- 20 Nisan 2025
- 181
- 74
- 13
- 28
Canım durumun nedirKızlar erken gebelik testi yaptım adetim 5 gün geçti sizce varmıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım durumun nedirKızlar erken gebelik testi yaptım adetim 5 gün geçti sizce varmıdır
İnşallah en kısa zamanda güzel haber alırsınızBenim 1 gun kaldi regl ye ama hamilelik belirtileri cok fazla test yaptım ama negatif
Reglim 5 gün kala yaptım tek çizgi oldu şuan Reglim 1 gün geçikti böyle oldu acaba var mıdırAdete 1-2 kala yapabılırsın bence en erken suan çok erken cunku 10 gun var daha
Cizgi gayet belirgin ama testin markası onemli bazı testler yalancı pozıtıf cıkartıyor ama regl gecıkmesı varsa kan verin benceReglim 5 gün kala yaptım tek çizgi oldu şuan Reglim 1 gün geçikti böyle oldu acaba var mıdır
Bir kaç gün daha geçsin öyle kan vermeyi düşünüyorum inşallah vardırCizgi gayet belirgin ama testin markası onemli bazı testler yalancı pozıtıf cıkartıyor ama regl gecıkmesı varsa kan verin bence
Ayy 5 haftalık hamileyim darısı isteyen herkeseCanım durumun nedir
Hamileymişim darısı isteyen herkeseEvet var. Test yaptırdınız mı kaç çıktı
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sorun olmazsa neler yaptığını söyleyebilir misin ekstra hamile kalmak için ya da zaten bi sorun yok muydu bilmiyorum ama en azından tavsiye olmuş olurAyy 5 haftalık hamileyim darısı isteyen herkese
İnşallah 2. Gün gecikme var bakalim test yapmadim dahaİnşallah en kısa zamanda güzel haber alırsınız
Ben de hamileyim bugün 4 haftalık tam :) hayırlı olsun hepimize. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızHamileymişim darısı isteyen herkese
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen de hamileyim bugün 4 haftalık tam :) hayırlı olsun hepimize. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Amin. Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Maalesef negatifTest yaptınız mı benimde bat 25
Benimde geçen ay tutmadı bu ay devamMaalesef negatif
Benimde geçen ay tutmadı bu ay devam
İnşallah bu ay sevındırıci haberler alırızBenimde geçen ay tutmadı bu ay devam
Ben 1.5 yıldır istiyorduk doktorlara gittigimde sorunun yok dedi bilmiyorum Allahın taktiriyle oldu çünkü çok doktora gitmiştim olması içinÇok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sorun olmazsa neler yaptığını söyleyebilir misin ekstra hamile kalmak için ya da zaten bi sorun yok muydu bilmiyorum ama en azından tavsiye olmuş olur
Ben de hamileyim bugün 4 haftalık tam :) hayırlı olsun hepimize. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
inşallah amin isteyen herkese Allahım versinBen de hamileyim bugün 4 haftalık tam :) hayırlı olsun hepimize. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız