Birde ben 2 sene korundum canım bari 1 sene korunup geçen sene bıraksaydımm...Ama bende hata hep başkalarının ağzına baktımm.Yok sakın hemen çocuk yapma bş daha eskisi gibi olmazsın..çocuk hep ayağına dolaşacakk.. falan filannn..keşke şimdi ayağıma dolaşacak bir bebeğim olsaaa
canım illa o testlerden almana gerek yokki internettende hesaplayabiliyosun ben ordan takip ediyodum linklerini atıyım ordan dene bide Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama bu linke son 3 adet dönemini yaz kaç günde bir adet oldugunu yaz sonra http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama bu linkede diğer linkte öğrendiğin kaç günde bir adet oldugunu ve son adetini yaz o sana ovulasyon günlerini veriyo banada dr tavsiye etmişti hayırlısı olsun hakkında inşallah
canım yaa aynen şimdi banada herkez öle dio ve resmen korunucaktım az daha üstüne üstük pkoyum
ama benim durumum farklı eşimin ailesiyle yaşadığımiçin yapmadiyolar burdaki arkdaşlar
ama işte olmayıncada daha kötü yaa bende senin gibi düşünüyorum ayağıma dolaşan bi bebeğim olsa ah ah çok istiorum ya
Canım az önce dediğin linke girdim son 3 aydır sat lerimi yazdım hesapla dedim..35 günden uzun ise bu hesaplamayı kullanamazsınız dediiiii
canım yaa aynen şimdi banada herkez öle dio ve resmen korunucaktım az daha üstüne üstük pkoyum
ama benim durumum farklı eşimin ailesiyle yaşadığımiçin yapmadiyolar burdaki arkdaşlar
ama işte olmayıncada daha kötü yaa bende senin gibi düşünüyorum ayağıma dolaşan bi bebeğim olsa ah ah çok istiorum ya
cnmm bence kullan hemen adetten sonra beniimde adetten 3 gün sonra çift çizgi çıktı bende erken yumurtluyomuşum demekki bende o günleri pek değerlendiremiyodum çift çizgi çıkınca bol bol değerlendirdim seninde belki adete yakın yumutluosun nasılsa adetime yaklaştım yapmama gerek yok dediğin gün belki yumurtluosun ben kullanmanı tevsiye ederim cnm en azından yumurtlama gününde çalıştığın halde olmuyosa bi doktoara gidersinEvet eslemcim normalde aklıma yatmıyordu o ovulasyon testleri ama bu sefer hemen alıcam internetten adetim biter bitmez de kullanmaya başlarım..Birde eslemcim ben bugün adet oldum ya bu günden öncesinde yani yakınlarda falan eşimle hiç ilişkiye giremedik belki de bu sefer çok geç yumurtladım eğer ilişkiye girseydik olabilirdi dimi?
canım allah kabul eylesin okudugunuz duaları inşallah ben çalışıyorum ama benimde içimden sizlerle bu duyguları duaları yaşamak geldi 2 tane okuurum swwty arkadaşımız için inşallah fazla okursamda söylerim inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
cnmm bence kullan hemen adetten sonra beniimde adetten 3 gün sonra çift çizgi çıktı bende erken yumurtluyomuşum demekki bende o günleri pek değerlendiremiyodum çift çizgi çıkınca bol bol değerlendirdim seninde belki adete yakın yumutluosun nasılsa adetime yaklaştım yapmama gerek yok dediğin gün belki yumurtluosun ben kullanmanı tevsiye ederim cnm en azından yumurtlama gününde çalıştığın halde olmuyosa bi doktoara gidersin
saoll cnm benim hemen yazıorum sanada 2 tane ama lütfen okuduğunda bana msj atıp okuduğunu hber verirmisin cnmm
eslem4112 kullanıcısından alıntı
petek11 5 yasin
d_yeşilcik 2 yasin okudu
eslem_41_ 7 tane okudu
rüyacn 2 tane
eleğimmm 2 tane
alprumi 5 tane okudu
nikky 1 tane
swtty 5 tane okudu
rehal 5 tane okudu
ebru19 2 yasin
neva7 5 yasin
24 tane okundu listedeki arkadaşlarımızda en geç yarın sabaha kadar okumaya çalışsınn kızlar okuyamayan varsa söylesinn başkası okurr[
İYİ AKŞAMLAR CANIM bende az önce 3tane yasin okudum haberin olsun inşallah haberini alırız
canım ben 5 tane okudum,listenin de en altında yazıyor,sen farkedemedin galiba.neyse önemli değil,ben switty arkadaşımız için de 3 tane alayım şimdilik,fazla okursam da haber veririm.
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 U. ERKEN GEBELİK GittiGidiyor'da 71360806 cnm ben bu markanınkini aldım ben daha 6 tanesini kullandım 12 si kaldı inş. bi dahaki aya kullanmaya gerek kalmazzEvet ondan olabilir canım dediğin gibi ben hemen o ovulasyon testlerinden alıcam sen hangi marka kullanıyosunn? bilindik bi marka alyım bari..bide nerden aldın canım?
cnm seni listeye yamamışım ben ne kadar okudun kii
aa tamm cnm pardon hemen yazıorum seniii okuyunca haber verrsin yine tatlımmmeslem4112 kullanıcısından alıntı
petek11 5 yasin
d_yeşilcik 2 yasin okudu
eslem_41_ 7 tane okudu
rüyacn 2 tane
eleğimmm 2 tane
alprumi 5 tane okudu
nikky 1 tane
swtty 5 tane okudu
rehal 5 tane okudu
ebru19 2 yasin
neva7 5 yasin
24 tane okundu listedeki arkadaşlarımızda en geç yarın sabaha kadar okumaya çalışsınn kızlar okuyamayan varsa söylesinn başkası okurr[
İYİ AKŞAMLAR CANIM bende az önce 3tane yasin okudum haberin olsun inşallah haberini alırız
canım ben 5 tane okudum,listenin de en altında yazıyor,sen farkedemedin galiba.neyse önemli değil,ben switty arkadaşımız için de 3 tane alayım şimdilik,fazla okursam da haber veririm.
