• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

hiç gülesim yoktu
milletde bekliyodu sen çık diye :)
Ben rahatim icin kimseden utanmicam..onlar utansin...esini sevgilisini kiz gibi yaninda tasiyip diger kadinlara saygi duymayan bencil insanlar utansin...
Bekleyip beklememeleri degil olay..hala olayi anlamiyorsun bak...anlatmak istemiyorum artik yoruldum..olay kalabalık etmeleri bir ikincisi diger bayanlarin rahatsız olmalari.erkeklerin onlara bakmalari degil yani..rahat olmamaları....alışveriş bir kadin icin onemli birseydir..stres atma mutlu olma desarj olma platformu..iki kurusluk zevkimizin icinede ediyorsunuz bravo sagolun..

ben de eşime mutlaka sorarım nasıl olmuş diye.arkada gözüm olmadığından arkası nasıl duruyor derim.boş boş duran birini görsem uyarırım ama benim eşim gibi eşini bekleyene laf söylemek mantığıma ters.eşimde oğlumda ne alırsa giyinip bana sorar .ne yani bende gidip bakmayım mı?mağazanın ortasında salına salına gezelim mi bir tek eşimize göstermek için :KK12:erkek egemen bir toplumda yaşıyorken mağazayı ayır kabini ayır otobüsü ayır tiyatroyu ayır.....sonra kadını tamamen soyutlayan bir düzen.sonra burada ahhh kocam bunu yaptı şunu yaptı deyip dert yanar dururuz.yasak getirmek yerine yetiştirdiğimiz erkek evlatlarına kadına nasıl davranılması gerektiğini öğretelim.
kızları kapalı tutmak yerine erkeklerin düşünme tarzını düzeltmek gerekir.

Ben rahatim icin kimseden utanmicam..onlar utansin...esini sevgilisini kiz gibi yaninda tasiyip diger kadinlara saygi duymayan bencil insanlar utansin...
Bekleyip beklememeleri degil olay..hala olayi anlamiyorsun bak...anlatmak istemiyorum artik yoruldum..olay kalabalık etmeleri bir ikincisi diger bayanlarin rahatsız olmalari.erkeklerin onlara bakmalari degil yani..rahat olmamaları....alışveriş bir kadin icin onemli birseydir..stres atma mutlu olma desarj olma platformu..iki kurusluk zevkimizin icinede ediyorsunuz bravo sagolun..

Sevgilin yok galiba

birisi var durmadan maskülist çemkirişler yapıyor.
kimse sana sormayacak nerden alışveriş yapacağını. alışverişte de mi erkeklerin tacizine uğramak zorunda kadınlar bir nefes alsınlar hemcinsini anlamayan aynı duruma düşer umarım.

Ya iste benim de ustumde uygun bir sey olmayabiliyor. Kabinden cikmaya utaniyorum. O zaman esimin yanimda olmasini istiyorum bakmasi icin.

Ayrica esim benden daha zevklidir ve daha cok keyif aliyi alisveristen. O yanimdaysa mutlaka bakmak ister.

Karsilikli saygi olmali.

Rahatsizlik yaratacak durum varsa uyarmalisiniz zaten. Sizin yasadiginizi kucumsemiyorum.

Ancak orasi evimiz degil ki. Ben hicbi zaman kabinde gonul rahatligiyla soyunamam.

Bizim lafımız kabinler için ayrılan bölümde bekleyenlere zaten. Kabinden çıkmayın demek çok abes. Eşiniz hemen kabin alanın dışında bekliyorsa, aramak zorunda kalmazsınız zaten.

Anlamıyorum gerçekten ya. İlla deneme alanında perde arkasında bekleyecek eşim diyenleri. Sizler rahatsız olmuyorsunuz anladık ama rahatsız olanlara bu kadar küçük bir jest de bulunmak ne zormuş.
20+ yaşına gelmeden tek başına nasıl alışveriş yapabilmiş bu kadınlar hayretler içinde kaldık burada. :KK64:

Mesele tek başına alışveriş yapamamak değil ki zaten.
İnsanlar fikir alıyor bu haklarını engellemek de bana abes geliyor.
Hayır bir de her şeyi giydirmeyen erkekler var, o dar olmuş, bu açık olmuş...
Fotoğraf çekmek yasak, kabinlerde ayna yok. Ee nasıl fikir alırız?

Ben bi kere esimi erkek soyunma kabinlerinin onunde beklemistim, erkeklerden cok ben rahatsiz oldum. Bazi erkekler ister kabinde olsun, ister sokakta olsun kadinlari rahatsiz etmekten zevk aliyorlar. Konu sahibi bazi yerlerde hakli, fakat ben genelde alisverise esimle cikarim, onun fikri de onemlidir benim icin, zevkine de guvenirim. Kabinlerin onune gelmesini istemem, ben denerken o dolanir, uzaklasmaz fazla denedigim elbiseyi gostermek icin ben yanina giderim ya da onu cagiririm.
Simdi kendimi dusunuyorum, bana dik dik bakan bi erkegin onunde kiyafet denemek istemezdim, aynali kabinler her magazada yok zaten mecbur disari cikip bakma ihtiyaci oluyor insanda.

olayını baştan sona anlamayan sizsiniz
dikkat ettiyseniz ben bundan sonra daha dikkatli olacağımı belirtmiştim ama sen anlamak istemiyorsun bence
uslubunuza da dikkat edin lütfen!!!

Ben bi kere esimi erkek soyunma kabinlerinin onunde beklemistim, erkeklerden cok ben rahatsiz oldum. Bazi erkekler ister kabinde olsun, ister sokakta olsun kadinlari rahatsiz etmekten zevk aliyorlar. Konu sahibi bazi yerlerde hakli, fakat ben genelde alisverise esimle cikarim, onun fikri de onemlidir benim icin, zevkine de guvenirim. Kabinlerin onune gelmesini istemem, ben denerken o dolanir, uzaklasmaz fazla denedigim elbiseyi gostermek icin ben yanina giderim ya da onu cagiririm.
Simdi kendimi dusunuyorum, bana dik dik bakan bi erkegin onunde kiyafet denemek istemezdim, aynali kabinler her magazada yok zaten mecbur disari cikip bakma ihtiyaci oluyor insanda.

Ne guzel yazdiniz...Tüm anlatilmak istenen bu zaten.. Karsilikli saygi ve dusuncelilik daha fazlasi degil.. Bunu yapmak bahsettiğiniz gibi zor da değil..

Ama konuyu carpitmak için özel caba içinde olanlar var bu yuzden konu uzadikca uzadi

biz anlamak istiyoruz da anlasamiyoruz sanirim.. esini sevgilisini kiz gibi yaninda tasiyan bencil insanlar diyorsunuz.. bunu demeye hakkiniz yok bence, zira ben esimle birlikte vakit gecirmeyi, birlikte alisveris yapmayi, biseyleri secerken birlikte karar vermeyi seviyorum. bu benim bencil oldugumu mu gosteriyor? veya esimin kiz gibi oldugunu mu gosteriyor? lutfen biraz cumleleri ozenle secelim, kabalik ediyorsunuz sizin gibi dusunmeyen insanlara..

Back
X