Bayan oLarak Bir Erkege nasiL DavranmaLiyiz?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
konu anlasildi sanirim zemuszemus

örnek: isten geldiginde nasil davranmaliyiz?
cok sinirli oldugunda nasil davranmaliyiz....?
genelde nasil davranmaliiyiz derken de, cok mu üzerine gidilmeli, gidilmemeli? vs vs?

Son düzenleme:
örnek: isten geldiginde nasil davranmaliyiz?
cok sinirli oldugunda nasil davranmaliyiz....?
genelde nasil davranmaliiyiz derken de, cok mu üzerine gidilmeli, gidilmemeli? vs vs?

erkek istedikçe ister yüz bulur astarınıda ister o yüzden kesinlikle her nasıl davranacaksan davran taviz vermeden davranıcan.küçük sorunları büyütmiycen alttan alınıcak yerde alttan almayı da bilicen sabırlı olucan tabi :gitme:erkek denen yaratıkla uğraşmak çok zor bi icraat :umursamaz:evet sabırlı olucan alttan alıcan ama gururunu onurunu incitirsede arkana bakmadan gidicen üstüne düşmiycen her daim canım cicim die pohpohlamıycan ama yerin dibinede sokmıycan çok sevdiini de belli etmicen lmaz:hemen bi tarafları kalkıyo

Karsinizdaki de etten kemikten bir insan ne de olsa, onu bizden farkli yapan tek sey cinsiyeti sanirim. Tamam cok duygusal olmayabilirler olaylara yaklasimlari kadinlar gibi olmayabilir ama, bir erkege nasil davranmaliyiz derken neyi kastediyorsun. Sanki kafesteki vahsi aslandan bahsediyoruz:teytey: Genellemeler istiyorsan, onu her yerde bulabilmen mumkun. Ama ben, erkeklerin bizlerden farki olmadigini dusunuyorum. Tipki bizler gibi, ilgiye, saygiya onlarin da ihtiyaclari var. Ve sanirim toplumdaki erkek egemenligi de kadinlarin erkeklerine olan duskunlugu, onlara olan ilgisi, aman bisey yapmayayim da incinmesin durusundan geliyor.

işten gelince nasıl,sabah kalkınca nasıl nasıl nasıl.....
böyle kendini programlama canm yaaa
içinden nasl geliyosa öle davran işte...
küçük tartşmalarda vs büyütme olayı,gerekli oldugunda alttan al filan işte ....

hattinden fazla deger verirsen kacirirsin kendini mahfedersin diye bi laf varya, bunu dengelemeye calisiyorum bende, cünkü cok deger veren biriyim ondan sonrada bitaraflari kalkiyo afedersiniz. simariyorlar. mesela mesaj attiginda hemen cvp vermemek, gizemli olmak, nebilim böle seyleri sormak istedim

kesinlikle fazla sıkma mümkünse konuşma tartışma çıkmasın :icecream::icecream:

ben ama çenemi tutamam-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hatta ne yaptın ne yedin derim gelince bi güzel öperim:asigim::asigim:

televizyonu sarılır izlerim aşıggggım ben onaaŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…