• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Benim esimin benle kabine girmisligi dahi vardir
Hayirda ona sorcam daniscam fikir alcam niye beklemesinki
Uzerimde elbise magzanin icinde mi gezim
O elbise uzerinideyken kimse gormicekmi sizi adam baksa nolcak

Benim cok sinir oldugum bit konu..ben rahatsız oluyorum nerdeyse kabine giricek asalaklar..ben aynaya bakmak istiyorum rahat rahat yaa...hemen alip cikmak zOrunda kaliyoruz..zara mango gibi yeelerde hep var..neyi bekliyorlae anlamadin kiz arkadasin esin o kadar zevksiz mi senden onay aliyor..pentide bile gordum uyardim magaza mudurunu..yuh bee..

iyi geceler bayanlar bugun sinirlerim cok bozuldu.yarin kuzenimin dugunu var ve benim giyim alisverisi yapmam gerekiyodu.16aylik bir kizim var ve vaktim kisitliydi zaten aksam uzeri 6da cikmisim disari mecburiyette.girdigim magazalarda ustumu degistiriyorum tam yan kabinde sevgili bekleyen bir asalak cikiyorum aynaya bakicam dikmis gozlerini beni suzuyo ustelik gittigim magazalarin cogunun soyunma kabini perdeli yada kapisi kapanmiyo,ya asiri rahatsiz oldum butun magazalarda sevgili yada es bekleyen adam kabinin hemen dibinde hemde.bisey giyip cikiyosun aynaya bakicam onunu arkami donecem adam dibimde kil oldum ya bazen vakit kazanmak adina pantolonun uzerine elbise gitmem gerekti bi cikiyorum dibimde sevgili bekleyen bir erkek hayret bisey ya benim esim.bayan magazalarinin icene bile girmez.bence mahremiyeti var saygisizca geliyor bana,elbisenin herturlu durusunu gormek istiyoruz onden arkadan donup duruyoruz elin herifi nemunasebet benim orami suzecek?siz nasil bakiyosunuz bu konuya bayan soyunma kabinlerine erkeklerin girmesi normalmi?bence normal degil ben.rahatsiz oluyorum.diyeceksiniz kikaklkazanmak adina ya a
bende dikkat ediyorum buna. hoş değil. işleri yok bayan soyunma kabinlerinin orada. aslında uyarılmaları lazım. orada durmamaları gerek. mağaza uyarmalı

Benim esimin benle kabine girmisligi dahi vardir
Hayirda ona sorcam daniscam fikir alcam niye beklemesinki
Uzerimde elbise magzanin icinde mi gezim
O elbise uzerinideyken kimse gormicekmi sizi adam baksa nolcak
Ya kardesim rahat olamiyoruz diyoruz...yoksa herkes gorucek.oramiz buramiz aciliyor birsey oluyor bir suru erkek icinde...ayip yahu...ben olsam esimi sokmam .neden bencilce dusunuyorsunuz.ic camasir magazasinda erkekler dolaniyor daha cok...esin onay vermeden elbise sutyen alamiyormusunuz

kendi eşimi kabinin önüne dikiyorum kimse bakmıyo...
aslında eşim yanımda olmadığındada ben hiç böyle bişeyle karşılaşmadım...
ya adamlar çok medeni yada ben bakılacak kadar güzel değilim bilemedim...:)

Rahatsiz olan bayanlar hepimiz mangonun insan kaynaklarina mail atalim bombardimana tutalim mi ?yasaklansin...hep birlikte hareket edersek sonuc aliriz..cunku bu konu uzun zamandir beni rahatsız ediyor..magaza calisanlarini uyarmakla sonuc alamayiz..

marks and spencerde iç çamaşırı bölümünde adamın işi ne. birde bazen tak diye yardım edeyimmi diye çalışan açıveriyor kabini aha tam orada sen denemek üzereyken bir adamla o şekilde bakışıyorsun. şok tabii.

Giyim alışverişimi genellikle yaptığım yerde kadın ve erkek giyinme odaları ayrı.
Kadın tarafına erkeklerin girmesi serbest olduğu halde girip milleti dikizleyenine rastlamadım.
Zaten kabinlerin içinde ayna olduğundan dışarı çıkıp ayna karşısında süzülmek zorunda da kalmıyorum.
Öyle bir erkeğe rastlasam ağzının payını veririm.

