İnşallah canım bugün kan testi yaptırcm hayirlisi bakalım :)[/QUO TE]
canım adetine 10 gün varken test yapmak nerden geldi aklına
Canım belirtiler vardı ve herkes yumurtlama ddi ama değildi sonra ovu testi yaptım silik çıktı bir de gebelik testi yapayim kaybedecek bir şeyim yok dedim yaptım ve çıktı inşallah yarın kanda da çıkar sizin için hep dua ediyorum Rabbim hayirlisi neyse onu versin
kızlar merhaba topiğiniz bir an dikkatimi çekti biraz inceledim ve bana da akıl verin istedim . ben pkohastasıyım metformin kullanıyorum prolaktin içinde parlodel klomeni denedik bu ay . evet bende de hazım problemi mide şikayetleri mevcut bugun kasık ağrım oldu , bat ım ya 8 şubat ya 14 şubat olucak ... ayrıca süt beyazı akıntı bende de var , merak içindeyim acaba idrar testi yapsam mı ? aldım evde duruo predictor early ? offf beklemek çok zor ......
ayberk ececim çok sevindim cnmmm inş. kanda da çıkar cnm dua et bizede bayadır topiğe girip okulanları okuyup çıkıorumm senin yazdığın bel ağrısı baş ağrısı falan sen ne yazdıysan bende de aynısı var karın ağrısı mide yanması falan ben üşüttüm diodum sanada cvp yazıcaktım cnm bu kadar erken belirti olmaz üşütmüşsündür diee sonra acil çıkmam gerekti yazamadımm ama sen hamileymişsin bende senle aynı belirtileri yaşıorum ve benimde adetim 13 14 şubat gibi ayy acaba bende de varmıdır bak bu ay çok ümitsizdim ne ovu testi ne bişi hiç bişi yapmadım doğru düzgün ilişkide olmadı ümitsizdim ama şimdi acaip bi heyecan sardı rabbim hayırlısını versin inş...
14 subattaaa tutarsa esime sevgililer gunu suprizi yapcam
Canım belirtiler vardı ve herkes yumurtlama ddi ama değildi sonra ovu testi yaptım silik çıktı bir de gebelik testi yapayim kaybedecek bir şeyim yok dedim yaptım ve çıktı inşallah yarın kanda da çıkar sizin için hep dua ediyorum Rabbim hayirlisi neyse onu versin
Aaaaa zaten cikmis pozitif yaziyi gormemistim ay icime dogmustu valla lutfen benim iicinde dua et canim coook tebrik ederim mucukkk
Neeeeeeee sacmalama senin adet 5 subat ne 14 subati kis biz seninle ayni gun olduk ve ustune sen erken yumurtladin hesap et yumurtlama gunu ustune 14 gun ekle kis hamile gibisin sn
Kiz valla dedigin gibi yanlis hesaplamisim7subatmis batim :))
olsun kis supriz olmustur ne guzel gec beklerken erken geldi pamugun
Canım içinde kalmasın yap ama neg. çıkarsa bozma moralini
Hemde ne suprizinanamayip 4tane test yaptim hepsini de yanyana dizdim gelip gidip onlara bakiyorum :))) Rabbim sana esleme dkkya pazartesi sevmeze ve isteyen herkese nasip etsin hayirli zamanda hayirlisini versin
Gunaydin canimgünaydın kızlar
ayberk _ece yapıcaktım testi dün akşam eşim engel oldu , biraz daha bekliyelim die , bende yapmaım , bir ben predictor early zannetmiştim aldığımı ama benimki normal predictormüş , o da adet olman gereken ilk günde yapılıyormuş , o yüzden beklemeye devam ..... sen hangi marka test kullandın ?
amin cnim ama hic umudum yok bide vucudumda biseyler cikmaya basladi ne oldugunu bilmiyorum bu hafta coookk uzuldum ondan galiba offf cok kotuyum ben yaaa
Gunaydin canimbenim kullandigim marka laboquick diye bi marka internetten siparis etmistik
kızlar benim geçen ay olduğum gibi bu ay da sonuç hüsranüstelik 2gün de geriye geldi nasip değilmiş... pozitif haber alanlara hayırlı olsun kuzucukları :) diğer kardeşlerimize de hayırlısı ile nasip olsun inş. öpüyorum kooooocamannn
kızlar merhaba topiğiniz bir an dikkatimi çekti biraz inceledim ve bana da akıl verin istedim . ben pkohastasıyım metformin kullanıyorum prolaktin içinde parlodel klomeni denedik bu ay . evet bende de hazım problemi mide şikayetleri mevcut bugun kasık ağrım oldu , bat ım ya 8 şubat ya 14 şubat olucak ... ayrıca süt beyazı akıntı bende de var , merak içindeyim acaba idrar testi yapsam mı ? aldım evde duruo predictor early ? offf beklemek çok zor ......
Canim bu ay benimde hic umudum yoktu ve dalgasina yaptigim testin.pozitif oldugunu gordum Allahin bi lutfu iste stres yapma ben bu ay her gunu degerlendirdim ama tutucak mi tutmicak mi pek umursamadim acikcasi sende oyle yap.
Bu arada gecmis olsun kiz nasil biseyler cikti, bbenimde sirtimda koca koca sivilceler cikti
canım parmağınla kontrol edebilirsin eğer parmağına sert bişey geliyorsa bilki hastalancaksın rahim aşağı inmiş demek oluyor budurumda eline hicbirşey gelmiyorsa sevin...yatağa yat bi kontrol et bakalım ben bu ay denedim doğru valla hasta oldum)
canım neden bir test yapmıyorsun süt rengi akıntı da hamişlik belirtisi kasık sancısı vs de tabiki. Göğüs ağrısı da herkeste olmuyor.
Ayberk_ece naptın canım yaa kan testi yaptırcam dedin bir daha görünmedin sonuç ne merak ettimm??
Eslemcim batına 10 gün var kaptırma kendini boşver sen bir kaç kez daha çalışma yap nolur nolmaz.Bizi gizliden gizliden takip etmen de güzel ama topic de gördüğün gibi eski sohbet yok bir hafta bile girmesen 5 dk da geçmişi okuyup bitirebilirsin.
eee test yap bakalımmm canım
Cnim sen bu ay bide kur yapmistin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?