işin içinde olunca net bilgi alirim diye dusundu m. Yoksa bilen herkes yoruk yapabilir çok da mutlu olurum. Bilemiyorum , telefon kaybettim o dosya arkadasimin numarasının uzerine mi görünüyor. Yoksa sadece dedikleri gibi irtibat numarasi mi.Çok da anladigim seyler değil sormak istedimNiye illa bayan (!) polis?
Ne gibi bir sıkıntı olabileceğini düşündünüz tam olarak?
çok sağolunSıkıntı olmaz tabi. Kendi numaram diye ibraz etmemişsiniz ki irtibat numarası sadece.
ahaha doğru dediniz dusunemedim bir an :)Sitede "erkek" polis olma ihtimali mi var ki?
Burda "bayan"dan bol bir şey yok cınım
dimi baska bir sıkıntı olmaz .Telefon kaybolunca aklim bin bir cesit senaryo geldu zaten kotu şeylerde kullanilir felan .Arkadasim da zor durumda kalmasin dedimIlerde telefonunuz bulunursa arkadaşınızı arayıp bilgi verirler sadece başka ne sorun olabilir ki?
Kadınlar kulübü ya belki o yüzdendir,Niye illa bayan (!) polis?
Ne gibi bir sıkıntı olabileceğini düşündünüz tam olarak?
İrtibat numarası sadece, ne olabilir kidimi baska bir sıkıntı olmaz .Telefon kaybolunca aklim bin bir cesit senaryo geldu zaten kotu şeylerde kullanilir felan .Arkadasim da zor durumda kalmasin dedim
Zaten kayıp başvurusu yapmışsınız kötü şeylerde kullanılırsa mesuliyet kabul etmiyorum demek oluyor bu.dimi baska bir sıkıntı olmaz .Telefon kaybolunca aklim bin bir cesit senaryo geldu zaten kotu şeylerde kullanilir felan .Arkadasim da zor durumda kalmasin dedim
Kadınlar kulübü ya belki o yüzdendir,
“Polis yakını olan var mı” da olabilirdiKadınlar kulübünde zaten kadınlar olduğuna göre bayan diye belirtmek saçma değil mi? “Aranızda polis olan var mı?” yeterli değil mi?
dimi bir sey olmaz kafama takıldı daİrtibat numarası sadece, ne olabilir ki
dogru diyorsunuz kafama takildi boslukta kaldikcaZaten kayıp başvurusu yapmışsınız kötü şeylerde kullanılırsa mesuliyet kabul etmiyorum demek oluyor bu.
Bence boşluğuna denk gelmiştirKadınlar kulübünde zaten kadınlar olduğuna göre bayan diye belirtmek saçma değil mi? “Aranızda polis olan var mı?” yeterli değil mi?
Tesekkur ederim :)Eeee o an kendi telefonunuzu veremezdiniz zaten,çalınmıştı sonuç itibariyle.Hiçbir şey olmaz korkmayın.Ben de pimpirikliyimdir biraz o yüzden sizi anlıyorum ama bişi olmaz.Telefon kötü bi şey için kullanılsa dahi siz zaten emniyete başvurduğunuzdan mesul olmazsınız.Arkadaşınızla ile ise hiç alakası yok.En fazla telefon bulunursa onu ararlar sizin isminizi verirler,arkadaşınız da size haber verir o kadar.
Not: polis değilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?