Battan once erken gebelik testi dogru sonuc verirmiiiiiii

Ankey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
520
595
33
Kizlar hepinize merhaba benim bata 4 gun var ve erken gebelik testi yaptim negatif cikti yanilma payi varmidir acaba

Olabilir Can'ım şüpelerin varmı peki varsa adet günün geçince test yap bence bende 4 gun var yapmıyorum

Bilemedimki canim psikolojik olmasin istiyorum biraz koyu akintim gelmis bir damla bugun cay falan ictim baya bi ustunede test yaptim ondanda cikmamis olabilirmiki

Gec dollenme olduysa eger testte cikmaz adet gecikmesini bekle tekrar dene bu sefer kan testi yaptir

Gecikme olursa yaptirim kan testi ya her ay bu ay reglim gecmeden test yapmiycam diyorum ama dayanamayip gunler oncesinden basliyorum

Kizlar hepinize merhaba benim bata 4 gun var ve erken gebelik testi yaptim negatif cikti yanilma payi varmidir acaba
Canm bnm doktrm erken gebelik testide 20 mlu ustunu olcuyo normal kaset testlerde dedi adetin gectigi 1. Gun ikiside silik cikabilir dedi o yuzdn gununu bekle opuldn

kesinlikle olabilir benim 2 gün vardı yaptım negatif çıktı teste kızdım defol yaa ben hamileyim dedim kendi kendime soylendim bu his nerden geldi içime bilmiyorum 4 senedir her negatifte uzuluyodum ama bu kez üzülmedim sinirlendim ve hamileyim ben inanmıyorum sana pislik testtt :) ondan sonra tatile gittim fln orda sürekli kontrol hlindeydim acaba geldi mi adetim diye ayıptır soylemesi surekli akıntı geliyodu ve adet olcakmışım gibi karnım agrıodu neyse tatil fln derken bi baktım 9 gun geçmiş tekrar test yaptım pozitif çıktı çok şükür .

Erken gebelik testiyle bende 4 gün kala öğrendim hemen kan testi yaptırdım ordada çıktı inş seninki geç dollenmedir

Benimde salı günü olmam lazım bırlıkte bakarız ☺️
Canımm hafi hayırlısı olsun inşallah. Benim bugün belim çok ağrıyor taşınma işleriyle uğraştık ondan da olabilir ama sanki regl belirtisi de gibi. Bilmiyorum korkuyorum inşallah tutmuştur allah dana da bana da nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:

Canımm hafi hayırlısı olsun inşallah. Benim bugün belim çok ağrıyor taşınma işleriyle uğraştık ondan da olabilir ama sanki regl belirtisi de gibi. Bilmiyorum korkuyorum inşallah tutmuştur allah dana da bana da nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:
Benimde karnımın alt kısmında batma var belime vuruyor resmen bakalım hayırlısı

Back
X