batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım yaa aynen şimdi banada herkez öle dio ve resmen korunucaktım az daha üstüne üstük pkoyum
ama benim durumum farklı eşimin ailesiyle yaşadığımiçin yapmadiyolar burdaki arkdaşlar
ama işte olmayıncada daha kötü yaa bende senin gibi düşünüyorum ayağıma dolaşan bi bebeğim olsa ah ah çok istiorum ya

canım haklısında benim adetlerim son 2 aydır değişti..yani 2 ay önce battan bata tam 30 gün sürdü, geçen ay 35 gün sürdü, bu ay da tam 47 gün sürdü..bunu nasıl heaplasın ki???

Canım az önce dediğin linke girdim son 3 aydır sat lerimi yazdım hesapla dedim..35 günden uzun ise bu hesaplamayı kullanamazsınız dediiiii

İnşallah canım bebeğin çok bekletmez senii.... Allah tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara versin hemencecik..Bekletmesin kimseyi beni de.. Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

cnmm bence kullan hemen adetten sonra beniimde adetten 3 gün sonra çift çizgi çıktı bende erken yumurtluyomuşum demekki bende o günleri pek değerlendiremiyodum çift çizgi çıkınca bol bol değerlendirdim seninde belki adete yakın yumutluosun nasılsa adetime yaklaştım yapmama gerek yok dediğin gün belki yumurtluosun ben kullanmanı tevsiye ederim cnm en azından yumurtlama gününde çalıştığın halde olmuyosa bi doktoara gidersin

saoll cnm benim hemen yazıorum sanada 2 tane ama lütfen okuduğunda bana msj atıp okuduğunu hber verirmisin cnmm

Evet ondan olabilir canım dediğin gibi ben hemen o ovulasyon testlerinden alıcam sen hangi marka kullanıyosunn? bilindik bi marka alyım bari..bide nerden aldın canım?

cnm seni listeye yamamışım ben ne kadar okudun kii

Evet ondan olabilir canım dediğin gibi ben hemen o ovulasyon testlerinden alıcam sen hangi marka kullanıyosunn? bilindik bi marka alyım bari..bide nerden aldın canım?
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 U. ERKEN GEBELİK GittiGidiyor'da 71360806 cnm ben bu markanınkini aldım ben daha 6 tanesini kullandım 12 si kaldı inş. bi dahaki aya kullanmaya gerek kalmazz

kızlar yeni yasinlerimiz başlasın swwty arkadaşımız için herkes ne kadar okumak istiyosa söylesinn swwtyde girdiğinde gerçek ismini söylesin 41 yasinimizi tamamlayalım inş..

3 tanede ben okurum canım belki daha fazlada okurum ona göre haber veririm

kizlar yaaaa agrilarim var ama kirmizilar yokkkk bugun bulasiklari yikarken bir yandanda bastiran agrilarla cebellesiyodum sonra bi islaklik hissettim ah dedim geldi kirmiziciklarrr ve kosa kosa lavaboya gittim acik kahverengi leke vardi yine biraz once kontrol ettim bi kac damla daha leke gelmis napicagimi sasirdim sonuc ne olacak cok merak ediyorumm esim karninda bebegimizi tasiyosun diyo oyle guzel ki bu cumleyi duymak ama hayal kirikligi yasamak istemiyorummm

cnm inş. öyledir ama benimde geçen ay ilk gün öyle geldi sonra simsiyah oldu sonra yine kahverengi devam etti hiç yoğun bi şekilde kan gelmedii kafanı biraz rahatlatt sıkıntı yapınca oluyo heralde ama yinede aklında soru işreti kalırsa bi test yapp cnm ben yapmıştım negatif çıkmıştıı

az daha sabret canım. bugün yarın herşey daha da belli olur. ne çok ümitlen ne de çok ümitsizliğe kapıl.

canim sabah test yaptim negatif cikti belirsizlik yuzunden acaip geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…