• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

size birsey diyim mi, bu zihniyette olan, yani "ay niye disarida erkek bekliyor, oramiza buramiza bakiyorlar" diyen kadinlar, eslerini veya sevgililerini de kesinlikle sokmuyorlardir soyunma kabininin bulundugu bolgeye. neden mi, cunku iclerinde "benim esim de simdi burdaki kadinlardan birine bakarsa ya" gibi bi dusunce vardir kesin!

arkadasim kimse benim denedigim seyi esime gosterme hakkimi engelleyemez. orada herkes dikizlemek icin bulunmuyor. herkesi sapik yerine koymayin, kendinizi de gulunc duruma dusurmeyin. rahatsiz edici sekilde bakanlari tabi ki uyarin ama orda sadece durup esini bekleyenlere de ayni muameleyi yapmayin.

Vay anasını sayın seyirciler sosyolog abla da geldi engin yorumunu yaptı...

Evet çok kıskancız biz, zaten evden dışarı çıkmadan evvel kocişlerimizim sevgililerimizin gözünü bantlıyoruz...

Bu konuda müzdarip olanlardan biri de benim.
İç çamaşırı mağazasından tutun, çorap mağazalarına, bikini mağazalarına, kıyafet mağazalarına her yere kocişleri ve aşkitolarını götüren kadınlara ve onların fikri olmadan hiçbir şey denemeyen ve almayan kadınların hayatta kendilerine ait fikirleri yok mu diye düşünmeden edemiyorum.
Verdikleri rahatsızlık bir tarafa, boşuna yaptıkları kalabalık ayrı bir mevzu.
Bizzat şahit olduğum bir konuşmayı aktarayım sizlere:
+Kız: Aşkım bu pantolon nasıl oldu?
-Erkek: Güzel. Beğendiysen al.
+Kız: Sence bu (kırmızı) mu pembe rengi mi?
-Erkek: Pembe daha yakıştı sanki.
+Kız: Ama ben bunu daha beğendim gibi.
-Erkek: O zaman bunu al.
+Kız: Ama sen diğerini beğendim dedin.
-Erkek: Of Aylin hadi al çıkalım hangisini beğendiysen.
+Kız: Ay sen de herşeye söyleniyorsun.
.
.
.
.
.
:KK75::KK75::KK75:

Ayna yoksa ne yapmamizi onerirsiniz? Biz bakmadan alalim ama siz kocalarinizla modanin nabzini mi tutun yani anlamiyorum anlayisli olmak çok zor değil ki

neyi savunduğunuzu bilmeden yorum yapmayın allah aşkına
konu sahibi kuzeninin düğünü için alışveriş yapıyor. demekki aldığı kıyafeti yüzlerce kişi içinde giyecek kabinin önünde bekleyen kişiden mi rahatsız oluyor. haa saçma bir insana denk gelmiştir o ayrı ama genelleme yapamazsıznız

ben konusahibine fikrimi ilettim. herkes konu açan kişi ile aynı görüşte mi olmak zorunda
evet modanın nabzını eşimle tutarım yada tutmam size mi soracağım?

ya Allahaşkına burada buna karşı çıkanlar erkekler sapıkmı diyor. şu geçmiş mesajları okuasanıza. ayna olmayan kabinler var,kazayla boş diye açılan ve içerde soyunurken görenen kadınlar,tam kapanmayan perdeler var. bir zahmet soyunma kabinin önünde olmasın erkekler diyoruz

Bence pantolon ,kazak , t-shirt denenildigi düşünerek bu yorumlar yapiliyor..

Sorun erkeklerin orada sevgili veya eş beklemesinde değil sizin genel olarak rahatsızlık hissetmenizde bence. Bu kadar takıntılıysanız içinde ayna olan kabinleri tercih edin.
Bir erkeğin gözlerini dikip bakması hanzoluk ve abazalıktır tabi ki. Siz de o kişiye sert bir bakış atıp rahatsız olduğunuzu belli edebilirdiniz.