Ya kardesim o niyetle bakmiyor bu niyetle bakmiyor deyip duruyorsunuz..muneccim miyiz nerden bilicez ne niyetle baktigini.dikezlenince rahatsız oluyoruz bu dogal...ben bir elbise deniyorum arkami nasil kapatayim mecbur calisani cagircam.calisanlar kapinin onunde mi bekliyor saniyorsunuz.o kabinden cikip seslenmem lazim..yada ic camasiri.bu sutyen olmadı .hadii cikar ustunu degistir kabinden cikicaz ya birdaha calisan kizi bul ooo alışveriş keyfimin icine ediliyor...yapisik ikiz misiniz illa erkekten onay almak zorunda misiniz..inssnlarin ozeli olmali biraz.siz alin adam ustunuzde gorsun begensin...bu ne sacmalik..son yillarda cok artti bu olay eskiden boyle degildi...indirim zamaninda özellikle cileden cikiyorum aman lanet olsun diye magazadan ciktigim zamanlar oldu...

Kadinlar erkekleri niye alisverise surukuluyor, ben de bunu cozemem. Adamlar kabin disinda beklemektan baska bir islev yerine getirmiyor, cogu alisverisi zaten sevmiyor, kadin giyimiyle de bir ilgileri yok, ustundeki oldu mu olmadi mi konusunda ne fikirleri ne vizyonlari ne de ilgileri var :) Adamlara bosuna iskence bence.

Ben gelme dedikçe zorla peşime takılıyor bir bıraksa da rahatça alışveriş yapsam :D

Eşinin onay vermediği kıyafeti alamıyordur belki,size ne fikir alıyordur, birlikte alışverişi seviyordular, perdeyi tutuyordur kimse acmasin diye size ne yani özgür bir ülkede yaşıyoruz sözde.kadin erkek ayrı mağazada yapalim daha rahat edin bari.bi arkadasin dediği gibi aldığın elbiseyi de elin herifleri içinde giyicen zaten konu sahibi kendini çok onemsemis gözü kaymıştır öylesine ya.kaymadiysa bakiyosada fikrini söylemek istemiştir belki olmadı bizimle deyilsin demek istedi belki

Eşinin onay vermediği kıyafeti alamıyordur belki,size ne fikir alıyordur, birlikte alışverişi seviyordular, perdeyi tutuyordur kimse acmasin diye size ne yani özgür bir ülkede yaşıyoruz sözde.kadin erkek ayrı mağazada yapalim daha rahat edin bari.bi arkadasin dediği gibi aldığın elbiseyi de elin herifleri içinde giyicen zaten konu sahibi kendini çok onemsemis gözü kaymıştır öylesine ya.kaymadiysa bakiyosada fikrini söylemek istemiştir belki olmadı bizimle deyilsin demek istedi belki
Niye kendi zevki yok mu kadinin..bu erkeklerde mübarek hepsi modaci sanki..

Rahatsiz olan bayanlar hepimiz mangonun insan kaynaklarina mail atalim bombardimana tutalim mi ?yasaklansin...hep birlikte hareket edersek sonuc aliriz..cunku bu konu uzun zamandir beni rahatsız ediyor..magaza calisanlarini uyarmakla sonuc alamayiz..

Halbuki mangonun kabin önünde sürekli.aski yapan bir görevli oluyor ve erkekleri kesinlikle içeri almıyordu

marks and spencerde iç çamaşırı bölümünde adamın işi ne. birde bazen tak diye yardım edeyimmi diye çalışan açıveriyor kabini aha tam orada sen denemek üzereyken bir adamla o şekilde bakışıyorsun. şok tabii.

Birde niyeyse iç camasir magazalarinin çoğu kabini perdeli.. Penti de avuç içi kadar mağaza zaten bikinin üstünü giymemisim dur yardim edeyim diye yok demeye kalmadan acti perdeyi deli midir nedir....

Yok dersen de perdenin arasından bakip laf veriyor sürekli uyuz:KK11:

Halbuki mangonun kabin önünde sürekli.aski yapan bir görevli oluyor ve erkekleri kesinlikle içeri almıyordu
Bak sen...canim ben mango nun zaranin tabiti caizse icinden cikmiyorum..sen mangoyu bana mi anlatiyorsun..calisanlar kabinlerin girisinde bekler...her kabininin onunde çalışan durmaz..giriste durur...sen gidip yardim istemek zorunda kaliyorsun..indirim zamaninda onu bile bulamiyorsun.

Back
X