Bavul için önerileriniz buradan :)

deryaaras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
103
1
68
Ankara
Selam kızlar :) siz deneyimli kadınlar kulubu üyelerinin fikirlerine ihtiyacım var.

Yaklaşık 1 ay sonra erkek arkadaşımla (müstakbel sözlüm ile ) tatile gideceğim. Daha önce hiç buna benzer bir tatil olayına girmemiştim. O yüzden biraz heyecanlıyım ve doğru karar veremiyorum. Sizden ricam bavulumda olması gereken şeyleri tavsiye eder misiniz ?

Aklınıza gelebilecek her tavsiyeye açığım, çinkü henüz alışveriş yapmadım :) şimdiden teşekkürker

Eminim çok güzel bir tatil olacaktır =) bence yanına akşam özel yemekleriniz olursa diye elbiseler =) bronz bir tende olmazsa olmaz uzun beyaz bir elbise =) güzel birde şapka alabilirsin canım =)

Eminim çok güzel bir tatil olacaktır =) bence yanına akşam özel yemekleriniz olursa diye elbiseler =) bronz bir tende olmazsa olmaz uzun beyaz bir elbise =) güzel birde şapka alabilirsin canım =)

inş güzel olur saol canım :) beyaz elbise fikri hoşuma gitti ama uzun mu olmalı dersin ? şapka da güzel fikir, özellikle hasır şapkaları severim

Yaz başında tatile giderken yanıma neler alsam diye ben de çok düşündüm
Tatilde en çok kullandığım parçaları vs yazarsam sanırım yardımcı olabilir

Jean şort

Beyaz elbise

Şapka

Hasır çanta

Dolgu taban

Sandalet

Beyaz etek

Playsuit

Bileklikler

Yazın fazla makyaj durumu olmadığı için rimel ve ruj
Eki Görüntüle 470951

Gözlük

Bunlar dışında uçuşan rahat etekler ve elbiseler, 1-2 rahat tişört, gece gezmesi için şık bluzlar,
belki 1 topuklu ayakkabı, saç aksesuarları işini görür

canımmm bu ayrıntılı cevabın için çok teşekkr ederim çok yardımı oldu

şimdi sorularımı ileteyim mi ? :)
1) kalçaya oturan süper mini kot şort alabileceğim bildiğin yerler var mı ? Ben birkaç yere baktım ama çoğu bol modeller, kalçama oturmasını istiyorum. daha güzel oluyor bence :)
2) dolgu taban ayakkabı çok tercih ettiğim bir model değil ama tavsiyeni düşüneceğim :)
3) tek omzu açık model tshirt almalı mıyım sence ? malum asimetrik güneş yanığı durumları
4) son sorum. 3 farklı bikini takımı sence yeterli olur mu ?

teşekkürler şimdiden

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana tatlım
Şimdi sorulara geçelimmm Süper mini kot şort için tavsiyem kesinlikle Bershka Onun dıışında Mango'da da bulabilirsin.
Tek omuz alırsan gece giymek için şıkır şıkır bişeyler al derim, gündüz giyersen yarım yanık olabilirsin
3 Bikini yeter de artar bile bence,, ben de 3 bikini götürdüm ama sadece bir tanesini giydim deli kızın çeyizi gibi
Şimdiden iyi eğlenceler tatlım

çok teşekkür ederim tatlım tavsiyelerinin herbiri için

Dolgu topuk sandalet kesin alın hem rahat hem şık.
Akşam yemekleri içi şık elbiseler alabilirsiniz.
Bunların dışında şort,şapka zaten tatil bavulunun vazgeçilmezi
Şort mini şort tabi ve bu sene rengarenk şeyler çok moda özellikle neon olanlar tavsiye ederim :) Bronzlaşınca çok iyi duruyor

Son düzenleme:

Öncelikle çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için akşam yemeği için elbise konusunda biraz kararsızım aslında. askılı kısa bi modele mi odaklanmalıyım yoksa daha yere kadar uzun bi model mi olsa karar veremiyorum. bir de straplez var aslında aklımda ona ne dersin gece için ?

neon şortları bikaç yerde gördüm ama yakışır mı emin olamadım o yüzden pas geçmiştim. ama bronzlukla yakışıyor dediğin için fikir aklıma girmedi değil :)

cnm vücudunu falan sen biliyosun kendine yakıştırdıklarını giy tabi :) yazlık yerlerde kısa modeller daha iyi gidiyor kısa olanları değerlendir derim. Elbise için kararsızsın cnm ama her akşamda elbise giyme tabi ama yanına da kesin elbise al

Son düzenleme:

tavsiyelerini dikkate alıcam tatlım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…