ben 2 yıllık evliyim korunmadım sadece bu ay rahim filmi sonrası enfeksiyon yüzünden bu ay ginera kullandım ilk kez 1 ay daha iç bebek için ya bekle yada hızlandırabiliriz ilaçla dedi bende artık ilacın zararı olmicaksa niye beklimki normal yoldan daha yüksek dedilmidir ilacla yumurta daha iyi gelişmezmi sizce
ayyyy petek çok sevindimmm inşallah ölefddir bak ayın kacı oldu hala regl olmadım dünden beri göğüslerim biraz dolgunlastı bide hafif acıo ama neden bilmiyorumm
canım benim film temiz cıktı 1 hafta sonra agır enfeksiyon yaşadım kanım zehirlenmiş bide ondan ginera verdi aslında yumurtlama problemimde yok tüplerde acık 2 yıllımız doldu beklesem olmazsa zaman kaybı olmazmı
canım sende benim gibisin anlıyorum bende sabırsızlıktan gittim doktora beklemek istemiyorum dedim tamam kendi düşen ağlamaz dedi doktor banaama bişeyin yoksa bence bekle Allah sesini duyuyordur
bende beklemek istiyorum zaten ama ilaçların zararı yoksa da kullanım diyorum ama hiç bir fikrim yok yan etkileri varmı nasıl olur offf neyseee
ben 2 yıllık evliyim korunmadım sadece bu ay rahim filmi sonrası enfeksiyon yüzünden bu ay ginera kullandım ilk kez 1 ay daha iç bebek için ya bekle yada hızlandırabiliriz ilaçla dedi bende artık ilacın zararı olmicaksa niye beklimki normal yoldan daha yüksek dedilmidir ilacla yumurta daha iyi gelişmezmi sizce
8 aydır deniyoruz canım 1 buçuk yıllık evliym. .:((
Uyuz sey bu kadarcik zaman olmus hemen karamsarlik maskesini takmissin ben 15 aydir bekliyorum melegimi senin uzelmen yersiz bence ha bu arada hic doktara muayene oldun mu
benimde 2 seneyi geçti ben napıyımmm
cnm rahim filminde sorun çıkmadıysa bu ay bekle eğer olmazsa bi dahaki aya kullanırsın ilaç her şeyin normali güzel bence çünkü rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalan çok var bence bu ay bekle
eslemcim mesaj atamıyrum o yuzden burdan yazıyrum.bu ara cok giremedim o yuzzden de yazamdım batım 24 arallıktı ve gununde adet oldum. ilgine tesekkr ederm.smdi klomen tedavisine basladım yarın kontrolum var.
dimi yaa durmak yok yola devm o zamn zaten bi yerde çift çizgi çıktıktan 24 - 48 saat içinde yumurta çatlıomuşş dün çıktı bugünde çıktı büyük ihtimal ben bu gün yumurtluorummm
hele ben hele ben 4 yıl oldu ya ben napıyımmmmmmm
işte bu ay ginera kullan gelecek ayda igne yada hapla hızlandırım dedi bide tüplerin acıkken olsun bir an önce dedi bu tüpler zaman gecince kapanıyomu ki ne biçim iş anlamadımm yaa
eslemcim mesaj atamıyrum o yuzden burdan yazıyrum.bu ara cok giremedim o yuzzden de yazamdım batım 24 arallıktı ve gununde adet oldum. ilgine tesekkr ederm.smdi klomen tedavisine basladım yarın kontrolum var.
Canim bak sperim yumurtaya 1O saat sonra ulasiya haberin olsun ona gore calis olur mu
klomen miiiii????? aman deyim doktor takbinde kullan o ilacı. ben 3 ay kullandım onu ve doktor takip etmediği için hormonlarımı bozdu.21 günde bir progesteron testi yaptı sadece halbuki sık kontrol gerekiyormuş aklında bulunsun canım
yarın 11.gunum gidicem kontrole.doktr surekli cagrıcam dedi ama ilk klomen tedavim.bel agrsı olmus muydu sende anatolya. agrım var braz.
tamam cnm ben bol bol çalışıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?