Eşim yanımda diye ilgimi çeken mağazada kıyafet denemeyecek miyiz? İlla ki bayan mı alalım yanımıza?
Bayanlar tuvaleti mi orası? Fikrini almam gereken kişiyi kapı dışında bekleteyim.

Ayrıca erkekler alışverişi sevmez ve anlamaz fikrine katılmıyorum. Genelleme yapmak da acayip bir huy olsa gerek.

Sizin ki öyle olmayabilir ama ben eşimin zevkine güveniyorum. Ben de onu kabin dışında bekliyorum. Farklı beden lazım olabilir ve fikrimi sorar. Keza benim için de öyle.

size birsey diyim mi, bu zihniyette olan, yani "ay niye disarida erkek bekliyor, oramiza buramiza bakiyorlar" diyen kadinlar, eslerini veya sevgililerini de kesinlikle sokmuyorlardir soyunma kabininin bulundugu bolgeye. neden mi, cunku iclerinde "benim esim de simdi burdaki kadinlardan birine bakarsa ya" gibi bi dusunce vardir kesin!

arkadasim kimse benim denedigim seyi esime gosterme hakkimi engelleyemez. orada herkes dikizlemek icin bulunmuyor. herkesi sapik yerine koymayin, kendinizi de gulunc duruma dusurmeyin. rahatsiz edici sekilde bakanlari tabi ki uyarin ama orda sadece durup esini bekleyenlere de ayni muameleyi yapmayin.
Evet sokmuyorum..ona buna bakicak diye degil ama kendi zevkime guvendigim icin..kimseyi giyicegim kiyafete karistirmsmak icin..erkek arkadasimi aski gorevi yapmadığım ve bana sponsor olmadigi icin...en onemliside diger kadinlarin rahatsiz olabilecegini dusundugum icin aa bide kiz arkadas gibi erkeklerin kadinlara yorum yapmasini sevmiyorum.feminen bir tavir geliyir bana..

Hadi herşeyi geçtim hadi biz kıskancız da o yüzden paylaşamıyoruz kocişleri, aşkitoları peki makyaj malzemesi alırken de mi kocişin böcüşün fikrine ihtiyaç var?
'Aşkım hangi marka eyeliner alayım hı?'
:KK69::KK69::KK69:

neyi savunduğunuzu bilmeden yorum yapmayın allah aşkına
konu sahibi kuzeninin düğünü için alışveriş yapıyor. demekki aldığı kıyafeti yüzlerce kişi içinde giyecek kabinin önünde bekleyen kişiden mi rahatsız oluyor. haa saçma bir insana denk gelmiştir o ayrı ama genelleme yapamazsıznız

ben konusahibine fikrimi ilettim. herkes konu açan kişi ile aynı görüşte mi olmak zorunda
evet modanın nabzını eşimle tutarım yada tutmam size mi soracağım?
Gorusumle ayni olmak zorundasiniz demedim.. Ve ben de yorumumu site kurallarinca yapabilirim ayni sizin gibi...

Herkesin içinde giyeceginiz kiyafeti sizde esinize az ötede gösterebilirsiniz ayni mantikla değil mi? Ayrıca konu sahibinin iç camasiri , sutyeni uygun olmayabilir ve bu şekilde başka biri tarafından izlenmek hoşuna gitmeyebilir ve rahatsiz olabilir.

Modanin nabzini tutabilirsiniz bencil olmak daha kolay olur cunku her zaman...

Vay anasını sayın seyirciler sosyolog abla da geldi engin yorumunu yaptı...

Evet çok kıskancız biz, zaten evden dışarı çıkmadan evvel kocişlerimizim sevgililerimizin gözünü bantlıyoruz...

bu yorumu yapmak icin sosyolog olmaya gerek yok sekerim, biraz gozlem biraz da insanlari tanima yeterli.. nasil siz herkesi "sapik" olarak yaftaliyorsaniz, o zaman benim de rahatsiz olan bayanlari "kiskanc" olarak genellememe bozulmazsiniz diye dusunuyorum..

