• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

tamda onu soylucektim perdenin arasindan beni gozetlemeye calisiyordu gorevli cagirdim hemen

yasemincim eğer böyleyse çok haklısın
onu orda yırtarım.. hiç acımam
onun dışında kabinlerin tam dibinde durup öküz gibi bakmıyolarsa tabii girip çıkacaklar mağazalara...

Aslinda henuz birey olmayi becerememis insanlara laf anlatmaya calismak hata.kadin daha ustune alicagi gomlegin hesabini adama veriyor.burda yazanlarin hepsi 20 hatta 25 arti kadinlar..kendi sitillerini oturtamamislarsa bunda bir sorun var...ben arkadasimla bile cikmam alisverise ..degil sevgilim....

Arkadasim niye böyle seyler yaziyorsun ... Her sevgilisiyle/esiyle alisverise giden stilsiz,karaktersiz mi? Yapma Allah askina..

Ben eşimle alışverişe çıkarım kabinlerin dibinde olmasada mağaza içerisinde bekler bundada bir sorun görmedim bu güne kadar eğer denediğim şey dışarda bakılıcak durumda deilse içerde bakar çıkarırım ama benimde en nefret ettiğim şey malum iç çamaşırı mağazalarına eşleriyle girenler , sütyen bölümünde bir erkekle burun buruna alışveriş yapmak kadar kötüsü yok eşini iç çamaşırcıya sokan kadınlarıda anlamıorum adamın içinde sapıklık olmasada sonuçta iç çamaşırı alışverişi yapıoruz ister istemez adamlar görüyo yani bence en gereksizi bu rahat rahat bakamıosun alamıosun

iyi geceler bayanlar bugun sinirlerim cok bozuldu.yarin kuzenimin dugunu var ve benim giyim alisverisi yapmam gerekiyodu.16aylik bir kizim var ve vaktim kisitliydi zaten aksam uzeri 6da cikmisim disari mecburiyette.girdigim magazalarda ustumu degistiriyorum tam yan kabinde sevgili bekleyen bir asalak cikiyorum aynaya bakicam dikmis gozlerini beni suzuyo ustelik gittigim magazalarin cogunun soyunma kabini perdeli yada kapisi kapanmiyo,ya asiri rahatsiz oldum butun magazalarda sevgili yada es bekleyen adam kabinin hemen dibinde hemde.bisey giyip cikiyosun aynaya bakicam onunu arkami donecem adam dibimde kil oldum ya bazen vakit kazanmak adina pantolonun uzerine elbise gitmem gerekti bi cikiyorum dibimde sevgili bekleyen bir erkek hayret bisey ya benim esim.bayan magazalarinin icene bile girmez.bence mahremiyeti var saygisizca geliyor bana,elbisenin herturlu durusunu gormek istiyoruz onden arkadan donup duruyoruz elin herifi nemunasebet benim orami suzecek?siz nasil bakiyosunuz bu konuya bayan soyunma kabinlerine erkeklerin girmesi normalmi?bence normal degil ben.rahatsiz oluyorum.diyeceksiniz kikaklkazanmak adina ya a

eşimle beraber alışveriş yaparız genelde.. bana yardımcı olmak için kabinin kapısında beklediği olmuştur çok.. doğumdan sonra çok kilom kaldı ve bazen bedenimi ben bile bilmiyorum gidip bi büyüğünü getirmesini istiyorum çünkü kızımız var yanımızda ve durmuyor çok... çabuk halletmek istiyoruz..
diğer kabinlerden çıkan bayanları rahatsız edebileceğini hiç düşünmemiştim..
eşim zaten kabinden çıkan bayanları süzmüyordur o sırada kızımızı oyalıyordur :)
genelde kadınlar süzüyor birbirini.. bu daha rahatsız edici bazen..
herkes kendi işine baksa sorun olmaz ama.. bi açıdan da haklı olabilirsiniz..

yahu erkek/kadın soyunma kabinleri ayrı olacak zaten..
Ben mi yanlış anladım konuyu? kadın kabinlerinde bekleyen adamlar için yazışıyoruz sandım..
Onlar tabii ki defolacaklar bir zahmet ordan..
genelleme yapılmış.hatta alışverişe eşleriyle çıkanlar için saçma sapan yorumlar geliyor.benim girdiğim çoğu mağazada kabinler ayrı zaten..

