- 22 Haziran 2020
- 920
- 748
- 18
- 35
- Konu Sahibi semiramis1990
-
Kızlar merhabalar 9 aylık evliyim bu ay 6.ayımız bebis istiyoruz nasipse 3-4 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorm ama henüz nasip olmadı.. bu ay tek farklı olarak gögüs ucu acımam var diğer aylar hic olmazdı. Umut işte sizdede böyle bisey yaşayan oldu mu?? Birde adetimin 12.günü yumurtladm buraya bırakıyorm fotosunu
Ama daha 8 9 gün var cıkmazki canmGebelik testi yap bı canım
Âdete mi yumurtalama dan 15 gün gectiyseyap çıkar jnsAma daha 8 9 gün var cıkmazki canm
Canım adetime yarından itibaren 8 gün var daha amaÂdete mi yumurtalama dan 15 gün gectiyseyap çıkar jns
Bende bundan korkuyorm işte canm her ay umut oluyo sonra hayal kırıklıgı cok üzücü..Benim geçen aylarda ilk kez göğüs ucum acıdı yinede adet oldum psikolojik olarak da göğüs ucumu acıtabildiysem bravo bana
Kızlar merhabalar 9 aylık evliyim bu ay 6.ayımız bebis istiyoruz nasipse 3-4 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorm ama henüz nasip olmadı.. bu ay tek farklı olarak gögüs ucu acımam var diğer aylar hic olmazdı. Umut işte sizdede böyle bisey yaşayan oldu mu?? Birde adetimin 12.günü yumurtladm buraya bırakıyorm fotosunu
Canım o ovulasyon günümdü adetimin 12.günüŞundan dedim böyle t çizgisi patlayacak derecede köyü olması hamielligin işareti de olabilir o yüzden söyledim git kan ver bari bugün 10 gün çıkar yumurtlamadan sonra
Ama etrafında bisey yok sadece ucları acıyo yara olmus gibiBenim en büyük belirtim göğüs ucu sizlamasiydi
Bende oldm zaten canmBenim göğüs ucum çok hassalasmisti ucu kabrmisti koyulasmisti adetten önce dedim oldu galiba ama adet oldummbelirti arama adet günün gelmesini bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?