Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah geçer canım.bazen psikolojik olarak da olabiliyor.bu ay bebek bekleyen tüm anne adayları buraya hamileyim yazsın istiyorumInsallah ya 7 gun var ama asiri sancim var hep sag kasigimdi bu gun sol kasik ve belim arada sol bacaga vuruyo adet olcm galiba ya ins. Gecer
Ya bu parmakla test dyolar rahim asaga inince adet oluyomussun bnde denedm bayagi asagida ya sanrm yok deneyen varmi ya lutfenİnşallah geçer canım.bazen psikolojik olarak da olabiliyor.bu ay bebek bekleyen tüm anne adayları buraya hamileyim yazsın istiyorum
Hatırladim canım vallah bat yaklaştıkça heyecanim oluyorhasletim beni hatirladin mi bilmiyorum bir ay önceden :) benim de bir hafta var ama heyecanlı falan değilim bu ay yok çünkü bişey, hayırlısı olsun bakalım bekleyip gorucez:)
Belirtilerin var mı ki canım??Hatırladim canım vallah bat yaklaştıkça heyecanim oluyor
Dayanamadım test yaptım negetifBelirtilerin var mı ki canım??
Erken değil mi canım? 6 gün yok mu daha? Bekleyeydin biraz daha keşke. Belirtilerin var mi biraz da olsa?Dayanamadım test yaptım negetif![]()
Sabrede bilseydim iyiydi ama dayanamadım.adet olacak mısın gibi kasiklarim agriyor.goguslerimde ağrı oluşmaya başladı.ama bunları zaten her adet döneminde yaşıyorum umudum yok yaErken değil mi canım? 6 gün yok mu daha? Bekleyeydin biraz daha keşke. Belirtilerin var mi biraz da olsa?
Canım inşallah guzel haberlerle alırız. Benim de hiç belirtim yok akıntı ve bunalma, iç sıkkınlığı var. Hayırlısı canım bekleyelim bakalım az dahaSabrede bilseydim iyiydi ama dayanamadım.adet olacak mısın gibi kasiklarim agriyor.goguslerimde ağrı oluşmaya başladı.ama bunları zaten her adet döneminde yaşıyorum umudum yok ya
O da olacak birgün inşallah. Dua et canimmKeşke hamile kalsaydik da yaşadığımız belirtileri yazabilseydik
Aminnnn, Rabbim kabul eder inşallah bir günDualarimdasiniz canim rabbim dusmanima bile annelik duygusunu yasatsin