- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi witch hunt
Ben goremiyorum o artiyi
Sinoloji mezunlari bile 1500 lirayla ise basliyolar
Bu adamlar nadir bilinen bir dil biliyorlar yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben goremiyorum o artiyi
Sinoloji mezunlari bile 1500 lirayla ise basliyolar
Bu adamlar nadir bilinen bir dil biliyorlar yani
İstanbul'a gelin. Burda şansınız bol olur.
Ben isveren olsam genc birilerini istihdam etmek isterim.
Buydu iste
35 gec olur mu ?
Cop mu olucam 35 te ..
Yine mi isim olmaz
Isten kastim sayginlik ..
Onu bilemem, kimseye kesin işsiz kalırsın diyemeyiz. Kısmet biraz da bu işler. Ama kesin iş bulurum diye de okunmaz. Sizin kayginiz da işle ilgili olduğuna göre daha sağlam bir seçeneğe yonelmelisiniz derim.
Anca ukte kalmaz issiz bi avukat olarak devam edersin diyorsun yani
Tekrardan merhaba hatun kisiler
Simdi bastan basliyorum taniyanlar oldugu kadar tanimayanlarda mevcut ..
30 yasindayim(Benim icin travma meselesi )
Ulus.iliskiler mezunuyum
Bazen Allah bu sehri kesin unuttu dedigi bi ilde yasiyorum maalesef
Bundan iki yil once gittim bi dil ogrendim su anda gecimimi onun sayesinde sagliyorum akillica bi kararmis ama ben tirmalarsam para k@zaniyorum yani kimse oooo cok cool gel sana 2000 vereyim demiyor zaten beklenemezdeneyse ..
Iki gun once malum bi konu acmistim is bulmayla alakali
Kadin bana gel caNim kole ariyorum ben minvalinde bi seyler soyledi moralim bozuldu eve gelip aksama kadar agladim
Bana nasil bu parayi teklif eder nasil boyle bi is teklif eder diye var olan ic yaglarimin cogunu o gun kendi kendime yedim ..
O gun dusundum ve ben bi karar verdim
Simdi mantikli mi onu soruyorum size..
Tekrardan bi universite okumali miyim ?
Ama baska kimseye soramam
Sende oku oku basimiza alim mi cikican
Senin yasindaKiler emekli olacak gibi karsiliklarda gormusumdur zamaninda
Hukuk okumak istiyorum ben soNu onemli ama muaffak olabilir miyim ben bu meslekte ?
Devam zorunlulugu var mi ?
Icimde kalan bi ukdedir hukuk
Siz olsaniz amaan bu resmen bi macera mi dersiniz
Yoksa yok ulen baya da yapilabilir bi sey mi ?
Bana yardim edin
Yoksa kendimi kesicem
Karisik oldu evet ama kimseye anlatamam utaniyorum artik okul mevzusu acmaktan![]()
Tekrardan merhaba hatun kisiler
Simdi bastan basliyorum taniyanlar oldugu kadar tanimayanlarda mevcut ..
30 yasindayim(Benim icin travma meselesi )
Ulus.iliskiler mezunuyum
Bazen Allah bu sehri kesin unuttu dedigi bi ilde yasiyorum maalesef
Bundan iki yil once gittim bi dil ogrendim su anda gecimimi onun sayesinde sagliyorum akillica bi kararmis ama ben tirmalarsam para k@zaniyorum yani kimse oooo cok cool gel sana 2000 vereyim demiyor zaten beklenemezdeneyse ..
Iki gun once malum bi konu acmistim is bulmayla alakali
Kadin bana gel caNim kole ariyorum ben minvalinde bi seyler soyledi moralim bozuldu eve gelip aksama kadar agladim
Bana nasil bu parayi teklif eder nasil boyle bi is teklif eder diye var olan ic yaglarimin cogunu o gun kendi kendime yedim ..
O gun dusundum ve ben bi karar verdim
Simdi mantikli mi onu soruyorum size..
Tekrardan bi universite okumali miyim ?
