• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bavuldaki vibratör uçağa rötar yaptırdı

Bı kızın Türk olduğunu hava yolunun thy olduğunu düşünebiliyor musunuz, ülkeyi terk etmek zorunda kalırdı herhalde, aile, konu konumşu akraba derken:1:

rezil olduğumun an ve an kanıtıdır :53::53::53::53::53:
vibratör ü nedense vantilatör diye okudum :53::53::53: arkadaşa serkann uçağa vibratör koymuşlar o ne dedim. oda ne anlamadım dedi. şimdi görsellerden baktım :53::53::53::43::43::43: neyseki anlamadı. oda kalabalıktı iyiki kimse beni dinlemiodu :43:

ay kız gözümden yaş geldi vallahi herkesi güldürdün sende hep gül inşallah :9::9::9:

Bı kızın Türk olduğunu hava yolunun thy olduğunu düşünebiliyor musunuz, ülkeyi terk etmek zorunda kalırdı herhalde, aile, konu konumşu akraba derken:1:

Türk erkeklerin tepkisi şu olurdu, biz varken pilli aletlere ne gerek var gülümm derlerdi kesin :27:

aman allahım rezillik :) gülmekten gözümden yaş geldi yorumlar harika.:1::27: haber zaten komedi :60:

o kadar şiddetli miymiş yahu alarmlar devreye girmiş :53: hatun baya ateşli anlaşılan :9:

yalnız asmunikal dua et serkan eve gidince bakmasın o ne diye :52:

Back
X