Bayadır buralarda yoktum bu ay farklı birşey oldu gebe olan güzelliklerim yardımcı olabilir mi rica etsem

Ayyy korktum ya of ama ben doktordan geçtim acaba ebe falan istermi ki 4 mayısta evrak teslim.icin gidecem de ama sanırım sizde hormon bozuk yumurta rezervi az olabilir hani kilo verince iyi olsun diye mi acaba geçmiş olsun inşallah hepimiz için
Hormonlarım güzel çıktı o indeksi üstü dosya açılmıyormuş bugün rahim filmi çekildim sonunda oda temiz çıktı şükür

Hormonlarım güzel çıktı o indeksi üstü dosya açılmıyormuş bugün rahim filmi çekildim sonunda oda temiz çıktı şükür
Dediğim gibi bana bir şey demediler 4 mayısta gidecem evraklarimi teslim edecem inşallah mecbur bırakmazlar 🥹

Ümraniye eğitim ve araştırma
2 gün önce gittim tmm baana yine bahsetmediler hatta dosyam açilacakti eşimin eksik çıktı ertelendi bugün sabahtan gidecez eşimin tahlilini halledip gidecem ne diyecek bilmiyorum hersey tmm dedi ama 😔

Gittim 2 gündür teslim ettim evraklarımı bana bahsetmediler aramalarını bekliyorum bakalım ne zaman arayacaklar çam sakurada olacam inş gerek kalmadan bu ay kalırım
İnşallah kuzum İnşallah bende bekliyorum bakalım bu ay çok umutluyum hsgden dolayı

Back
X