Doğuma Hazırlık Batın'a uygun isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gurcan06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
490
4
96
Ankara
Kızlar 14 haftalık hamileyim bu benim ikinci çocuğum.Bi oğlum var adı Batın.Bebeğimi cinsiyetini henüz öğrenemedim 3 haftaya kadar belli olur dedi doktorumuz.Kız olursa adı hazır ( kaynanamın adı) ama oğlum olursa aklımıza hiç bi isim gelmiyor bana örnekler verebilirmisin? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim..

Bartu güzel olur

kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu allahın izni ile bi oğlum daha olacak isim konusunda yardımcı olursanız? Batına ne uyar

Kardeş adlarında uyum olması gerek diye düşünenlerden değilim ama bir iki öneride bulunayım;Yalın,Yalçın,Akın,Işın,Barkın(sürekli gezip dolaşan,gezgin)

Bartu dicektim bende arkadaş.solemis.. uyumlu geldi bana canim rabbim sağlıkla hayırlı evlat etsin inşallah..

Uyumlu olacak diye kendini sınırlama bence, M illle de uyum arıyorsan bunlar geldi aklım ,akın, yalın, alkım...

Arkadaşım Rabbim oğullarına uzun ömür versin İnşallah. Batın ismi Allah'ın isimlerinden ve anlamı çok güzel bir isim. Fakat türkçe olarak okunduğunda batsın gitsin gibi bir anlam oluşuyor insanın aklında.

Fetva sitesinde de bu ismin konulması sakıncalı diyor. Kusura bakma ama ikinci oğluna isim seçerken gerçekten seçici ol ve mümkünse ilk oğlunun ismini değiştirebilirsin...

Erkek çocuklara Batın ismi konulabilir mi? | Fetva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…