batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Slm cnlarim benim nasilsiniz iyi misiniz yav beni unuttunuz gittiniz ya

slm cnlarim benim nasilsiniz iyi misiniz yav beni unuttunuz gittiniz ya

iyiyiz valla nolsun cnm unuturmuyuz seni aşkolsunn

anatolyacım ovulasyonu yaptım şimdi tek çizgi çıktı artık devam etmeme gerek yok dimi
bu arada alışmışım kaç gündür çift çizgiye tek çıkınca bi tuhaf oldum yaww

Kızlar kendime hamilelik takvimi yaptım merak ediyorum nasıl gelişio bebiş die gülmeyin bana şu anda içimde neler oluyo merak ediorum biraz kalsın bakimm böylee

kimse var mııııı tık tık tık tık

Kızlar kendime hamilelik takvimi yaptım merak ediyorum nasıl gelişio bebiş die gülmeyin bana şu anda içimde neler oluyo merak ediorum biraz kalsın bakimm böylee

ayyy esleeeemmmm

İlk defa takvimde 2 haftalık hali görüyorum. bence yapman çok iyi olmuş belki bizler de bu haldeyiz senin sayende takip etmiş oluruz :) Bat geçer ve hamileysek eğer hepimizin hayali bu takvimi yapabilmek allah isteyen herkese nasip etsin :)
Bu arada senin durumun tam olarak belli oldu mu? merak ettim, çift çizgiyi gördün mü sen?

kızlar aranıza benide alın çok mutsuzum
cnm hoşgeldin aramıza neden mutsuzsunnn

aynen cnm bende ondan merak ettim hep 4. Haftadan sonrasını görüyoruz şimdi nasıl oluyo merak ediorum
cnm ben ovulasyon testinde 3 gün koyu renk çift çizgi gördüm bugün ikinci çizgi gitti teke düştü yumurtlamam bitti yani
MELEĞİM İNŞ. ŞİMDİ RAHMİME DOĞRU İLERLİOO

Son düzenleme:

yaa eğer benim bu ay da olmazsa ( bu arada neredeyse bu sene yazıyodum amaaaaaan ağzımdan yel alsın) ovulasyon testi yapayım diyorum ne kadar etkili bilmem ki??

yaa eğer benim bu ay da olmazsa ( bu arada neredeyse bu sene yazıyodum amaaaaaan ağzımdan yel alsın) Ovulasyon testi yapayım diyorum ne kadar etkili bilmem ki??

valla cnm bilmiorum ki normalde doktor bana 1 hafta veriodu o zaman gün aşırı çalışın diodu benim testte 3 gün çift çizgi çıktı üç günde çalıştık inş. Tutmuşturr...
Bencede ağzından yel alsın cnmmm inş. Sen hamilesin cnmm inş.. Yasinlerin yüzü suyu hürmetine inş. Haimilesin

canım bana biraz sonra çocuklar gelicek kuran öğretiyorum ondan sonra 10 gibi gidicekler o zaman hemen okuyucam yasinlerimi inşallaaahhhhh ondan sonra daaaa

aaaa ne güzel cnm kuran öğretiosun bende evlenmeden önce öğretiodum çocuklara çok güzel oluyodu hatta ben okula gitmeyen anaokulu çocuklarına öğretiodum çok zevkli oluyoduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…