Arkadasim niye böyle seyler yaziyorsun ... Her sevgilisiyle/esiyle alisverise giden stilsiz,karaktersiz mi? Yapma Allah askina..
Surekli esiyle sevgilisyle kiyafet tartisan kadin evet stilsizdir...ben herhangi birinden fikir bile almam.arada olabilir ama surekli ona buna danışan stilsiz evet stili olmamasi bir kadinin hakaret degildir ayrica.bir erkegi femine bulmakta hakaret degil.bu davranisi feminen buldum demek huc hic hakaret degil..mesela burçlara inanan adamida feminen buluyorum kasini alanida bu boyle boyle gider uzar...bunda hakaret yok...niye bazi insanlar her elestiriyi hakaret olarak algilar anlamam..

elin herifi de kabinde olan sevgilisi için fikir sahibi olmak için bakıyo zaten.. çok meraklı olduğundan değildir..
çok sapıkça bakmadıktan sonra ne sıkıntısı varki? zira aldığınızı dışarda elin heriflerinin yanında da giyeceksiniz.
ne alaka? saçmalamışsınız

Aslinda henuz birey olmayi becerememis insanlara laf anlatmaya calismak hata.kadin daha ustune alicagi gomlegin hesabini adama veriyor.burda yazanlarin hepsi 20 hatta 25 arti kadinlar..kendi sitillerini oturtamamislarsa bunda bir sorun var...ben arkadasimla bile cikmam alisverise ..degil sevgilim....

Ne alakasi var? Hesap vermek nedemek? Kendi stilini oturtamamis? Fikir almak sevdigininde begendigi biseyi almak istemek neden yanlis? Her alisveristen bahsetmiyoruz ama zaman zaman fikir almaktan göstermekten bahsediyoruz... Nekadar kendinizi begenmisiniz diyelim bizde o zaman, tüm erkekler acgözlülükle sizlere bakiyor aman allahim ne güzel ve cekici ve stil sahibisiniz masallah, bukadar özgüven sahibiseniz kabinden cikip üstünüze bakmakta sorun olmamali... Sokaktada gezmeyin o zaman her taraf erkek kayniyor...:ssz:

Surekli esiyle sevgilisyle kiyafet tartisan kadin evet stilsizdir...ben herhangi birinden fikir bile almam.arada olabilir ama surekli ona buna danışan stilsiz evet stili olmamasi bir kadinin hakaret degildir ayrica.bir erkegi femine bulmakta hakaret degil.bu davranisi feminen buldum demek huc hic hakaret degil..mesela burçlara inanan adamida feminen buluyorum kasini alanida bu boyle boyle gider uzar...bunda hakaret yok...niye bazi insanlar her elestiriyi hakaret olarak algilar anlamam..

Hakaretle eleştiri arasında ince çizgide gidip geliyorsunuz o yüzden anlayamıyorum hangi yorumda hangisini yaptiginizi....

Çoğu erkek oraya surukleniyor zaten burada ki yorumlardan da anladigimiz üzere. Bu yüzden bu kistas tek basina feminen yapmaz bir erkeği bence...

ben eşimle çıkıyorum hesap verme mevzusu değil eşimin zevkine güvenirim oda bana..çok garip geldi alışverişe eşle çıkmayla birey olma arasında bağlantı kurman.çok basit bi denklem olmuş
Cok ilgili aslinda...ben o kadinin zevki ve guveni olmadigini düşünürüm kiyafet konusunda..

kıyfeti tartışmak ayrı mevzu(kısa..uzun.. dar) birlikte alışverişe çıkma ayrı mevzu...ayrıca danışmak neden stilsizlik olsunki.okadar sanatçı var stilistle çalışan.onlardamı stilsiz oluyorlar.yapma ya bence yorum yaptıkça batıyorsun.kaşını alan erkeğede feminen demiyorlar.terimleri güzel ve dikkatli kullan.

Back
X