• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Adete 1-2 kala yapabılırsın bence en erken suan çok erken cunku 10 gun var daha
Reglim 5 gün kala yaptım tek çizgi oldu şuan Reglim 1 gün geçikti böyle oldu acaba var mıdır

Eklentiler

• IMG_8982.webp
    IMG_8982.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 51
Reglim 5 gün kala yaptım tek çizgi oldu şuan Reglim 1 gün geçikti böyle oldu acaba var mıdır
Cizgi gayet belirgin ama testin markası onemli bazı testler yalancı pozıtıf cıkartıyor ama regl gecıkmesı varsa kan verin bence

Ayy 5 haftalık hamileyim darısı isteyen herkese
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sorun olmazsa neler yaptığını söyleyebilir misin ekstra hamile kalmak için ya da zaten bi sorun yok muydu bilmiyorum ama en azından tavsiye olmuş olur

Kızlar merhaba siteye yeni üye oldum.Ocak ayında boş gebelik geçirdim.sonra adetim ancak düzene girdi ve açıkcası cesaretimi yeni topladım.36 yaşındayım 1 senelik evliyim.17 ağustos son adet tarihim ovulasyon testleriyle 26 ağustos pik gördüm değerlendirdik.yumurtlamadan sonra 4-5 gün kasık ağrım oldu adet olcakmışım gibi..ara ara bel ağrım oldu kimi şiddetli kimi normal.şu an bata 4 gün kaldı 2 gün önce erken gebelik testim negatif çıktı.akıntım ve şişkinliğim var sancım kalmadı ama böyle sanki kuyruk sokumuna doğru bel ağrım ara ara oluyor.sizce hamile olabilirmiyim ya da testte neden negatif çıktı çok korkuyorum karmakarışığım yardımcı olurmusunuz

Benim 3. Gecikme günüm toz pembe damlalar var yerlesme gibi hissettim ama bekliyorum

Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sorun olmazsa neler yaptığını söyleyebilir misin ekstra hamile kalmak için ya da zaten bi sorun yok muydu bilmiyorum ama en azından tavsiye olmuş olur
Ben 1.5 yıldır istiyorduk doktorlara gittigimde sorunun yok dedi bilmiyorum Allahın taktiriyle oldu çünkü çok doktora gitmiştim olması için

Back
X