- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
Canım kaç dk da çıktı? Görünüyo ama inşallah istiyosan eğer vardırBugunki testim kizlar diğer testime göre daha net dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaç dk da çıktı? Görünüyo ama inşallah istiyosan eğer vardırBugunki testim kizlar diğer testime göre daha net dimi
Kızlar benim vaziyet biraz değişik ama normal adet görsem bugn olcaktm test yaptm sizce nasıl varmıdır bişiler kızımda çok belirgin iki çizgi çıkmıştı şimdi böyle olunca tedirgin oldum zaten rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğm yaptm ve kızımı kaybettim inşallah bu sefer sağlıklı olur
Teşekkür ederim 08:30u bekliyorum kan vermek için bu gün gideceğimtestinde çizgi var canım :)
çizginin netliği döllenme zamanına baglıdır adet zamanı geçtikten beş gün sonra silik çizgi yakalayan da var beş kala iki kopkoyu gören de
Teşekkür ederim 08:30u bekliyorum kan vermek için bu gün gideceğim
İnşallah çok teşekkür ederimhayırlı haberlerle gel inşallah canım :)
inşallah vardır canım haber ver mutlakaİnşallah çok teşekkür ederim
Slm kızlar 2 yıl önce yazmışım buraya.şimdi tup bebek yaptırdım.ve 2 yıl sonra ilk defa çift çizgiyi gördüm çok şükür.
Hayırlı olsunn. . Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahSlm kızlar 2 yıl önce yazmışım buraya.şimdi tup bebek yaptırdım.ve 2 yıl sonra ilk defa çift çizgiyi gördüm çok şükür.
Gözün aydın canım bana da dua etSlm kızlar 2 yıl önce yazmışım buraya.şimdi tup bebek yaptırdım.ve 2 yıl sonra ilk defa çift çizgiyi gördüm çok şükür.
Hayırlı olsun, tek embriyo muydu, dondurulmuş muydu? Ben de yeni başladım tüp bebeğeSlm kızlar 2 yıl önce yazmışım buraya.şimdi tup bebek yaptırdım.ve 2 yıl sonra ilk defa çift çizgiyi gördüm çok şükür.
Teşekkür ederim 5 gunluk dondurulmus çift embriyo koyuldu.allah yardimcin olsun.güzel haberler al inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin insallahHayırlı olsun, tek embriyo muydu, dondurulmuş muydu? Ben de yeni başladım tüp bebeğe
Amiin. Ben kararsızım dondursam mı yoksa hemen bu ay transfer mi ettirsem diye. Sizce hangisi daha iyi?Teşekkür ederim 5 gunluk dondurulmus çift embriyo koyuldu.allah yardimcin olsun.güzel haberler al inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Arastirdiklarima ve doktorun söylediğine göre dondurulmusun tutma olasılığı daha yüksekmiş.Bir de rahimin dinlenmesi de fayda sağlıyormuş.Amiin. Ben kararsızım dondursam mı yoksa hemen bu ay transfer mi ettirsem diye. Sizce hangisi daha iyi?
hayırlı olsun birden o günler geldi aklıma benmki de 8 gün sonra 1 yaşına giriyor zaman ne çabuk geçtiSlm kızlar 2 yıl önce yazmışım buraya.şimdi tup bebek yaptırdım.ve 2 yıl sonra ilk defa çift çizgiyi gördüm çok şükür.