Çok sevindim canımm Allah sağlıkla büyümesini ve kucağına almayı nasip etsin.
2 hafta sonra keseyi görürsün hatta 2 haftaya bile kalmadan görebilirsin canım.
pazartesisevmez eylül anneleri topiğinde gördüm sanki ama karıştırıyo da olabilirim. kaç haftalık hamileymiş?
canım 3 haftalık falan olması lazım ama bilmiyorum altta yazan yazıde 5 haftalık diye yazıyo benimde 4 yazıyo ama 2+4 luk
canım son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplaman gerekiyor, eger 4+ haftalardaysan 5.hafta olarak hesaplıyor alttaki vaktim, bebek ultrason da gorundugu zaman haftası daha net gözükür :)
evet canım 1 hafta ileriden gidiyo ama ben yumurt. ggününe göre yaptım şimdi. eee canım sen nasılsın sen ilk kan vermeye gittiginde kac haftalıktı ve degerin kactı
canım ben adetime 4-5gün kala kan verdim degerim 79,04 tü dr. daha iki haftalik falan demisti internette ki hesaplayıcıda da 4hafta 3günlük diyordu ve su an internetteki haftaya göre ilerliyo bebiste
benim degerim iyi ozaman ya korkuyodum valla baska bişey falan vardır diye
yok tatlım değerin gayet iyi inşallah kat kat artar korkma dikkat et kendine :)
cok saol canım allah senden bin kat razı olsun içimi çok rahatlatıyosunuz iyiki varsınız canım benim
kızlar kan testtimde pozitif cıktı 154..... küsiratıda var dr cok kücük dedi zaten 2 haftalıktı neyse dr cok iyi bi insandı çok güzel motive etti beni size haber vermek istedim canlarım benim hepinizi öpüyorum
tatlımm gözün aydınnAllah analı babalı büyütün sağ sağlim kucagına almayı nasib eder inşallahh
kızzzzzzzzz sen hamilemisinnnnnnnallah razı olsun canım sen duydunmu kalp atışlarını falan
kızzzzzzzzz sen hamilemisinnnnnnn
allah razı olsun canım sen duydunmu kalp atışlarını falan
evet canım gecen hafta gttim ama çok net olmasa bile duydum çok şükür..yeni oldugu için tam anlamıyla duyulmadı ama canlı oldugunu söyledi doktor.10 gün sonra tam duymak için tekrar gidicem..
hay maşşalahh ne güzel güzel bende dün kesemi gördüm 10 gün sonrada kalp atışını duyacam inşallah
İnşallah canımm..Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın İnşallah..
aminn cnımmm sen ne zamn görmüştn kesini
aminn cnımmm sen ne zamn görmüştn kesini
sen gördünmü bebeğini kesenin içinde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?