bayan arkadaşınız çok güzel, çok alımlı, çok dikkat çekici ise?

aysu35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
219
1
0
İzmir
bayan arkadaşım çok güzel çok alımlı direk dikkat çekiyor ve şu an en samimi arkadaşım oldu. onun yanında gezdiğim sürece hiç şansım olmuyor. çok dikkat çekiyor bir hayli gölgede kalıyorum. aslında kıskanç bir insanda değilim ama sürekli ilginin onun üzerinde olması insanın ister istemez bu duyguya götürüyor. kızıyorum bir taraftan kendime de ne ayıp neden kıskanıyorsun ki diye ama olmuyor işte. sizce bu nedenden dolayı arkadaşlık bitebilir mi? veya ne yaparsınız da bu psikolojiden kendinizi sıyırırsınız?

kendini kötü hissediyosan bırak
önemli olan sensin sonuçta
kendini hep ikinci planda hissedeceksen hiç gerek yok canım
ilerde daha ileri boyutta kıskançlıklara gidebilir bence

kendini kötü hissediyosan bırak
önemli olan sensin sonuçta
kendini hep ikinci planda hissedeceksen hiç gerek yok canım
ilerde daha ileri boyutta kıskançlıklara gidebilir bence

evet kendimi kötü hiseediyorum. birinden hoşlandığım zaman o kişi arkadaşa ilgi duyunca da kötü oluyor tşk ederim.

Ben de ayni seyi kuzenimde yasiyorum magalesef. En azindan arkadasindan uzak durma sansin varsa dur. Yoksa bu ilerde yok yere komplekse donusebiliyor. Ben de oyle oldu yani.

simon'a katılıyorum bu konuda ancak bazı arkadaşlıklar hemen öyle silinemiyor hele ki belirli bir samimiyet varsa. bu yüzden biriyle samimi iseniz her ortamda onunla bulunacaksınız hep beraber olacaksınız diye bir şey olmamalı bence. farklı ortamlarda farklı arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

evet kendimi kötü hiseediyorum. birinden hoşlandığım zaman o kişi arkadaşa ilgi duyunca da kötü oluyor tşk ederim.

yol yakınken uzaklaş yoksa hep kıskanırsın içten içe
hani kötü hissetmemek elde değildir bütün ilgiler arkadaşına çevriliyorsa
kendine göre bi tip bulup takılsın o kız
böylece daha mutlu olursun

Ben de ayni seyi kuzenimde yasiyorum magalesef. En azindan arkadasindan uzak durma sansin varsa dur. Yoksa bu ilerde yok yere komplekse donusebiliyor. Ben de oyle oldu yani.

kendime bakasım bile gelmyor. evet bende komplekse girmek üzreyim.

simon'a katılıyorum bu konuda ancak bazı arkadaşlıklar hemen öyle silinemiyor hele ki belirli bir samimiyet varsa. bu yüzden biriyle samimi iseniz her ortamda onunla bulunacaksınız hep beraber olacaksınız diye bir şey olmamalı bence. farklı ortamlarda farklı arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

canım bunların arkadaşlığı o kadar sağlam değil bence
sorun olmaz

bence bu yüzden arkadaslık bitmez. Karsınızdaki erkekler sadece güzelliğe bakıyorsa sorun var aslında .
Benimde cok güzel bulduğum arkadaslarım var bu yuzden arkadaslığımı bitirmeyi hiç düsünmedim herkes kısmetindekini yasar
karsındaki kisi sende kimsenin göremediğini görmeli..yoksa herkesin gördüğü güzelliğe kapılıp gidecekse zaten hic gelmesin

rahatsız oluyorsan ve mutsuz oluyorsan emsafa koyabilirsin ama inanıyorum ki seninde ondan daha değerli meziyetlerin vardır ve her erkek sadece dış görünüş odaklı olmaz. Çoğu kız oluyor sadece bakımlı ama iletişim yok, espiril, eğlenceli değil zeki değil belki de ve ortamda geri plana çok rahat düşebilir. Özgüvenin konusuna odaklan bence ve meiyetlerini sergile

bence bu yüzden arkadaslık bitmez. Karsınızdaki erkekler sadece güzelliğe bakıyorsa sorun var aslında .
Benimde cok güzel bulduğum arkadaslarım var bu yuzden arkadaslığımı bitirmeyi hiç düsünmedim herkes kısmetindekini yasar
karsındaki kisi sende kimsenin göremediğini görmeli..yoksa herkesin gördüğü güzelliğe kapılıp gidecekse zaten hic gelmesin

öyle tabi ama ama kimseyide görmedim farklılık arayan herkes onunla konuşuyor herkes onunla ilgileniyor vs vs işte.

