M mermaid5 Atatürk'ün kızı ☪ Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 622 3 26 Diğer 22 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mermaid5 #1 Tekrardan merhaba neden yeniden buradaım? çünkü bu iş tek başına olmuyor. yeni bir günlükle devam etmeye karar verdim. desteklerinizi esirgemeyin çünkü görüyorum ki herkes burada neler başarmış. kendimden bahsedecek olursam, 18 yasında ve itü mezunu bir kaptan olmak isteyen biriyim 160 boyunda 62 kiloyum. kulağa cok gibi gelmiyor ama görüntü oyle değil. ilk hedefim 50. zamanı ne planlı ne de cok önemli.ayda 1 2 kilo gitse kafi bir acelem yok şu pek keyifli sayılmayan kilo verme işine ise yarın başlıyorum daha önce 1 aylık bir diyetisyen deneyimim oldugundan nasıl bir yol izlemem gerektiğini biliyorum. umarım bu kez olur da daha rahat bir hayat sürerim bu yoldaki herkese başarılar
Tekrardan merhaba neden yeniden buradaım? çünkü bu iş tek başına olmuyor. yeni bir günlükle devam etmeye karar verdim. desteklerinizi esirgemeyin çünkü görüyorum ki herkes burada neler başarmış. kendimden bahsedecek olursam, 18 yasında ve itü mezunu bir kaptan olmak isteyen biriyim 160 boyunda 62 kiloyum. kulağa cok gibi gelmiyor ama görüntü oyle değil. ilk hedefim 50. zamanı ne planlı ne de cok önemli.ayda 1 2 kilo gitse kafi bir acelem yok şu pek keyifli sayılmayan kilo verme işine ise yarın başlıyorum daha önce 1 aylık bir diyetisyen deneyimim oldugundan nasıl bir yol izlemem gerektiğini biliyorum. umarım bu kez olur da daha rahat bir hayat sürerim bu yoldaki herkese başarılar
QueenD 1 Ocak 2013 / 70 Kilo Kayıtlı Üye 4 Mart 2012 1.406 1 66 İstanbul 22 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mermaid5 #2 Hadi hayırlı olsun canım inşallah kendimize geleceğiz beraber
M mermaid5 Atatürk'ün kızı ☪ Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 622 3 26 Diğer 22 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mermaid5 #3 QueenD .!.: Hadi hayırlı olsun canım inşallah kendimize geleceğiz beraber Genişletmek için tıkla... olacak canım ben inanıyorum zaten evden abur cuburu uzak tut ayran su süt dısında bir sey içme yemeği düzgün ye hareket et yürür müsün dans mı edersin bu iş olur cok kolay
QueenD .!.: Hadi hayırlı olsun canım inşallah kendimize geleceğiz beraber Genişletmek için tıkla... olacak canım ben inanıyorum zaten evden abur cuburu uzak tut ayran su süt dısında bir sey içme yemeği düzgün ye hareket et yürür müsün dans mı edersin bu iş olur cok kolay