Bence kasmayin kendinizi kizlar rahatca soyunup giyinin....onlar utanmiyorsa siz hic utanmayin valla...elalemin keyfi icin parasini verip aldigim kiyafetleri rahat rahat ustumde gormeden daracik kabinde aliyim cikayim ...birde akil veriyorlar pes ya..

Ben de Gratis ya da Watsons'a sevgilileriyle gelen kızlara gıcığım. Adam ne anlayacak kozmetikten? Kuru kalabalıktan başka bir şey değil, konsantre de olamıyorum alacağıma.

sinir bozucu oluyor. iç çamaşırı dükkanındakiler daha beter.. tek gelse anlarım hediye alacak ta . gelmiş kadınların kabinine kadar yakın . rahatsız ediyor iç çamaşırı deneyeceğim niye kapının önünde bir hödük beklesin tövbe bende sinir oluyorum. abiye satan yerlerde özellikle kızları kesenler var bide yanında sevgilisi falan var reziller.

Tatil öncesi alışveriş yapıyorum. Normalde giydiğimden açık bir kıyafet deniyorum. Kabinin önünde eşini bekleyen bir adam. İş gereği muhattap olmam gereken, bir tesisin yöneticisi. Ben bu tesisin denetim ve kontrolünü yapıp gerektiğinde yaptırım uygulayan konumdayım. Kabinden çıkıp kıyafet hakkında kardeşimin fikrini almak istiyorum. Adamla göz göze geliyoruz. Baştan ayağa süzüyor. Çalışma ortamında cinsiyetsizliği seçen ben bu durumdan son derece rahatsız oluyorum.

Tamam, kabin önünde erkeklerin olması bazılarımız için sorun olmayabilir. Ama bundan huzursuz olanlar varsa.. Ve daracık bir kabinde kıyafet denemek hepimiz için kaçınılmaz bir durumsa.. Yanımızdaki beylerden kabinlerin bulunduğu alanın biraz uzağında beklemelerini rica etmek hoş olmaz mı?

Gorusumle ayni olmak zorundasiniz demedim.. Ve ben de yorumumu.site kurallarinca yapabilirim ayni.sizin gibi...

Herkesin içinde giyeceginiz kiyafeti sizde esinize az ötede gösterebilirsiniz ayni.mantikla değil mi? Ayrıca konu sahibinin iç camasiri , sutyeni uygun olmayabilir ve bu şekilde başka biri tarafından izlenmek.hoşuna gitmeyebilir ve rahatsiz olabilir.

Modanin nabzini tutabilirsiniz bencil olmak daha kolay olur cunku her zaman...

belki bizimde durumumuz eşimizie kıyafetimizi az ileride göstermek için uygun olmayabilir değil mi? biraz geniş çaplı düşünün lütfen

bencillik ile konunun ne alakası var. sadece sizinle aynı görüşte değiliz okadar

bu yorumu yapmak icin sosyolog olmaya gerek yok sekerim, biraz gozlem biraz da insanlari tanima yeterli.. nasil siz herkesi "sapik" olarak yaftaliyorsaniz, o zaman benim de rahatsiz olan bayanlari "kiskanc" olarak genellememe bozulmazsiniz diye dusunuyorum..
Burda kimseyi sapik olarak yargilamadik..bazi erkekler dedik....ayrica kazara olan durumlardan bahsettik...cogusuda bakiyor valla goz bu kayar yani normal...kiz iceri giriyor soyunmaya cocugun gozlrr fildir fildir

Benim zevkim çok iyi değil valla. eşim seçiyor kıyafetlerimi genellikle. ama gelip kapının da dibinde beklemiyor.
ama perde olan soyunma kabinlerinde perdeyi ona tutturuyorum kenarlardan açılmasın diye.
adamlar zaten alışveriş sırasında canından bezmiş oluyolar elalemin pantolon bluz deneyen karısına mı bakıcak ya..
hele ki oralara eşiyle - sevgilisiyle gelmiş bir erkek bence o kadar da değil yani! sıkar biraz yanında karın varken elaleminkine bakmak.
ya da şimdiye kadar ben hiç bana bakana denk gelmedim herhalde.

Back
X