batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

hayırlısı olsun cnm pozitifi gördün ya belkim seninde boşalır şimdi sende bi aspirin iç belkim sökülürsün

kız allah mı söyletti ne pozitifi görünce yazmışım yanlışıkla negatif yazcağıma

ovulasyonda pozitifi gördüm ya ondandır ondandır. kızz ümitlendirme şimdi beni şaka şaka herşey ortada test negatif olay bittiii

evet cnm 6 gün oldu olsaydı eğer çıkardı yumurtlama günün ne zamandı cnm onu bilionmu gördünmü testle

yok ya bırakmıştım ben ovulasyon testlerini. bayadır kullanmıyordum. forumda ovulasyon gebeliği ölçer yazısını okuduğumdan yapmıştım testi. o yüzden bilemiyorum yumurtlama gününü. ama belki adet döneminde olabilir yumurtlama yani geç yumurtlamış da olabilirim. ovulasyonda çift çizgi çıktığına göre

canım bat 31 aralık bu ay güzeldi çalışmalar bakalım inş hayırlısıyla vardır birşeyler belirti yok gibi bende anlamadım bu ay bakalım ne çıkacak bu bebek yüzünden kafayı yedik zaten 7 aydır deniyoruz hayırlısıyla olsada bizede neşe gelse

o günleri boş geçirmeseydin bari belkim ogünlerde yumurtladın çalıştınız mı o gün

cnm hakkında hayırlısı olsun inş. Bebişin vardır cnm biz 2 senedir denioz yine yok yine yok

hımm o zaman daha beklemeliyiz cnm bence sen o günler yumurtladın belkimde hamile kaldın bekleyelim bakalım

bilemmki olabilir mi ki :26: amannn bizim bu umutlarımız ne olacak yaw. havadan nem kapar olduk. rüzgar esse hah bu işaret hamileyim galiba diycez yakında ben yarın bir ovulasyon testi daha yapsam mı ki?

kız bizimkiler çok nazlı da ondan. Hele bir çıksınlar ortaya vuralım popişlerine popişlerine

bencede anasına çekti heralde bende çok nazlıyımdır ama ben annemi hiç bekletmemişim ben ikinci çocuğum annem adetine 10 gün kala spirali çıkarmış ben hemen gelmişim o ay hastalanmamış bi bakmışım ki ben gelmişim

bu tempoyu bozmak olmazzzz. bir fıkra yazayım.

mantıklı rahibe ile matematiksel rahibe yolda yürürken peşlerine bir adam takılmış ne kadar uğraşsalar da adamdan kurtulamamışlar matematiksel rahibe " böyle olmayacak ayrılalım 45 dakika sonra kilisede buluşalım" demişler. matematiksel rahibe 45 dakika sonra kiliseye ulaşmış. aradan 1 saat geçmiş mantıksal rahibe yok 2 saat geçmiş gene yok. sonra mantıksal rahibe gelince anlat demiş matematiksel rahibe. mantıksal rahibe anlatmaya başlamış. " ben gittim adam geldi ben hızlandım o hızlandı ben koştum o koştu baktım ki çıkar yol yok ben eteğimi indirdim o pantolonunu indirdi" demiş matematiksel rahibe " eeeeee sonra???? "demiş. matıksal rahşbe ise " e sonrası eteğini kaldıran bir kadın pantolununu indiren bir erkekten daha hızlı koşar koştum geldim " demişş

hahayyyy çok güldüm kız allah iyiliğini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…