bavulumu topladım gidiyorum:( 2 aylık evliliğim 8 yıllık aşkımı bıtıyorum

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
kızlar bır çoğunuz tanıyor artık benı. berbet bi kaynanaya engelli bir eşe sahibim. evlenmeden önce uyardınız dinleyemedım gönül işte. son olanlarla doldum taştım. kaynanam senelerdir burnumdan getiriyor eşime kıyıp sevdamı unutup gidemedım. şimdi ne gülen yüzüm kaldı ne de yaranabıldım. kaynanam neleryapmadı kı anlatmaya yetmıyor gucum. 2 aylık evlıyım bana dugunumde sadece bılezık yaptı az önce onları bozdurup koydum kenara geri istiyor. eşimse susuyor hep susuyor. sevdasına da ınamıyorum. yalan yanlış bırdüğün hakaretlerle dolu azap günler. gönlumden atamadım yapamadım ha ayrılmışım ha boşanmışım dıye evlendım. olmadı. yaranamadım. fedakarlığımın sonu olmadı. kaynanamla baş etmem mumkun değil.eşim benı dınlemedı taynını onların yaşadıgı şehre aldırdı. kımsem yok burada ama memurum çok şükür ki. boşanınca taynımı tekrar doğuya verecekler ama umrumda değil. gidiyorum. sadece bır kaç saat daha kalıp çıkacağım.

kızlar bır çoğunuz tanıyor artık benı. berbet bi kaynanaya engelli bir eşe sahibim. evlenmeden önce uyardınız dinleyemedım gönül işte. son olanlarla doldum taştım. kaynanam senelerdir burnumdan getiriyor eşime kıyıp sevdamı unutup gidemedım. şimdi ne gülen yüzüm kaldı ne de yaranabıldım. kaynanam neleryapmadı kı anlatmaya yetmıyor gucum. 2 aylık evlıyım bana dugunumde sadece bılezık yaptı az önce onları bozdurup koydum kenara geri istiyor. eşimse susuyor hep susuyor. sevdasına da ınamıyorum. yalan yanlış bırdüğün hakaretlerle dolu azap günler. gönlumden atamadım yapamadım ha ayrılmışım ha boşanmışım dıye evlendım. olmadı. yaranamadım. fedakarlığımın sonu olmadı. kaynanamla baş etmem mumkun değil.eşim benı dınlemedı taynını onların yaşadıgı şehre aldırdı. kımsem yok burada ama memurum çok şükür ki. boşanınca taynımı tekrar doğuya verecekler ama umrumda değil. gidiyorum. sadece bır kaç saat daha kalıp çıkacağım.

off ya Allah yardım etsin size, hemen gitmeseniz bir gün daha durup düşünseniz, ben tam bilmiyorum geçmişi ama bir gün daha bekleyin aniden gitmeyin, inşaallah sizin için hayırlısı ne ise ona karar verir ve uygularsınız

allah yardımcın olsun .. yaşam sevincinizi bitirmiş bir evlilik anlattığınız kadarıyla.. o kapıdan çıkmak size iyi gelecek bence..

yeni yaşamınızda lütfen dik durun güçlü olun hayat çok güzel

Kaç kere yazdım yine yazarım

Kv yi unut onu dikkate alma

Eşine acıma engelli diye ciddi ciddi konuş ana kuzusu olmasın

Durumu kötü iken oğluna sahîp çıkıp bakmaktan aciz anasının nasıl sözünden çıkmıyor anlamıyorum

Bir de gidemeyeceksen evden gidiyorum diye çıkma onu annesine gönder bir süre ayrı kalın geri dönerseniz o gelmiş olsun

Bir kere gidip dönersen hayatın daha kötü olur

Kaç kere yazdım yine yazarım

Kv yi unut onu dikkate alma

Eşine acıma engelli diye ciddi ciddi konuş ana kuzusu olmasın

Durumu kötü iken oğluna sahîp çıkıp bakmaktan aciz anasının nasıl sözünden çıkmıyor anlamıyorum

Bir de gidemeyeceksen evden gidiyorum diye çıkma onu annesine gönder bir süre ayrı kalın geri dönerseniz o gelmiş olsun

Bir kere gidip dönersen hayatın daha kötü olur
damdancım uzun zamandır bılıyorsun benım mevuzuyu çok sevıyorum ama artık hak etmıyor eşim bu sevgıyı ne yardan geçiyor ne anadan. ki benım en son ıstedıgım şeydı annesını kötu bılmesı. ama o anneyse bende eşim. hayatımı ona adadım üstelik. neler çektım 2 yıldır ayağa kaldırıcam dıye ne savaşlar verdım. şimdi yürüyor ama kıymetım hep lafta. olmuyor işte.canımın acısı öyle tarıfsız kı.
tek sığınağımm mesleğim. ilk aşkım 15 yaşından berı sevdiğim insan. çok değişti hiç bir sözü teselli etmıyor benı. anlıyorum desede boş. annesıne hemen kanıyor. annesı özel hayat falan bırakmadı zaten. kayınvalıdem her allahın gunu bır bahaneyle eşimi dolduyor. eşim annesıne cevap versede onu kırmamak adına bınbır özür diliyor ondan. bense takıntılıyım kinciyim. ama ben bu değil mümkün değil. para pul umrumda değil. eşim benı dınlemeden bana düzgün bır düğün yapmadı ama 80 mılyara araba aldı. sustum deli gibi çalışıp borç ödüyorum. düğünümüde kendım tek başıma yaptım. hala borcu var eşimin mağaşı aldığı arabayı ancak ödüyor. yaranamadım ne dıyeyım

off ya Allah yardım etsin size, hemen gitmeseniz bir gün daha durup düşünseniz, ben tam bilmiyorum geçmişi ama bir gün daha bekleyin aniden gitmeyin, inşaallah sizin için hayırlısı ne ise ona karar verir ve uygularsınız
kimse bu hale geleceğime inanmazdı benım. öyle sevdım ki . ne kavga edebıldım eşimle ne kızabıldım. hep korktum kırmaktan. hep itiilp kakıldım sustum. dayanamıyorum.

