• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bavul nerden alınır?

bahar544

hakkımda hayırlısı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
441
5
316
İstanbul
Merhaba;

İş gezilerinde kullanmak için bir bavula ihtiyacım var. Ne cok kucuk, ne cok buyuk. Sıyah, ağırbaşlı, marketlerde satılanlar gibi basit ve kalitesiz olmayan bir bavul arıyorum.

Nerden bulabilirim bu dönemde indirimde yok, uygun fiyatlı bildiğiniz bir yer var mı acaba ?

alışveriş merkezlerinde çantacılara bakın orada bulursunuz.. ben ayakkabı dünyasında görmüştüm çok beğenmiştim, oralara bakın yerimseniben

Haklısınız ancak fiyat da çok önemli bir kriter benim için

yarın ilk iş alışveriş merkezine gidicem

Ben sahsen cogunlukla Istanbul Sirkecide gercek SAMSONITE magazasindan alirim bavullarimi ve kaliteli olduklari icinde uzun süre kullanirim. Hem cok güzeller ve hicde demode degiller senelerce kullan yinede bozulmuyorlar ve yepyeni gibi duruyorlar.
Bavul dedigin kaliteli olmali bence. Hem SAMSONITE dünyaca meshur bir marka yanlis birsey yapmazsin.

Samsonite yıllardır ailemin de kullandığı marka. Dediğin gibi hiç pişman olmadan kullandık yıllarca. Şimdi aileden ayrı yaşıyorum. ışim için hem yurt içi hem yurtdışı gezilere çıkıyorum. Hafta sonu Boynerde bir bavul beğendim Pierre Cardin ve indirimdeydi en battal boyu 179 liraydı. Bi onu gerçekten beğendim. Samsonite için Cevahir'e gidip bakıyım.
Öneriniz için teşekkürler.

fiyatı önemliyse alışveriş merkezlerine gitmeye bile gerek yok en az 200 çünkü
çekçekli valizler dayanıklı oluyor 60liraya fln ufak olmayanından her yerde bulunur

Ben bahsettıgım pıerre cardın valızı aldım.
Hem ağırbaşlı, "cıceklı boceklı olmayan", sıyah renkli uzerınde tek bır cızgı bıle yok, ıcı fonksıyonel ayakkabılar ıcın bır gozu, ıncık boncuk ıcınde kucuk bır canta hedıyelıydı. en buyuk boyu da ındırımde 179 du. Yurt dışına cıkıcam yaza doğru hem orda hemde iş gezilerimde kullanabilirim. Pıerre cardın valızlerın kasası da sağlam oluyormus dıye konustuk.
Eger ıhtıyacı olan varsa tavsıye ederım.

Back
X