Battaniye Konusu

sesli çok iyidir Türkiyedeki en iyi battaniye firması desem abartmış olmam heralde uşakta mink battaniye de vardı ama çok tercih edilmiyodu canım ama alanlar memnundu bende sesli, dinarsu ve merinosun üreticisi olan aran var çok memnunum

Ben linens ve sarev'in pamuk-akrilik karışımı battaniyelerinden aldım. Pek kalın değiller ama çok yumuşaklar.

$linens-madelyn-ekru-cift.webp $linens-vera-pembe-tek.webp $battaniye sarev gobi v2.webp

Kızlar bulundğum yerde battaniyede kampanya var almayı düşünüyorum. Mink battaniye kullanan var mı emin olamadım pek bilgim olmadığı için. Kullananlar yorum yazarsa sevinirim.

Kızlar bulundğum yerde battaniyede kampanya var almayı düşünüyorum. Mink battaniye kullanan var mı emin olamadım pek bilgim olmadığı için. Kullananlar yorum yazarsa sevinirim.

canım ben çeyizime aldım ama henüz daha kullanmadım. görünüş olarak pofuduk kalın bir battaniye ve çok şık duruyor.

ben 1 tane madame coco dan aldım battaniye ince geldi bana biraz ama çok güzel yumuşacık 1 tanede Luoco Patisca dan örgü battaniye almak istiyorum nasıldır ki acaba kullanan var mı :10:

kızlar Türkiyedeki battaniyelerin %95i uşak ta üretiliyor eğer almış olduklarınıza bakarsanız bunu görürsünüz

ben bunu nerden biliyorum diye soruyorsanız da 4 yıl burada okudum o yüzden hangisi iyi hangisi kötü biliyorum

belli başlı firmalar var

Sesli, aran, mink, saçlı...

bunlardan en iyisi de seslidir eğer battaniye alacaksanız ben bu markayı öneririm ben 10 tane falan almışımdır.

merinos ya da dinarsu aldıysanız onun kutusuna bakın Aran yazıyordur çünkü aran a ürettiriyor Aran sesli kadar kaliteli eğil ama güzel ben de o markadan aldım bir kaç tane

pamuk oranına glince %100 pamuklu battaniye piyasada yok kızlar varsa da çok pahalıdır ve kızlar bu pamuklu battaniyeler öyle diğer battaniyeler gibi kalın değil incecik oluyor öyle

kapkalın bir şey beklemeyin ben o yüzden kadife ve peluş aldım

amaaaaaaaa en iyi ısıtanları peluşlardır kadifeler biraz daha gösteriş için

pamuklar da çok ince olduklarından almadım nasıldır bilmiyorum

Merhabalar

battaniye konusundaki tecrübelerimi detaylı paylaşmak istiyorum.

öncelikle aldığınız battaniyenin EOKO-TEX 100 belgesi olması çok önemliymiş. Araştırmalarım sonucu bunu öğrendim. bu belge Azor boya be diğer kanserojen madde olmadığına dair belgeymiş. Avrupaya ihracat yapanlarda var. Ayrıca belge numarasından ekotex sitesinden belge geçerli mi bakılabiliyor.

Gelelim pamuk mu akrilik mi polyester mi tartışmasına.

Sıcak tutacak bir battaniye için 2 alternatif varmış. 1. Yün ve 2. yünün alternatifi Akrilik.

5 yıl öncesine kadar pekçok fabrika akrilik battaniye üretirken artık ucuz ve kalitesize yönelen firmalar polyester üretmeye başlamış. Sadece birkaç marka bulabildiğimi söylemek isterim. Şimdi reklam kokan bir yazı olmasın diye marka yazmıyorum. Ben araştırmamı hepsiburadadaki markalardan yola çıkarak yaptım. sitelerine baktım, facebook sayfalarına baktım derken, sora sora bunları buldum.

Şunu söyleyebilirim polyester battaniye ısıtmıyor ve yıkanınca nahoşlaşabiliyor.

Sıcak tutacak kaliteli bir battaniye akrilik olmalı dedi bir tekstil mühendisi. Yün daha iyidir ama yıkaması ve bakteriden koruması çokzor olduğu için en iyi alternatif akrilikmiş.

umarım faydalı olur.

battaniyede en iyi marka seslidir

Back
X