Batsin bu dunya

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Slm arkadaslar bugun moralim bozuk sabah arkadaslarla toplandik arkadaşımın birisi birsey anlatti keske duymasaydim bunu isteyen birisi olmus ama o kabul etmemis sonra arkadasimi isteyen adam nisanlanmis haftaya evleniyorlarmis ama bu adam arkadasima surekli mesaj atiyormus kardesinin dugununde arkadasimi arabayla gezdirmis samimi haller duygusal anlar yakinlasma oldu dedi arkadasim adamin nisanlisina cok uzuldum arkadasimada cok kızdım bu benim en sevdigim arkadasimda neden insanlar boyle nisanlisina anlat diyorum olmaz diyor adamda arkadasima ben seni seviyorum iste nisanlimi sevmiyorum diyormus o f ya neden böyle dunya

Ee madem öyleymiş adamın attığı mesajları atsın nişanlısına yazık kıza ihanete uğruyor.
Arkadaşınız söylemez tabi onun için hava hoş.
Bence arkadaşlığınızı gözden geçirin, yaptığı düpedüz karaktersizlik.
Ne ahlak mağduru insanlar var ya.

Adamın nişanlısına ne anlatacak?
"Ben haftaya senin kocan olacak adamla arabalarda gezip, yakınlaşıyorum bacı" mi diyecek?
Böyle deyince adam tü kaka mı olacak?

Böyle beyni olmayan kadınları gördükçe keşke erkek olsam diyorum, sırayla elimde oynatırdım. Hala bu devirde "evli ama beni seviyor", " çocuğu var ama yatakları ayırmış karısıyla", "evli ama beni alacak", "nişanlanıyor ama kalbi bende", "bu gece gerdeğe giriyor ama beyni bana ait" safsatalarına kendilerini inandırıp, kendilerini saf, salak ve gurursuz hale sokan kadınlar oldukça ah diyorum, keşke erkek olsaydım. Gönlümü gün eder, hayatımı sefa içinde geçirirdim.

Adamın nişanlısına ne anlatacak?
"Ben haftaya senin kocan olacak adamla arabalarda gezip, yakınlaşıyorum bacı" mi diyecek?
Böyle deyince adam tü kaka mı olacak?

Böyle beyni olmayan kadınları gördükçe keşke erkek olsam diyorum, sırayla elimde oynatırdım. Hala bu devirde "evli ama beni seviyor", " çocuğu var ama yatakları ayırmış karısıyla", "evli ama beni alacak", "nişanlanıyor ama kalbi bende", "bu gece gerdeğe giriyor ama beyni bana ait" safsatalarına kendilerini inandırıp, kendilerini saf, salak ve gurursuz hale sokan kadınlar oldukça ah diyorum, keşke erkek olsaydım. Gönlümü gün eder, hayatımı sefa içinde geçirirdim.
Bende erkek olmak isterdim ama gönül eglendirmek icin birisini sevip omrumun sonuna kadar karimi mutlu edip romantik bir erkek olmak isterdim

Yıl olmuş 2015.Senin keko arkadaşın hala insanların sevmediği kişilerle nişanlı kaldığına inanıyorsa ve bu adamla nişanlı olduğunu bildiği halde görüşüyosa bu onun sorusu samirecim.Aklı başında olsunda figüran olmasın milletin hayatına.Kendine dert ettiğine değmezde böyle insanlarla neden arkadaş oluyorsunuz bilmemki.

Yıl olmuş 2015.Senin keko arkadaşın hala insanların sevmediği kişilerle nişanlı kaldığına inanıyorsa ve bu adamla nişanlı olduğunu bildiği halde görüşüyosa bu onun sorusu samirecim.Aklı başında olsunda figüran olmasın milletin hayatına.Kendine dert ettiğine değmezde böyle insanlarla neden arkadaş oluyorsunuz bilmemki.
Bilmemki artik dunya tersine dondu yapmaz dediklerinin en alasini yapiyor

X