BAYAN GİYİM VE HERŞEY 3- 5-7-10 tl OLDU BAYANLAR HADİ DÜKKANIMA....

bedenim aslında 36-38 ama bunun kalıbı dar gibi geldi resimde mi oyle görünüyor acaba
36 -38 bedenim ama 40-42 ceketim de var olan
mrb ayrıca 38 beden giyiyorum ben tamoldu bana bir sorun olmaz 40 a bile olur ama çok kiloluysanız bilemem

40 -42 beden şık ceket ne kalın ne incedir
bayanlar bundan sonra ceketlerin fiyatını sabitliyorum kimseye haksızlık olmasın benim de aklım karışıyor kaçtan söylediğimi unutabiliyorum bu yüzden fyatlar ceketlerde 10 tl pantolon kumaş olanlar 5 kotlar 10 tl dir etekler kısa olanlar 5 uzunlar 8 tldir ince bluzlar ve gömlekle r süyeterler 5 tl kazaklar 7 tldir böyle bilirseniz hem benim adıma iyi olur hem de sizin adınıza .iyi satışlar.

kol kısmını fit gösteren yazlık sıfır lcw tişört 7 tl s bedendir uzun boylu ancak fazla omuz kısmı geniş olmayan 70-80 kilo civarı beyler için olur

süvari sıfır kısa kollu gömlek L-XL beden 10 tl

l beden tiffany süyeter ne ince ne kalındır 5 tl

L BEDEN XSİDE MARKA BLUZ 5 TL

m-l BEDEN bayan tunik yazlık 5 tl

L beden penye bluz 5 tl

,

koton L BEDEN tişört 4 tl rengi telefondan dolayı yeşil gibi çıkmış kahverengidir

KRAVATLAR 3 TL TANE FİYATI TOPLU ALIMDA 2.5 TL

S BEDEN XSİDE MARKA TİŞÖRT 5 TL KAHVERENGİ

38 -40 BEDEN YAZLIK YELEK 5 TL

MANGO MARKALI YUMUŞAK BİR KOT YAPISI VAR-38 BEDENDİR İÇ TARAFINDA DÜĞMELİ AYARLANABİLİR LASTİK BULUNUR YANİ 36 DA OLUR 40 A DA OLABİLİR 10 TL

roman ceket-gömlek 40-42 beden 10 tl eteği yanında ücretsiz verilecek

38 beden yandan pileli kumaş etek lacivert 5 tl

roman ceketi olan takım etek ince mat deriden yapılmış 5 tl önünde küçük bir yanık izi var ancak delik değil aşınma gibidir takımıyla beraber ücretsiz veriyorum ceketlerin fiyatı zaten 10 tl dir 40-42 beden

ne ince ne kalın kazak 40 beden 5 tl

pileli gri etek 36-38 beden 5 tl

n
36-38 beden ne ince ne kalın kazak 5 tl

38 beden diz altı kot etek 5 tl

36 beden kadife kahverengi kışlık ceket 10 tl

roman marka ceketin içi

defacto s beden 36-38 bedene 55 kiloya kadar olan bayanlara olur 8 tl

38-40 yazlık saten gömlek 5 tl

40 beden dar paça xside markalı pantolon

40 beden xside marka pantolon dar paça

dolge gabanna 40 beden siyah kot hafif dar paçalıdır

benetton marka 40 beden dar paça kot

40 beden novelty marka hafif dar paça pantolon

içi dışı sıcacık 38-39 no platform bot MELOOY MARKALI 220 YE ALINDI 70 E BIRAKIYORUM KARGO DAHİL DEĞİLDİR ANCAK KAPIDA ÖDEMELİ GÖNDERİYORUM MASRAFSIZ OLARAK KARGO ÜCRETİ+ÜRÜN ÜCRETİNİ HEMEN KAPINIZDA ÖDÜYORSUNUZ GENELDE PTT İLE GÖNDERİYORUM 7-10 TL ARASI TUTAR

38-40 beden şifon mevlana etek yanlardan iki uzun pilesi var

arkadan çok olmayacak şekilde sırt dekolteli

36-38 üstü şifon altı kumaş tulum pantolon alt hafif dar üst şalvar gibi bol bel kısmı 53 kiloya kadar olur 15 tl random markalı

örme bere 3 tl

36 beden 48 kiloya kadar olabilir sıfır üründür beyaz diz hizası kapşonlu trençkot 15 tl içi yumuşak ve kalındır

bel ve boyun kısmı boncuklu pullu ince triko türü bir kazak özel günler için ağır güzel bir üst giyim sıfır olduğu için 15 tl 40-42 bedendir 65 kiloya kadar olur

kolları kemer detaylı 36 beden fazla omuz kısmı geniş olmayan 40-50 kilo arası bayanlara olur 15 tl

42 beden marka ve spor bir bayan gömleği yandan bel kısmında pensleri var tarz olarak harika

65 kiloya kadar olan bayanlar için idealdir 40-42 beden ekol elbise bir kere giyilmiş fiyat tekliflerinizi beklerim

1,sayfadaki 38-40 beden trençkot yeniden satıştadır hadi bayanlar buyrun beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…