Geçmişte ne yaşadın bilmiyorum. İyice düşündün mü? Ailenle konuştun mu? Bundan sonraki adımlarını planladın mı? Şimdi gidip sonra geri dönersen durumun daha da çıkmaza girer. Kal demiyorum sana ama adımlarını sağlam at.

Geçmişte ne yaşadın bilmiyorum. İyice düşündün mü? Ailenle konuştun mu? Bundan sonraki adımlarını planladın mı? Şimdi gidip sonra geri dönersen durumun daha da çıkmaza girer. Kal demiyorum sana ama adımlarını sağlam at.
neler yaşadım . eşim kaza geçirdi sevgiliydik . annesı 6 ay hastanede burnumdan getirdi. hakaretler . eşimin altından alıyorum dıye neler saydı bana . kendısı bakmadı ne yapayım. o zaman sevglıydık. kovdu gıtmedım yapamadım. sonrası aynen devam etti. 2 ay oldu evlenelı ama dur durak bılmedı. her gun hakaret kavga.

aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş arkadaşım..
bile bile lades demişsin..
değişir mi kadın, tabii ki artarak katlanarak devam edecekti herşey..
elinden geleni fazlasıyla yapmışsın..
hakkını Allah sorsun onlara..
arkana bile bakma, hayırlısı böyleymiş de, güzel bir yere tayin iste, yoluna bak..
inşallah herşey çok daha güzel olur..

Sen aşkla vicdanı karıştırmışsın seni seven adam sana sahip çıkar korur kollar engelinin arkasına saklanmaz kimse senden değerli degil daha ne kadar kendinden ödün verexeksin ve ne için mücadele edeceksin

konuyu tam olarak bilmiyorum. özetle anladığım;
- anakuzusu bir koca
- düşman bir kv
-mutsuz bir genç kadın..

bunlar o evden ayrılmanız için yeterli bencede.. kararınız çok doğru..

Ah bu ana kuzusu erkekler. Allah ıslah etsin.

Çok üzüldüm konu sahibi senin için. Rabbim bundan sonra sana hep güzel kapılar açsın inşallah

aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş arkadaşım..
bile bile lades demişsin..
değişir mi kadın, tabii ki artarak katlanarak devam edecekti herşey..
elinden geleni fazlasıyla yapmışsın..
hakkını Allah sorsun onlara..
arkana bile bakma, hayırlısı böyleymiş de, güzel bir yere tayin iste, yoluna bak..
inşallah herşey çok daha güzel olur..
doğu görevımı tamamlamama çok az varken geldım buraya 5 yıl boşanmama şartı yuzunden tekrar doğuya gidecegım ama umrumda değil. çıktım gidiyorum. son kez görüşelim dedi eşim son kez dedım .

Ah bu ana kuzusu erkekler. Allah ıslah etsin.

Çok üzüldüm konu sahibi senin için. Rabbim bundan sonra sana hep güzel kapılar açsın inşallah
annesını sevmesıne asla laf etmem benım aılem yanımda olamadı hiç bir zaman bu yüzden sevsın. üstelik engelli eşim mutlu olsun istedim ama kadın oğlunun yanında oynadı benım yanımda neler yaptı senelerdır. düzelmeyecegını bıle bıle evlendım. hata benım günah benım ama sevdım işte. kıyamadım. doktorlar sen olmasan sevgın olmasa mümkün degıldı yurumesı diyorlar. ayağının buyuk kısmı felcli kaldı. merhametımden degıl sevgımden gıdemedım.

konuyu tam olarak bilmiyorum. özetle anladığım;
- anakuzusu bir koca
- düşman bir kv
-mutsuz bir genç kadın..

bunlar o evden ayrılmanız için yeterli bencede.. kararınız çok doğru..
doğru çok doğru ama hayatımda ilk kez bırılerıne ıhtıyacım var ve ailem uzakta annem kahrolur. nasıl gıdeyım bılmıyorum. eşim yenı yurumeye başladı kıyamıyorum da . ama ben ben olmaktan çıktım. onu ayakta tutanın ben oldugunu bıle bıle annesıne benı ezdırmemeliydi.

neler yaşadım . eşim kaza geçirdi sevgiliydik . annesı 6 ay hastanede burnumdan getirdi. hakaretler . eşimin altından alıyorum dıye neler saydı bana . kendısı bakmadı ne yapayım. o zaman sevglıydık. kovdu gıtmedım yapamadım. sonrası aynen devam etti. 2 ay oldu evlenelı ama dur durak bılmedı. her gun hakaret kavga.
Geçmişte yaşananları değiştiremezsin artık bugüne bak. iyice ölç tart biç ona göre hareket et. Bana duygusal davranıyorsun sanki gidemeyecekmişsin gibi geldi. Yanılırım inşallah

X