bayan arkadaşınız çok güzel, çok alımlı, çok dikkat çekici ise?

cnm sende biraz kendine bak derim..baksana çok sadeymişsin anlattığına göre..onun o sebebten aşırı dikkat çektiğini kanaatindeyim..
sende süslen püslen bi gün makyajını yap güzelcede giyin çıkın bakalım dışarı nolucak..görüceksin o zaman o kadarda dikkat çekmez sende ön planda olabilirsin..
çünkü dışarda gördüğün bütün o güzel kadınlar genelde süslenip püslenip dışarı çıkıyo..sade güzellik çok nadir artık bence...
bende öyleyim mesela...dikkat çekici bi güzelliğim var çarşıya çıktığımda mesela bakmayan olmuyo..arkadaşlarımın arasında en dikkat çeken benim güzelliğimle fiziğimle..ama işte bende sadee dışarı çıksam o kadarda dikkat çekmem...saçlarımı salarım makyajımı yaparım rujumu sürerim güzelde giyiniirim yoksa pijamayla çıksam saç baş dağınık olsam kimse bakmaz yani:))
hem asıl mesele bakılılp bakılmaması değil,özgüven meselesi bunuda belirtmek isterim...
yani kıssadan hisse:Kendine bak bakımlı ol..bunu kendin için yap..onun güzelliğini bastırımak için değil,kendini iyi hissetmen özgüvenini kazanmak için.....

Tatlım kıskanmak doğaldır olur böyle şeyler arada ama kontrol etmen lazım. Hem böyle güzel insanlardan biraz ders alabilirsin. Daha bakımlı olma, doğru güzel giyinme tüyoları, vücuduna yakışanı öğrenme gibi. Benim de yanımda çok dikkat çeken bir arkadaşım vardı bilgilerini kendi lehime kullandım. İnan saçını şöyle toplama böyle topla demesi bile çok işime yaradı en basitinden.

İkinci bir durum ise şu an ben de çekici ve alımlı giyiniyorum, evet dikkat çekiyorum ama gel gör ki kısmetim yok. Güzelim ama şansım yok. Sorsan o da çok dertlidir kendi içinde. Herkes beğenir bakar heveslenir ama kim sevecek o kızı? Bir de o kızın gözünden bak. Marilyn Monroe bunun için intihar etti.

arkasınızın size karsı ezici küçük gören tavırları falan yoktur sanıyorum ki, olsa tereddüt etmez baglantınızı keserdiniz
bu yüzden bence bu tip şeyleri dert etmeyin
mesela o kuaföre mi gidiyor? siz de gidin onunla
bi bluz mü alacaksınız? arkadasınızla cıkın size fikir versin
siz de bakımlı ve hoş bir insan olun, arkadaşınızı düşman bellemeyin, bundan yararlanın
o maske mi yapıyor? siz de tarifini alın
o spora gidiyor ve daha güzel bir fiziğe mi sahip? siz de gidin onunla

Resmimden de görüldüğü üzere öyle abartılı bi güzelliğim yok:)
Fakat bu duruma okadar çok maruz kaldım ki.
Açık açık senle yolda yürümek istemiyorum diyen arkadaşlarım oldu...
Herkes sana bakıyor yanında sönük kalıyorum diyen de

Bunlar bişi değilde en acısı evlenen bir arkadaşım bu yüzden arkadaşlığımızı bitirdi.
Hatta şuan evli olan bir arkadaşım asla eşiyle karşılaştırmak istemiyor bunu bariz belli ediyor.
Bunlar beni çok üzdü zamanında hatta takıntı haline getirmiştim bir ara çok zoruma gidiyordu.

Ama güzel yanıda sürekli içten bir şekilde beni öven,aramızda fiziksel uç farklar olsada içten samimi bir şekilde
beni hep iltifata boğan 3 tane özgüvenli biricik arkadaşlarım var.
Şuan onlar olmasaydı ciddi söylüyorum kendimi çok kötü hissederdim.

Kıskançlık çok kötü birşey hem sizi hem karşınızdakini üzer
Dostluğun arasına böyle şeyler sokmayın.
Bunlar basit düşünceler karşınızdakini incitecek şeyler.
Güzel olması aç gözlü herkesi elde ederim gibi egoistce ve size ait olanı elinizden alma gibi sapkınca
bir düşünceye itmez.Öyleleri de vardır ama herkesi bir tutmayın.
Mesela ben asla görüntüye önem vermem önce karakter derim hep...

Back
X