Batta geri sayım başladı ( 8 )

Kızlar benim vaziyet biraz değişik ama normal adet görsem bugn olcaktm test yaptm sizce nasıl varmıdır bişiler kızımda çok belirgin iki çizgi çıkmıştı şimdi böyle olunca tedirgin oldum zaten rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğm yaptm ve kızımı kaybettim inşallah bu sefer sağlıklı olur

testinde çizgi var canım :)
çizginin netliği döllenme zamanına baglıdır adet zamanı geçtikten beş gün sonra silik çizgi yakalayan da var beş kala iki kopkoyu gören de

Slm kızlar 2 yıl önce yazmışım buraya.şimdi tup bebek yaptırdım.ve 2 yıl sonra ilk defa çift çizgiyi gördüm çok şükür.

Eklentiler

• IMG-20180724-WA0000.webp
    IMG-20180724-WA0000.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 44
Çok teşekkür ederim hepimiz hayırlısi ile kucağımiza alalım ins:anneadayı::KK200:

Mrb kızlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim iki defa rabbim yaşattı o sevinci ama düşük yaptim ikinciden sonra test yapildi kan pihtilasmasi cikti ecoprin hap kullaniyorum 3 aydan beri korunuyorduk temmuzda korunmayi biraktik yarın adet günüm hic bi belirtim yok ama az önce test yaptim çıkmadı çok içime atiyorum üzülüyorum kimseye bisey anlatamiyorum uzulmesinler diye ama e ne zmn anne olucam ne zmn o duyguyu tadicam sabrediyorum bazen gücüm bitiyor isyan etmiyorum asla ama çok yıprandım sizinle kousmak drrtlesmek istedim :KK43::KK61:

Slm kızlar 2 yıl önce yazmışım buraya.şimdi tup bebek yaptırdım.ve 2 yıl sonra ilk defa çift çizgiyi gördüm çok şükür.
Hayırlı olsun, tek embriyo muydu, dondurulmuş muydu? Ben de yeni başladım tüp bebeğe

Hayırlı olsun, tek embriyo muydu, dondurulmuş muydu? Ben de yeni başladım tüp bebeğe
Teşekkür ederim 5 gunluk dondurulmus çift embriyo koyuldu.allah yardimcin olsun.güzel haberler al inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Teşekkür ederim 5 gunluk dondurulmus çift embriyo koyuldu.allah yardimcin olsun.güzel haberler al inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Amiin. Ben kararsızım dondursam mı yoksa hemen bu ay transfer mi ettirsem diye. Sizce hangisi daha iyi?

Benim de son 6 ...

Amiin. Ben kararsızım dondursam mı yoksa hemen bu ay transfer mi ettirsem diye. Sizce hangisi daha iyi?
Arastirdiklarima ve doktorun söylediğine göre dondurulmusun tutma olasılığı daha yüksekmiş.Bir de rahimin dinlenmesi de fayda sağlıyormuş.

hayırlı olsun birden o günler geldi aklıma benmki de 8 gün sonra 1 yaşına giriyor zaman ne çabuk geçti

Back
X