ciddimisin kızz sert yaa son zamanlarda kontorl ediyorum hiç yumuşak değil hatta bu dediklerim adet belirtisise az önce yine montorl ettim baya yukarda sert bi cisim değiyor elime
bende psikolojik olarak kabullenemiyorum belkide ondan kalamıyoz rahim ağzı kontrolünü burdan öğrendim cnm yapıyorum sert bişey deyiyor malesef ama gerçeklik payı varmı yaa
canım hayırlı olsun rabbim bizdee versin
ben en son aralığın birinde oldum hala olamadım şuan kasıklarım şiş ve ağrıyor hiç durmadan ama çok hafif yani rahatsız etmio pek aşırı gaz var dünden beri sürekli wc ye çıkıyorum göğüsler şiş adet belirtiside olabilir ama kasıklarım hiç böle şişmemeişti ve değişik bi ağrı bu test yaptım ama negatif çıktı sence?
canım ben 6 aydan sonra tutturdum ama son aya kadar ilişki ayda bir kere oluyordu eşim askerdeydi çünkü ve ben yumurtlama zamanı falan hiç bilmiyiordum sonra yumurtlamayı öğrendim ovulasyon testi aldım ilkinde tutmadı ama 2.sinde tuttu ov. testini ilk kullandığım ay yumurtlamayı yakaladım ama tutmadı böyle olunca 2. ayında ben 1 hafta kendime incir+havuç kürü eşimede keçiboynuzu kürü uyguladım ama keçiboynuzu gerçekten çok etkili kullanınca farkediyorsunuz zaten(meni miktarı baya artıyor) tuttuğu ay sadece 3 kere iliişki oldu yumurtlamadan 3 gün önce yumurtladığımı ovulasyon testinde gördüğüm gün ve onun ertesi günü adetlerime gelince 32-35 gün arasında olurdum eşimin askerde olduğu bir ay 15 gün soğan kürü uyguladım adetlerim 28-30 arası olmaya başlamıştı adetlerim çok düzensiz sayılmazdı ama bende pko vardı halada rahimde 3cm lik bir kist var
pko var he negüzel hemen kalmışın cnm bende pkoyum 4buçuk aylık evliyim
düzensiz olduğum için yumuşamamıtır dmi karın ağrım hiç geçmeden hafiften var ama idrarda negatif çıtı bide o topikte yumuşak olunca hamile diyolar cnm senin örneği varmı sert olup hamile olan varmıkiUmit vermek istemem canim ama adetlerin duzensiz oldugu icinde daha yumusamis olmayabilir karin agrin falan varmi bu arada da 3 gun falan adet olmazsin ama 3 gunden sonrasini bilemem yine kontrol edersin yine sertse kan testti ver derim sana
batma arada oluyor cnm ani harekette yuurtalar acıyor batıyor ama kasıklarım böle dolul hissi gibicanım benim hamile kaldığım ay yumurtlamadan 1 hafta sonra adet huzursuzluğu olurya karında kasıkta aynen öyle başladı göğüslerimde ağrımaya başladı ama en önemlisi benim kasıklarımda böyle ani giren ince ağrılar şeklinde ağrılar başlamıştı hani batma diyolarya öyle işte birde belim çok fena ağrımaya başlamıştı 5 dk dan fazla yürüyemiyordum yani düşün ama hamile kalmadan önceki ayda kasık ağrıları çektim o zaman adet oldum hatta doktora gittim dr baktı birşey yok belki enfeksiyon vardır dedi o da yoktu ama iki kasık ağrısı arasında gerçekten fark vardı hamile kaldığım ay batma şeklindeydi yani bir hareketlenme vardı kasıklarımda anlamıştım
Ay cok sagol sogan suyunu ve ovu. Testtini bu ay bende kullanmaya basladim umut oldun bana canim cok saol allah bebegini sana bagislasi
batma arada oluyor cnm ani harekette yuurtalar acıyor batıyor ama kasıklarım böle dolul hissi gibi
düzensiz olduğum için yumuşamamıtır dmi karın ağrım hiç geçmeden hafiften var ama idrarda negatif çıtı bide o topikte yumuşak olunca hamile diyolar cnm senin örneği varmı sert olup hamile olan varmıki
sağol canım Allah razı olsun Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ben o 6 ayda hamile kalamıyorum diye ne kadar üzülmüştüm çok iyi biliyorum acısını hatta hamileymişim bilmiyorum ağladım bir gün eşime dedimki benim çoçuğum olmuyor olmuyor işte ne yapsamda olmuyor eşimde kızdı ne demek benim çocuğum olmuyor olmuyorsa sorunun senden kaynaklandığını nerden biliyorsunki dedi bende varsa bir problem dedi bırak otla çöple uğraşmayı deneriz olmazsa gideriz doktora öğreniriz neden olmuyorsa demişti ama ben artık olmayacağını düşünmüştüm vazgeçmiştim çocuktan ama bir yandanda Meryem suresini okumaya başlamıştım yarıda bırakmakta istemedim 7. günü ise hamile olduğumu öğrendim şimdi ise kızım karnımı delecekmiş gibi hareket ediyor :) Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat hasreti çektirmesin inşallah
sağol canım Allah razı olsun Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ben o 6 ayda hamile kalamıyorum diye ne kadar üzülmüştüm çok iyi biliyorum acısını hatta hamileymişim bilmiyorum ağladım bir gün eşime dedimki benim çoçuğum olmuyor olmuyor işte ne yapsamda olmuyor eşimde kızdı ne demek benim çocuğum olmuyor olmuyorsa sorunun senden kaynaklandığını nerden biliyorsunki dedi bende varsa bir problem dedi bırak otla çöple uğraşmayı deneriz olmazsa gideriz doktora öğreniriz neden olmuyorsa demişti ama ben artık olmayacağını düşünmüştüm vazgeçmiştim çocuktan ama bir yandanda Meryem suresini okumaya başlamıştım yarıda bırakmakta istemedim 7. günü ise hamile olduğumu öğrendim şimdi ise kızım karnımı delecekmiş gibi hareket ediyor :) Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat hasreti çektirmesin inşallah
Amiiiinnn Allah yavrunu sana bagislasin insallah
Yarın bat günüm :)
Ama bekleyip pazartesi test yapacağım tabii bu arada adet olmazsam
Kızlar karar verdim ben de okuyacam Meryem suresini. Her hamile kalan Meryem suresine başladıktan sonra olduğunu söylüyor,var bunda bi hikmet.Daha önceden de duymuştum ama bi karar verip başlamamıştım. Adetime 5 gün var ama olsun,ben yarın başlamayı düşünüyorum inşallahsiz de deneyin bakalım,hepimiz başlayalım
İnsallah olmazsin ve sebebi hamislik olur insalllah benimde pazar gunu hayirlisi olsun insallahh
Kızlar karar verdim ben de okuyacam Meryem suresini. Her hamile kalan Meryem suresine başladıktan sonra olduğunu söylüyor,var bunda bi hikmet.Daha önceden de duymuştum ama bi karar verip başlamamıştım. Adetime 5 gün var ama olsun,ben yarın başlamayı düşünüyorum inşallahsiz de deneyin bakalım,hepimiz başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?