Ama baska kimseye soramam
Sende oku oku basimiza alim mi cikican
Senin yasindaKiler emekli olacak gibi karsiliklarda gormusumdur zamaninda
Hukuk okumak istiyorum ben soNu onemli ama muaffak olabilir miyim ben bu meslekte ?
Devam zorunlulugu var mi ?
Icimde kalan bi ukdedir hukuk
Siz olsaniz amaan bu resmen bi macera mi dersiniz
Yoksa yok ulen baya da yapilabilir bi sey mi ?
Bana yardim edin
Yoksa kendimi kesicem
Karisik oldu evet ama kimseye anlatamam utaniyorum artik okul mevzusu acmaktan![]()
Onu bilemem, kimseye kesin işsiz kalırsın diyemeyiz. Kısmet biraz da bu işler. Ama kesin iş bulurum diye de okunmaz. Sizin kayginiz da işle ilgili olduğuna göre daha sağlam bir seçeneğe yonelmelisiniz derim.
HahaSultanahmette turist gezdiririm falan![]()
evlen kocan baksın ne uğraşıyosun gençliğin gitti .koca parası ye.yazıktır
demek isterdim sana güzel bayan ama ne yazıkki türkiye sartlarından bahsedıyoruzzzz.. bence hayallerının peşinden git...koca cocuk zamazingosu yoksa başında tabiiiiiiiiiii![]()
Anladım. O halde okul masraflarını nasıl halledeceksin? Ailen mi destek olacak,bulunduğun yerde bir üni varmı orayı mı düşünüyorsun. Aksi halde yine düzenini bozacaksın.Ne var bu sehre baglayan ?
Isim burda aslinda baska yerde yapilamaz
Dogal tas pazarliyorum çinlilere ..
O de belli bolgelerde cikiyor
Benim bulundugum sehir buranin kaynagi..
Ikincisi ailem var
Artik cok genc sayilmazlar
Kamuya ait bi isim olsa hemen tasinirim ama ozelde ordan oraya suruklenemiyorsun
Baska bi yerde ilk etapta tutuncak para birikimim yok
Selam havalı kız
Hukuk mukuk hak getire.
Okusan da bir is bulacağını sanmıyorum.
Etrafimda kımıl kımıl yeni avukatciklar, savcı ve hakim olmak isteyen hukukcular mevcut.
Ohalde okuma yani.
Bu yaptığın iş sürekli değilse onun yanında götürebileceğin başka işlere bak ya da başka bölümlere. Hoş türkiyede meslek garantisi yok artık. Sağlıkçılar bile sallantıda![]()
Hayallerim karin doyurur mu ?
Coluk cocuk yok
Dusunmuyorum da
Ben sadece saygin meslek sahibi olmak istiyor
Saygindan kastim gecerli ..
Hem maddi hem manevi doygunluga ulastiracak
Anladım. O halde okul masraflarını nasıl halledeceksin? Ailen mi destek olacak,bulunduğun yerde bir üni varmı orayı mı düşünüyorsun. Aksi halde yine düzenini bozacaksın.
Ben senin yerinde olsam taşınacak birikimi yapar,kurumsal firmalara başvuru yapardım,gayet donanımlısın aslında ama bulunduğun yer elini kolunu bağlıyor. Hani bir laf vardır boğulacaksan büyük denizde boğul diye o hesap.
Mesela, öğrendiğiniz dilin bağlantılı olduğu dış ticaret kuruluşları yok mu ? Ticaret odası veya ? Oralarda calisabilirsiniz.Mesela ? Benim kafamda 3. Uniyi okuma plani var ama bi suru meziyeti olan saskoloz bir issiz olarak hayatimin sonuna gelmek istemiyorum![]()
Var ..evli değilsiniz sanırım ,
peki ygs ye girip örgün üniv okuma imkanınız var mı?
Mesela, öğrendiğiniz dilin bağlantılı olduğu dış ticaret kuruluşları yok mu ? Ticaret odası veya ? Oralarda calisabilirsiniz.
o halde ben olsam yaparım istediğimiVar ..
Orgun okumak istiyorum