu.Artık önümüzdeki aylara kaldı umudum..
İnşallah canım İnşallah sende ve tüm isteyenlerinde Allah kucagını boş bırakmaz.bende bu forumda gördüm yumurtlama testinde eğer hamilelik varsa çıktığını.Daha idrar testi veya kan testi yapmış değilim tabiki ama çok umutlanmakta istemiyorum.Hakkımızda herşeyin hayırlısı canımm
inşallah canım yaa:) kırmızı rengini çok severdim ,hamile kalmak istedikten sonra her ay kırmızıları görmekten nefret ediyorum artık kırmızı renginden:)Artık seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?