batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım kısmetin varsa gelir mısırdan yemenden kısmetin yoksa ne gelir elden diye bir laf var kısmetin de varsa zaten o seni ilaçla ilaçsız her türlü bulur

ayyyy petek çok sevindimmm inşallah ölefddir bak ayın kacı oldu hala regl olmadım dünden beri göğüslerim biraz dolgunlastı bide hafif acıo ama neden bilmiyorumm

Selam delivere kaç gün geçti adetinden? birde gebelik testi ve kan testi falan yaptırdın mı? Yaa benimde tam 12 gün geçti ama hala gelen giden yok hiç bir adet sancım da yok..Dediğin gibi sadece dünden beri göğüslerimde hassaslık başladı ve birazda dolgunlaştı..

canım sende benim gibisin anlıyorum bende sabırsızlıktan gittim doktora beklemek istemiyorum dedim tamam kendi düşen ağlamaz dedi doktor bana ama bişeyin yoksa bence bekle Allah sesini duyuyordur

canım sende benim gibisin anlıyorum bende sabırsızlıktan gittim doktora beklemek istemiyorum dedim tamam kendi düşen ağlamaz dedi doktor bana ama bişeyin yoksa bence bekle Allah sesini duyuyordur

bende beklemek istiyorum zaten ama ilaçların zararı yoksa da kullanım diyorum ama hiç bir fikrim yok yan etkileri varmı nasıl olur offf neyseee

bende beklemek istiyorum zaten ama ilaçların zararı yoksa da kullanım diyorum ama hiç bir fikrim yok yan etkileri varmı nasıl olur offf neyseee

biraz daha bekle bence rahim filmin de temiz çıkmış bi sorun yok demek ki peki eşine baktılar mı canım

cnm rahim filminde sorun çıkmadıysa bu ay bekle eğer olmazsa bi dahaki aya kullanırsın ilaç her şeyin normali güzel bence çünkü rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalan çok var bence bu ay bekle

kızlarrr kociş geçti laptopa. kaldırdı beni yerimden eee olacak tabi kociş şöyle kociş böyle dedim adamı çağırdım işte. o da gelir gelmez oturdu laptop başına

cnm rahim filminde sorun çıkmadıysa bu ay bekle eğer olmazsa bi dahaki aya kullanırsın ilaç her şeyin normali güzel bence çünkü rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalan çok var bence bu ay bekle

işte bu ay ginera kullan gelecek ayda igne yada hapla hızlandırım dedi bide tüplerin acıkken olsun bir an önce dedi bu tüpler zaman gecince kapanıyomu ki ne biçim iş anlamadımm yaa

Canim benim bak sana amcamin gelinini ornek vereyim o 1O seneye yakin evli o kadar cok bebek hasretiyle yaniyo ki anlatamam kac defa tup bebek denediler ama olmadi en son denedigi tuttu tam oldu derken sadece sevincini 3 bucuk ay surdure bildi bebegin kalbi durmus cunku yani demek istedigim verende allah alan da o yuzden sen ne kadar istersen iste vermeyecekse vermez ama kiminede evli bile olmadan verir cunku bu dunya imtihan dunyasi kim neyle imtihan olacagini bilemez belki bizim imtihanimin zor ama mukafatini obur dunyada en guzel sekilde aliriz cunku allah dua eden kulunu sever cunku der bak benim kulum benden baskasina el acmaz benden baskasindan istemez der ve hosuna gider o yuzden hic bir zaman umutsuz olup keske demeyelim cunku keskeler seytandandir....

eslemcim mesaj atamıyrum o yuzden burdan yazıyrum.bu ara cok giremedim o yuzzden de yazamdım batım 24 arallıktı ve gununde adet oldum. ilgine tesekkr ederm.smdi klomen tedavisine basladım yarın kontrolum var.

eslemcim mesaj atamıyrum o yuzden burdan yazıyrum.bu ara cok giremedim o yuzzden de yazamdım batım 24 arallıktı ve gununde adet oldum. ilgine tesekkr ederm.smdi klomen tedavisine basladım yarın kontrolum var.

klomen miiiii????? aman deyim doktor takbinde kullan o ilacı. ben 3 ay kullandım onu ve doktor takip etmediği için hormonlarımı bozdu.21 günde bir progesteron testi yaptı sadece halbuki sık kontrol gerekiyormuş aklında bulunsun canım

dimi yaa durmak yok yola devm o zamn zaten bi yerde çift çizgi çıktıktan 24 - 48 saat içinde yumurta çatlıomuşş dün çıktı bugünde çıktı büyük ihtimal ben bu gün yumurtluorummm

Canim bak sperim yumurtaya 1O saat sonra ulasiya haberin olsun ona gore calis olur mu

hele ben hele ben 4 yıl oldu ya ben napıyımmmmmmm

hahay başladık yine sidik yarıştırmayaaa

işte bu ay ginera kullan gelecek ayda igne yada hapla hızlandırım dedi bide tüplerin acıkken olsun bir an önce dedi bu tüpler zaman gecince kapanıyomu ki ne biçim iş anlamadımm yaa

cnm bazılarında yapışıklık oluyomuş filmle açılıomuş filmden sonra yine tıkanabiliomuşş öyle demişti doktor ama bence sen bu ay bekle olmazsa bi dahaki aya kullanırsın ilaçç

cnm ne demek listede arkadaşlar var takip etmeyi bırakmışlar burdaki arkadaşlarda soruyo oldularmı olmadılar mı die ondan msj attım istersen yeni batını söyleyebilirsin listeye kelerim

Kizlar bu arada yasiniz kac sizlerin ben 18 im sizleri de merak ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…