Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden umutsuzsunKızlar benim de bata 6 kaldı. Umutsuzum![]()
Yumurtlama gunumden 4 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu oldumNeden umutsuzsun
Canım enfeksiyon engel değil hamilelige sadece hamile isen daha çok dikkat etmen gerekiyor düşük olmasin diye enfeksiyon olmayan kadın yok merak etme bol su iç sadeceYumurtlama gunumden 4 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum![]()
Allaha şükür canım şimdi iyiyim bebek varsa ins bir şey olmazCanım enfeksiyon engel değil hamilelige sadece hamile isen daha çok dikkat etmen gerekiyor düşük olmasin diye enfeksiyon olmayan kadın yok merak etme bol su iç sadece
Evet öyle oluyor ama milyonlarca sperm var hepsi mi ölecekAllaha şükür canım şimdi iyiyim bebek varsa ins bir şey olmazenfeksiyon spermleri öldürüyor dediler umudumu kesmistim o yüzden bu ay
Ayy icimi rahatlattın canım. Amin isteyen herkese Rabbim versin. Senin ne kadar kaldı bata?Evet öyle oluyor ama milyonlarca sperm var hepsi mi ölecek) Allah nasip ederse olur alakası yok ama bizim bir akrabanın eşinin rahmi buzukmus doktor kesinlikle olmaz demiş adet filanda sıkıntı idi baska doktora gitti tedavi ile kızı oldu şimdi Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin inşallah..
4 gün var ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ne zaman olur bilmiyorum şuan amin Rabbim herkese versin bizde içindeAyy icimi rahatlattın canım. Amin isteyen herkese Rabbim versin. Senin ne kadar kaldı bata?
Belirtin var mı peki? Ben de hicbir belirti yok4 gün var ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ne zaman olur bilmiyorum şuan amin Rabbim herkese versin bizde içinde
Benim adetten 1 hafta önce farklı bir agrim olurdu geçen ay yoktu o bu ayda yok geçen ay la aynı olan gogsumde mavi damarlar var baş dönmem var mide bulantim ve sık tuvalete gitme ama bilmiyorum yine de inşallah olur adet günü bakacağım geçen ay o zaman çıkmıştı eğer hamile isen hissediyorsun zaten ben geçen ay adet günü yataktan hamileyim diye kalkıp test yapmıştım..:)) inşallah bu ay da olur Rabbim cumlemize versin..Belirtin var mı peki? Ben de hicbir belirti yok![]()
Amin canım inş vardır bebis. Bende 2 gün önce kasikta batma vardı yurumemi aksatiyordu biraz. Şimdi hiçbirşey yokBenim adetten 1 hafta önce farklı bir agrim olurdu geçen ay yoktu o bu ayda yok geçen ay la aynı olan gogsumde mavi damarlar var baş dönmem var mide bulantim ve sık tuvalete gitme ama bilmiyorum yine de inşallah olur adet günü bakacağım geçen ay o zaman çıkmıştı eğer hamile isen hissediyorsun zaten ben geçen ay adet günü yataktan hamileyim diye kalkıp test yapmıştım..:)) inşallah bu ay da olur Rabbim cumlemize versin..
Hayirlisi olsunBenimde 6 kaldı bata. Belirti var ama hayırlısı bakalım..... Hepimiz hamiş olalım...