Bat'ına 7gün kalanlar

Insallah ya 7 gun var ama asiri sancim var hep sag kasigimdi bu gun sol kasik ve belim arada sol bacaga vuruyo adet olcm galiba ya ins. Gecer

Insallah ya 7 gun var ama asiri sancim var hep sag kasigimdi bu gun sol kasik ve belim arada sol bacaga vuruyo adet olcm galiba ya ins. Gecer
İnşallah geçer canım.bazen psikolojik olarak da olabiliyor.bu ay bebek bekleyen tüm anne adayları buraya hamileyim yazsın istiyorum

İnşallah geçer canım.bazen psikolojik olarak da olabiliyor.bu ay bebek bekleyen tüm anne adayları buraya hamileyim yazsın istiyorum
Ya bu parmakla test dyolar rahim asaga inince adet oluyomussun bnde denedm bayagi asagida ya sanrm yok deneyen varmi ya lutfen

Benimde 6 günüm var bat a. Goguslerim yumurtlamadan itibaren aciyor hiç böyle olmazdı. Normal de bazı aylar adete iki üç gün kala ağrıdı. Bu ay farklı inşallah hamisizdir.

hasletim beni hatirladin mi bilmiyorum bir ay önceden :) benim de bir hafta var ama heyecanlı falan değilim bu ay yok çünkü bişey, hayırlısı olsun bakalım bekleyip gorucez:)

Erken değil mi canım? 6 gün yok mu daha? Bekleyeydin biraz daha keşke. Belirtilerin var mi biraz da olsa?
Sabrede bilseydim iyiydi ama dayanamadım.adet olacak mısın gibi kasiklarim agriyor.goguslerimde ağrı oluşmaya başladı.ama bunları zaten her adet döneminde yaşıyorum umudum yok ya

Sabrede bilseydim iyiydi ama dayanamadım.adet olacak mısın gibi kasiklarim agriyor.goguslerimde ağrı oluşmaya başladı.ama bunları zaten her adet döneminde yaşıyorum umudum yok ya
Canım inşallah guzel haberlerle alırız. Benim de hiç belirtim yok akıntı ve bunalma, iç sıkkınlığı var. Hayırlısı canım bekleyelim bakalım az daha

Bugünü saymazsak bat ima 10 gün var :) hamilelik olursa belirtiler en erken ne zaman görülmeye başlanır kizlar?

Back
X