Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Can'ım benim çok az o gün müjden olur kırmızı görmezsin inşallah benim de bi iki gün gibi ama bilemiyorum bu iki aydır kestiremiyorum normalde 27 28 günde bir olurdum şimdi 31 32 güne çıktı anlam veremedim yeni evlilikten kaynaklı mı:110:

İyi ya başka şey olmasın E hadi hazırlasın bakem bizi sevindirsin sonunda senin topik Uğur getirsin herkese Amin Amin Amin :KK200:
Amiinnn İnşallahhh canım dualarla güzel sonuçları görelim İnşallah heyecanla bekliyoruz :KK69:

slm kızlar benimde 2 gün var çok umutlu değilim ama bekliyorum yinede işte
bu kez test falan yapmıcam geçen ay o kadar emindim ki 15 kez test yaptım olmadı 2 kez kandan baktırdım yine olmadı :)
bu kez yapmıcam böyle delilikler

bu kez test falan yapmıcam geçen ay o kadar emindim ki 15 kez test yaptım olmadı 2 kez kandan baktırdım yine olmadı :)
As canım bende geçen ay emindim belirtiler yaşadım birsürü test aldım erken gebelik testi bile yapyım gecilince ama olmadı bu ay da yaptım 10 gün kala kan testi negatif arkadaşlar erken olabilir dedi bekliyorum umut var Allah tan umut kesilmez ama kendimi kaptırmıyorum hakkımızda hayırlısı ☺

As canım bende geçen ay emindim belirtiler yaşadım birsürü test aldım erken gebelik testi bile yapyım gecilince ama olmadı bu ay da yaptım 10 gün kala kan testi negatif arkadaşlar erken olabilir dedi bekliyorum umut var Allah tan umut kesilmez ama kendimi kaptırmıyorum hakkımızda hayırlısı ☺
bende 3 kez erken gebelik testi de yapmıştım
ama bu kez tutuyorum kendimi yapmıcam bişey
ama sanki regl olacakmışım gibi yarın birgün bekliyorum yoğun sarı akıntımda oldu bi kaç gün

bende 3 kez erken gebelik testi de yapmıştım
ama bu kez tutuyorum kendimi yapmıcam bişey
ama sanki regl olacakmışım gibi yarın birgün bekliyorum yoğun sarı akıntımda oldu bi kaç gün
Yoğun sarı akıntı adet öncesimi geliyor canım

sadece bu ay ıcınde mı 15 kez yaptrdn.

Ben de bu ay ovuluasyon testi ile yumurtlama günümu tespit ettim 15haziranda catladi netten araştırdığım kadarıyla tam olarak yumurtlama gününden 14gun sonra adet olmam gerekiyormuş.bn de bekliyorum olacak miyim bugun yarın diye.test yapmamak icin zor duruyorum

Back
X