Batta geri sayım başladı ( 8 )

son izci

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.195
39.681
508
Bu ayda bekleyenlerden biri olarak geri sayımı başlattım .
Bebek için tüm şartları hazırladım gerisini ALLAH'a bıraktım.
Ama var ya bu ay gebe kalırsam size yaşadığım mucizeyi anlatacağım.
Tüm belirtileri yaşıyor test yapmamakta kararlıyım günümü bekleyeceğim.
Bata 8 gün kaldı hadi hayırlısı İnşaALLAH .:dua::dua:
Dua edin lütfenn....

İnaşaALLAH canım vay yalnız değilmişim ne güzel çokk heyecanlı zaten bugünleri çok seviyorum .
Geçen ay kızımı hep rüyamda gördüm bu ay hiç görmedim :dua:
Allah hayırlısını versin ikimizede görelim Meylam neyler neylerse güzel eyler.

İnaşaALLAH canım vay yalnız değilmişim ne güzel çokk heyecanlı zaten bugünleri çok seviyorum .
Geçen ay kızımı hep rüyamda gördüm bu ay hiç görmedim :dua:
Allah hayırlısını versin ikimizede görelim Meylam neyler neylerse güzel eyler.
Bende geçen ay görmüştüm kız doğurdum doktor ismini güneş koy dedi öyle koyduk rüyası bile güzeldi cnm anlıyorum seni allah herkese versin inş

Ayy canım benim gecikmem var diyorsunn inşaALLAH hiçç kırmızı görmezsinn AMİNNNN..
Güneşin doğsun bu ay:KK68:
1 hafta oldu idrar testleri şansımamı ne hep bozuk gbi çıkıyo dağınık hç bşy anlamadım tam bi çizgi görsem koşa koşa gdcm ilk defa oluyo bde böyle gecikme :s çok zor dönemler gerçektn 8 günde az kalmış 1 hafta snra başlarsın test yapmaya :)

1 hafta oldu idrar testleri şansımamı ne hep bozuk gbi çıkıyo dağınık hç bşy anlamadım tam bi çizgi görsem koşa koşa gdcm ilk defa oluyo bde böyle gecikme :s çok zor dönemler gerçektn 8 günde az kalmış 1 hafta snra başlarsın test yapmaya :)

Olacaksın inşaALLAH boş durma bu arada hz meyem suresi oku güçlensin ihtimaller.
Ben son güne kadar bekleyeceğim.
Ama kendin şüpheleniyorsan idrar testine inanma kan testi yaptır ne kadar erken öğrenirsen o kadar daha dikkat edrsin kendine.:KK58:

Olacaksın inşaALLAH boş durma bu arada hz meyem suresi oku güçlensin ihtimaller.
Ben son güne kadar bekleyeceğim.
Ama kendin şüpheleniyorsan idrar testine inanma kan testi yaptır ne kadar erken öğrenirsen o kadar daha dikkat edrsin kendine.:KK58:
Aynen cnm ztn düzensz beslenen biriym sigarada var öğrensem dikkat edicm bari böyle bklemek cnmı skyo dha çok düştüm sanki sigaraya üzülüyorm kndi kndme. Bnde 6 aydr hep bata 1 hafta varkn başlardım testlere ama tam gününde gelirdi bu ay inatla bkledm geçsin dye geçti şimdi de pozitifi göremiyorum annem de dyo hiç yapma idrarda geç çıkar ama insan dayanamıyo yaaa :/ sende bkle geçsin cnm inş tutturmuşuzdr bu ay :)

Aynen cnm ztn düzensz beslenen biriym sigarada var öğrensem dikkat edicm bari böyle bklemek cnmı skyo dha çok düştüm sanki sigaraya üzülüyorm kndi kndme. Bnde 6 aydr hep bata 1 hafta varkn başlardım testlere ama tam gününde gelirdi bu ay inatla bkledm geçsin dye geçti şimdi de pozitifi göremiyorum annem de dyo hiç yapma idrarda geç çıkar ama insan dayanamıyo yaaa :/ sende bkle geçsin cnm inş tutturmuşuzdr bu ay :)

Tahmin ediyorum ne yaşadığını gerçekten başkaları derdide inanmazdım ,ben hiç çocuk istemiyordum korkuyordum yapamam diyordum hayatım güzel düzenimi bozamam diyordum ,sonra kendimi telkin ederek karar verdik şimdide Rabbim ben varım diyor bekle diyor işte.
Enteresan insan sahip olmakta zorlandığı şeyi istermiş.
Bende idrarla uğraşma git kan testi yaptır ne kadar geçti günün?

Back
X