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 U. ERKEN GEBELİK GittiGidiyor'da 71360806 cnm ben bu markanınkini aldım ben daha 6 tanesini kullandım 12 si kaldı inş. bi dahaki aya kullanmaya gerek kalmazz
aa tamm cnm pardon hemen yazıorum seniii okuyunca haber verrsin yine tatlımmm
Tamam canım ben bundan alayım hemen..İnş senin o kalanları kullanmana gerek kalmaz canım İNŞALLAHH.
Tamam canım ben bundan alayım hemen..İnş senin o kalanları kullanmana gerek kalmaz canım İNŞALLAHH.
kızlar yeni yasinlerimiz başlasın swwty arkadaşımız için herkes ne kadar okumak istiyosa söylesinn swwtyde girdiğinde gerçek ismini söylesin 41 yasinimizi tamamlayalım inş..
3 tanede ben okurum canım belki daha fazlada okurum ona göre haber veririm
cnm senide yazmamışım listeye ama allah kabul etsinn
tmm cnm ekliorum
eklorum cnmm
senide ekliorum cnmm
aaa anatolyacım çok ayıp illa hamilemi olmak gerekio benim gibi yap sendeee hevesini alırsın kızzz
benim adet bitmedi daha kabul etmez zannımca ama adetim bitsin hele bi de bu ay hamile kal sen diğer ay ben de deniycem takvimi. totem yapacam totem
kızlar o aman yasinlerimiz bitmiş oluyo rümeysa arkadaşımızın niyetine okuyan herkesin ağzına sağlık allah kabul etsin inşş...
rabbim okuduğumuz yasinleri peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine kabul etsin rümeysa kardeşimize şifa versin hayırlı sağlıklı ahlaklı allah yolunda giden bi evlar nasip etsin inş..
okuyan herkesede en yakın zmanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...
okuyamayana da nasip etsin amaa.
Tam 16 gündür ne hayallerle bekledimm..Az da olsa bi umudum vardı..Ama bugün bütün o umutlarım sönüverdi..Yine hayal kırıklığı, yine başa dönmeler..Bugün tuvalete gittiğim de siyah akıntımın geldiğini gördüm yakında kırmızıya dönerBi dha ki aya çalışma isteğim heyecanım falan kalmadı kızlarrr yaaa daha bat tarihimi bile bilmiyorumm.. Benim bat tarihim bile yooooooooooooooooooookkkkkkkk
canım rahim hamileliğe hazırlanıyormuş o yüzden adet sekmeleri yaşanabiliyormuş. ayrıca beyin de şartlıyor sanıırm hamileliğe kendini o yüzden de adet dönemleri değişiyor. hem boşver batı belirtme öylesi daha iyi sana süpriz olur bebişama ovulasyon testlerini mutlaka al.
benim adet bitmedi daha kabul etmez zannımca ama adetim bitsin hele bi de bu ay hamile kal sen diğer ay ben de deniycem takvimi. totem yapacam totem
okuyamayana da nasip etsin amaa.
canım rahim hamileliğe hazırlanıyormuş o yüzden adet sekmeleri yaşanabiliyormuş. ayrıca beyin de şartlıyor sanıırm hamileliğe kendini o yüzden de adet dönemleri değişiyor. hem boşver batı belirtme öylesi daha iyi sana süpriz olur bebişama ovulasyon testlerini mutlaka al.
ayynnen yaa eğer ben hamile kalırsam ben totem olsun bizee herkes yapsın belki tutarr
artık napıcağımız şaşırdık yaa yakında kafayı yemezsk iyi
kizlar yaaaaagrilarim var ama kirmizilar yokkkk bugun bulasiklari yikarken bir yandanda bastiran agrilarla cebellesiyodum sonra bi islaklik hissettim ah dedim geldi kirmiziciklarrr ve kosa kosa lavaboya gittim acik kahverengi leke vardi yine biraz once kontrol ettim bi kac damla daha leke gelmis napicagimi sasirdim sonuc ne olacak cok merak ediyorumm esim karninda bebegimizi tasiyosun diyo oyle guzel ki bu cumleyi duymak ama hayal kirikligi yasamak istemiyorummm
kizlar yaaaaagrilarim var ama kirmizilar yokkkk bugun bulasiklari yikarken bir yandanda bastiran agrilarla cebellesiyodum sonra bi islaklik hissettim ah dedim geldi kirmiziciklarrr ve kosa kosa lavaboya gittim acik kahverengi leke vardi yine biraz once kontrol ettim bi kac damla daha leke gelmis napicagimi sasirdim sonuc ne olacak cok merak ediyorumm esim karninda bebegimizi tasiyosun diyo oyle guzel ki bu cumleyi duymak ama hayal kirikligi yasamak istemiyorummm
cnm inş. öyledir ama benimde geçen ay ilk gün öyle geldi sonra simsiyah oldu sonra yine kahverengi devam etti hiç yoğun bi şekilde kan gelmedii kafanı biraz rahatlatt sıkıntı yapınca oluyo heralde ama yinede aklında soru işreti kalırsa bi test yapp cnm ben yapmıştım negatif çıkmıştıı
az daha sabret canım. bugün yarın herşey daha da belli olur. ne çok ümitlen ne de çok ümitsizliğe kapıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?