arkadaşlığımı bitirmezdim, her ne kadarr benden daha hoş ve ilgi çektiğini,çoğu zaman merkezin o olacağını bilsemde..güzellik tek başına bir yere kadar,evet onun kadar güzel ve hoş görünmeyebilirim ama güzel bir yüreğim ve zekam olduğundan ve iyi bir karaktere sahip olduğumdan emin olurdum.yanımdaki çok güzel olan arkadaşıma rağmen,beni sadece güzelliğe değişmeyecek insanları da tanıma şansım olurdu ,beni ben olduğum için seven anlayan vs.

onun kadar güzel olmayabilirsin ,ama çok daha değerli meziyetler sende toplanmış olamaz mı?
çalıştığın iş yerinde senden daha başarılı insanlar var diye işi bırakacaksın yada değer verdiğin yan komşun çok tatlı dilli çok şirin ve güzel ve hep ilgi odağı olup öne çıkıyor diye evini taşıyacaksın..bence hayır,herkesin her insanın eksileri ve artıları vardır.kimse senden daha değerli değil ki..kendine güven ve çok değerli olduğunu kendine hep hatırlat..senden daha güzel birinin yanında senin güzelliğini gören makbul kişidir zaten:34:

ozaman arkadaşlarınızı iç güzelliklerine göre değil dış güzelliklerine göre seçmeyi tercih edeceksiniz.

peki bu nekadar doğru?:ssz: sizin için önemli olan sağlam dostluklar ve kaliteli paylaşımlar mı yoksa arkadaş olduğunuz kişinin sizin yanında sönük kalması ve sizin daha ön planda olmanızmı ?

herkesin güzel bir yanı vardır elbette. evli olanların,nişanlı olanların, sevgili olanların hepsi dünyanın en güzel kadınları değiller ki birer eş bulmuşlar kendilerine, doğru yerde doğru özelliklerini çıkarmışlar ön plana ve dikkat çekmeyi başarmışlar.

kimisi güzelliğini, kimisi zekasını, kimisi içtenliğini, kimisi yardımseverliğini, vs vs. bunların hepside "özgüven" temeline dayanıyor. :ssz:

bana sorarsanız siz çevrenizdeki arkadaşlarınızın fiziksel özelliklerinden önce özgüveninizi gözden geçirin, herşey sizde bitiyor unutmayın.

belkide o arkadaşınız sizin sandığınız kadar güzel değil aslında, sadece kendine güveniyor ve ona göre hareket ediyor. siz onu izlemekle meşgulken o çevresiyle iletişim kuruyor ve tüm dikkatler doğal olarak onun üzerine çekiliyor.:6:

kendinizi keşfedin, eminim sizin çok daha iyi özellikleriniz vardır:ssz:

benimde çook güzel bir arkadaşım var onu seviyorum ve hiç kompleks yapmıyorum çünkü dış görünüş bir anlık birşeydir. mesela bir ortama girersin ama konuşmalarınla sempatikliğinle daha fazla ilgi çekersin. dış güzellik anlıktır yani. bence arkadaşınada kendinede haksızlık yapma. kendinide komplekse sokma derim..

arkadaşınızın dış görüntüsünü merak ettim yani fiziği mi çok düzgün yüzü mü çok güzel?siz de kendinize daha bir özen gösterseniz onun yanında o kadar sönük kalmazsanız belki.ev arkadaşınızsa uzak durmanız zor olacaktır.kendinizi kötü hissetmeniz normal.

arkadaşınla ilişkini kesme bence, sen de çok bakımlı olmayı deneyebilirsin.

çok güzeldir de bir cümlesiyle karşısındakini soğutur, belli olmaz ki bu işler

kendine yoğunlaş, arkadaşına değil :34:

tabi ki arkadaşlığı dış görünüşe göre seçmek saçma bende katılıyorum ama insanın psikolojide ister istemez bozuluyor. mutsuz oluyorum aynı zamanda. ve çok güzel olduğu için çok şımarıyor onun o halleride mutsuz ediyor beni. özgüvenim wardı ama kaybettim. kızda şeytan tüyü var sanki gerçekten. ne yapıyor ne ediyor hatta araya yalan dolanda katarak dikkat çekiyor. sohbeti kendi üzerine çekmeyi başarıyor bende köşede sap gibi oturuyorum.

arkadaşınızın dış görüntüsünü merak ettim yani fiziği mi çok düzgün yüzü mü çok güzel?siz de kendinize daha bir özen gösterseniz onun yanında o kadar sönük kalmazsanız belki.ev arkadaşınızsa uzak durmanız zor olacaktır.kendinizi kötü hissetmeniz normal.

fiziğide güzel yüzüde. dili de var maşallah

fiziğide güzel yüzüde. dili de var maşallah

seninde dilin var :34: iş özgüvende. özgüvenini geri kazanmaya bak. ben kendimle çok dalga geçen bi insanım meselaa herşeyimi dalgaya alırım ama kendimi seviyorumm:34: sende sev kendini. bütün kusurlarını güzelliklerini herşeyini sev. bak o zman özgüven patlaması yaşarsın:ssz:

Back
X