batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ciddimisin kızz sert yaa son zamanlarda kontorl ediyorum hiç yumuşak değil hatta bu dediklerim adet belirtisise az önce yine montorl ettim baya yukarda sert bi cisim değiyor elime

Umit vermek istemem canim ama adetlerin duzensiz oldugu icinde daha yumusamis olmayabilir karin agrin falan varmi bu arada da 3 gun falan adet olmazsin ama 3 gunden sonrasini bilemem yine kontrol edersin yine sertse kan testti ver derim sana

canım benim hamile kaldığım ay yumurtlamadan 1 hafta sonra adet huzursuzluğu olurya karında kasıkta aynen öyle başladı göğüslerimde ağrımaya başladı ama en önemlisi benim kasıklarımda böyle ani giren ince ağrılar şeklinde ağrılar başlamıştı hani batma diyolarya öyle işte birde belim çok fena ağrımaya başlamıştı 5 dk dan fazla yürüyemiyordum yani düşün ama hamile kalmadan önceki ayda kasık ağrıları çektim o zaman adet oldum hatta doktora gittim dr baktı birşey yok belki enfeksiyon vardır dedi o da yoktu ama iki kasık ağrısı arasında gerçekten fark vardı hamile kaldığım ay batma şeklindeydi yani bir hareketlenme vardı kasıklarımda anlamıştım

Ay cok sagol sogan suyunu ve ovu. Testtini bu ay bende kullanmaya basladim umut oldun bana canim cok saol allah bebegini sana bagislasi

pko var he negüzel hemen kalmışın cnm bende pkoyum 4buçuk aylık evliyim

canım soğan kürünü kesinklikle ama kesinlikle tavsiye ederim çok işe yarıyor ben pkoluydum ama hormonel dengemde bir sorun yoktu belkide ondan şanslıyımdır dr ilaç bile vermiyordu bana

Umit vermek istemem canim ama adetlerin duzensiz oldugu icinde daha yumusamis olmayabilir karin agrin falan varmi bu arada da 3 gun falan adet olmazsin ama 3 gunden sonrasini bilemem yine kontrol edersin yine sertse kan testti ver derim sana
düzensiz olduğum için yumuşamamıtır dmi karın ağrım hiç geçmeden hafiften var ama idrarda negatif çıtı bide o topikte yumuşak olunca hamile diyolar cnm senin örneği varmı sert olup hamile olan varmıki

batma arada oluyor cnm ani harekette yuurtalar acıyor batıyor ama kasıklarım böle dolul hissi gibi

Ay cok sagol sogan suyunu ve ovu. Testtini bu ay bende kullanmaya basladim umut oldun bana canim cok saol allah bebegini sana bagislasi

sağol canım Allah razı olsun Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ben o 6 ayda hamile kalamıyorum diye ne kadar üzülmüştüm çok iyi biliyorum acısını hatta hamileymişim bilmiyorum ağladım bir gün eşime dedimki benim çoçuğum olmuyor olmuyor işte ne yapsamda olmuyor eşimde kızdı ne demek benim çocuğum olmuyor olmuyorsa sorunun senden kaynaklandığını nerden biliyorsunki dedi bende varsa bir problem dedi bırak otla çöple uğraşmayı deneriz olmazsa gideriz doktora öğreniriz neden olmuyorsa demişti ama ben artık olmayacağını düşünmüştüm vazgeçmiştim çocuktan ama bir yandanda Meryem suresini okumaya başlamıştım yarıda bırakmakta istemedim 7. günü ise hamile olduğumu öğrendim şimdi ise kızım karnımı delecekmiş gibi hareket ediyor :) Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat hasreti çektirmesin inşallah

batma arada oluyor cnm ani harekette yuurtalar acıyor batıyor ama kasıklarım böle dolul hissi gibi

canım gennelde ani hareketlerde oluyormuş batma bende sürekli vardı ki zaten ben hamileliğimin başından beri sürekli fiziksel acı yaşıyorum kasıklarımda karnımın altında 4,5,6 aylarda rahattım 7 ayıma girdim yine başladı ben ilk 3 ayda inanılmaz kasık ağrıları yaşadım gece uyuyamıyordum adet ağrılarından beter ağrılarda cabasıydı bende yoğun oldu ağrı yani

Bi topikte vardi iki arkadas yapmis birinin sertmis birininde yumusak onlarda iste yumusak olunca hamile olunuyo saniyorlamis ama tam tersi cikmis ve canim mantiken de dusun bak yumusak oldugunda mesela yumurtlama zamanida yumusacik oluyo niye cunku sperm iceri rahat girsin diye adet zamani niye yumusqr kan kolay ciksin diye hamilelikte de yumusak olursa bebek duser sert ve sıkı olursa bebek dusmez ama bunyeden bunyeyede degisebilir ben seni yaniltmak istemem canim

Amiiiinnn Allah yavrunu sana bagislasin insallah

Kiz aglayacam simdi neguzel yazmissin keske bende karnina dokunabilseydim

Kızlar karar verdim ben de okuyacam Meryem suresini. Her hamile kalan Meryem suresine başladıktan sonra olduğunu söylüyor,var bunda bi hikmet.Daha önceden de duymuştum ama bi karar verip başlamamıştım. Adetime 5 gün var ama olsun,ben yarın başlamayı düşünüyorum inşallah siz de deneyin bakalım,hepimiz başlayalım

Tamam canisi baslayalim birlikte okuyalim

Meryem suresini nasil okumamiz gerekiyor canim gunde ayda kac defa gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…