batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kızlar merhaba topiğiniz bir an dikkatimi çekti biraz inceledim ve bana da akıl verin istedim . ben pkohastasıyım metformin kullanıyorum prolaktin içinde parlodel klomeni denedik bu ay . evet bende de hazım problemi mide şikayetleri mevcut bugun kasık ağrım oldu , bat ım ya 8 şubat ya 14 şubat olucak ... ayrıca süt beyazı akıntı bende de var , merak içindeyim acaba idrar testi yapsam mı ? aldım evde duruo predictor early ? offf beklemek çok zor ......

Canım içinde kalmasın yap ama neg. çıkarsa bozma moralini

canım çok sağol Allahım herkese nasip etsin ben kan testini görene kadar tam emin değilim gerçi 4test yaptım ama olsun yarın kesin sonuç çıkacak, sende batını bekle canım Allahım hayırlısı neyse onu versin moralini bozma

14 subattaaa tutarsa esime sevgililer gunu suprizi yapcam

Neeeeeeee sacmalama senin adet 5 subat ne 14 subati kis biz seninle ayni gun olduk ve ustune sen erken yumurtladin hesap et yumurtlama gunu ustune 14 gun ekle kis hamile gibisin sn

Neeeeeeee sacmalama senin adet 5 subat ne 14 subati kis biz seninle ayni gun olduk ve ustune sen erken yumurtladin hesap et yumurtlama gunu ustune 14 gun ekle kis hamile gibisin sn

Kiz valla dedigin gibi yanlis hesaplamisim7subatmis batim :))

olsun kis supriz olmustur ne guzel gec beklerken erken geldi pamugun

Hemde ne supriz inanamayip 4tane test yaptim hepsini de yanyana dizdim gelip gidip onlara bakiyorum :))) Rabbim sana esleme dkkya pazartesi sevmeze ve isteyen herkese nasip etsin hayirli zamanda hayirlisini versin

Canım içinde kalmasın yap ama neg. çıkarsa bozma moralini

günaydın kızlar

ayberk _ece yapıcaktım testi dün akşam eşim engel oldu , biraz daha bekliyelim die , bende yapmaım , bir ben predictor early zannetmiştim aldığımı ama benimki normal predictormüş , o da adet olman gereken ilk günde yapılıyormuş , o yüzden beklemeye devam ..... sen hangi marka test kullandın ?

Hemde ne supriz inanamayip 4tane test yaptim hepsini de yanyana dizdim gelip gidip onlara bakiyorum :))) Rabbim sana esleme dkkya pazartesi sevmeze ve isteyen herkese nasip etsin hayirli zamanda hayirlisini versin

amin cnim ama hic umudum yok bide vucudumda biseyler cikmaya basladi ne oldugunu bilmiyorum bu hafta coookk uzuldum ondan galiba offf cok kotuyum ben yaaa

Gunaydin canim benim kullandigim marka laboquick diye bi marka internetten siparis etmistik

kızlar benim geçen ay olduğum gibi bu ay da sonuç hüsran üstelik 2gün de geriye geldi nasip değilmiş... pozitif haber alanlara hayırlı olsun kuzucukları :) diğer kardeşlerimize de hayırlısı ile nasip olsun inş. öpüyorum kooooocamannn

amin cnim ama hic umudum yok bide vucudumda biseyler cikmaya basladi ne oldugunu bilmiyorum bu hafta coookk uzuldum ondan galiba offf cok kotuyum ben yaaa

Canim bu ay benimde hic umudum yoktu ve dalgasina yaptigim testin.pozitif oldugunu gordum Allahin bi lutfu iste stres yapma ben bu ay her gunu degerlendirdim ama tutucak mi tutmicak mi pek umursamadim acikcasi sende oyle yap.
Bu arada gecmis olsun kiz nasil biseyler cikti, bbenimde sirtimda koca koca sivilceler cikti

Hayirlisi olsun canim bidaha ki ay senin ayın olur insallah

ben var ya bu ay 4 tane idrar tahlili yaptım hepsi negatif, gittim kan tahlili yaptırdım negatif ama daha adet tarihine 4 gün vardı. neyse bekleyim bakalım günüm geçsin derkennnn hastalandım hemde 2 gün önce. canım sana tavsiyem günnün geçmesini bekle ama şu da var beta hcg salgılanmaya başladığı andan itibaren hormonlarını değiştirmeye başlar. yani 1 günlük bile olsa kanda kesin çıkar inş. idrar tahlilini de sabah ilk uyandığın anda yapmalısın idrara geçmiş olur beta hcg.. hayırlısı olsun inş. canım benim

Canim boyle cok degisik seyler bi abla var ona gosterdim mantara benziyo dedi bende kafayi yiyecem nasil olur diye cunku 2 gunde du§ alan bi insanim kiyafetlerim her zaman temiz olur kimsenin bi esyasini giymem cildiracam inan bu hafta annem gitti ona cok uzuldum

eee test yap bakalımmm canım

yaaa canım yapamam onu kızzz anlamamda hemmm hala olmadım akşam test alıcam yapıcam bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…