Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben gitmiştim ankara tıpta iken iyi bir hocadır ama çooookk yogundur kendisi duyduğum kadarıyla ozel muayene yapıyo artık ...sormak istediklerinizi cevaplarım
ben gitmiştim ankara tıpta iken iyi bir hocadır ama çooookk yogundur kendisi duyduğum kadarıyla ozel muayene yapıyo artık ...sormak istediklerinizi cevaplarım
Teşekkürler, şimdi özel muayenehanede diye çok yoğun değildir düşünüyorum. Merak ettiğim normal doğum yanlısı mı ve malum bazen çok sorularımız oluyor ilgilenip cevaplıyor mu?
normal doğum ya da sezeryan ısrar edecegını sanmam bana normal doğum biraz zor olabılır dedı ben ıstedım normal olsun dıe 10 saate yakın sancı çektım sonra hocam benı sezeryan yapıver dedım
Ben Batuhan Özmen'in hastasiyim ve çok memnunum. Tüp bebek konusunda ve diğer konularda alanında uzman, güler yüzlü ve size gereksiz hiç birşey yapmayacaktır. Gitmek isteyenlere buradan yardımcı olmaya çalışırım. Çünkü ben Batuhan hocam sayesinde hamile kaldım. Bende servikal yetmezlik var üstelik ikiz bebek bekliyorum, yani riskli gebeyim. Hocama güvenim sonsuz. Benim gibi hastalar için 10 numara bir doktor kendisi, zaten hocamın doktor kimliğinden önce iyi bir insan olduğunu anlarsınız.