- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.164
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın arkadaşım, çok haklısın. Elbise deniyoruz, bakın ne diyorum DE-Nİ-YO-RUZ. Yani üzerimize olmayabilir. Kısa gelir, dar gelir, ona uygun çamaşır giymemişizdir, eteği bir yere sıkışır falan filan. Kabinden çıkar çıkmaz erkeklerle karşılaşmak hiç hoş değil. Zaten daracık kabinlerde zar zor giyinmişiz.Bazıları da perde ile kapanmış, zor kapanıyor açılıyor da bazen.
Erkeklere söyleyemeyeceğimize göre, buradaki kadınlara söylüyorum. Sevgililerinizi, kocalarınızı şu kabinlerin dibinde bekletmeyin. Az ötede beklesinler, siz göstermek istiyorsanız gidin yanına gösterin.
Lütfen.
Bit ben kimseye karektersiz demedim...Hakaretle eleştiri arasında ince çizgide gidip geliyorsunuz o yüzden anlayamıyorum hangi yorumda hangisini yaptiginizi....
Çoğu erkek oraya surukleniyor zaten burada ki yorumlardan da anladigimiz üzere. Bu yüzden bu kistas tek basina feminen yapmaz bir erkeği bence...
Demek ki oyle rahatsiz oluyorum....sokakta sutyen denemiyorum ayrica..Ne alakasi var? Hesap vermek nedemek? Kendi stilini oturtamamis? Fikir almak sevdigininde begendigi biseyi almak istemek neden yanlis? Her alisveristen bahsetmiyoruz ama zaman zaman fikir almaktan göstermekten bahsediyoruz... Nekadar kendinizi begenmisiniz diyelim bizde o zaman, tüm erkekler acgözlülükle sizlere bakiyor aman allahim ne güzel ve cekici ve stil sahibisiniz masallah, bukadar özgüven sahibiseniz kabinden cikip üstünüze bakmakta sorun olmamali... Sokaktada gezmeyin o zaman her taraf erkek kayniyor...![]()
bende eşim bişiler denerken bi kucak daha seçip getirirm onlarıda denesin die erkek kabinine...anoyyy bide erkelerde diomuş.bayanlar erkek kabin bölümünde olmasınlar dieBende erkek kabinlerine dalıyorum sevgilim bişi denerken.
Hatta geçen içeride sevgilim var diye başkasının kabinini araladım, allahtan adam giyinikti.
Sevgilisi de orada idi ikisi de şaşkın bakışları ile süzdü beni, rezil oldum![]()
Maşallah ne güzelmesela ben ne ortama girsem bana bakarlar oky kadınlar daha çok bakar sanırım bir enerji var bendegüzellikten değilde :)
konuya cevap yazma hakkımız olduğu sürece seni ne ilgilendirir? saçma ya da değil herkes aynı düşüncede olmak zorunda da değil. senin düşüncene uymayan herkes sana göre saçmalamış oluyorsa sen de saçmalıyorsunne alaka? saçmalamışsınız
Bunun için yapacak bir şey yok ki.iyi geceler bayanlar bugun sinirlerim cok bozuldu.yarin kuzenimin dugunu var ve benim giyim alisverisi yapmam gerekiyodu.16aylik bir kizim var ve vaktim kisitliydi zaten aksam uzeri 6da cikmisim disari mecburiyette.girdigim magazalarda ustumu degistiriyorum tam yan kabinde sevgili bekleyen bir asalak cikiyorum aynaya bakicam dikmis gozlerini beni suzuyo ustelik gittigim magazalarin cogunun soyunma kabini perdeli yada kapisi kapanmiyo,ya asiri rahatsiz oldum butun magazalarda sevgili yada es bekleyen adam kabinin hemen dibinde hemde.bisey giyip cikiyosun aynaya bakicam onunu arkami donecem adam dibimde kil oldum ya bazen vakit kazanmak adina pantolonun uzerine elbise gitmem gerekti bi cikiyorum dibimde sevgili bekleyen bir erkek hayret bisey ya benim esim.bayan magazalarinin icene bile girmez.bence mahremiyeti var saygisizca geliyor bana,elbisenin herturlu durusunu gormek istiyoruz onden arkadan donup duruyoruz elin herifi nemunasebet benim orami suzecek?siz nasil bakiyosunuz bu konuya bayan soyunma kabinlerine erkeklerin girmesi normalmi?bence normal degil ben.rahatsiz oluyorum.diyeceksiniz kikaklkazanmak adina ya a
Eşim beni kabinin onunde beklerken biri kalkip da eşime bi sey dicek oradan uzaklastirmaya calisacak? Ben de o kadini uzaklastiririm.
Bit ben kimseye karektersiz demedim...
Bunu sen cikardin.
Iki evet zevkine guvenmiyor zevki oturmamis henuz stili olmayan bir kadin zirtp pirt birine birsey sorar ...bunlarin hepsi kıyafet icin soylenmis sozler..
Hakaret ettigim bir cumle getir goster bana.
Bir erkegi feminen bulmak ne zamandır hakaret..bir davranisi feminen bulmak hakatet degil.escinsel demedim feminen dedim.karistiriyorsun bazi kavramlari..kendi kafandan birseyler yazıyorsun...bu feminenlik nedense bizim toplumumuzda sanki hakaretmis gini algılanıyor...biri bana su tavrin maskulen dese hic alinmam yanı..
Bende erkek kabinlerine dalıyorum sevgilim bişi denerken.
Hatta geçen içeride sevgilim var diye başkasının kabinini araladım, allahtan adam giyinikti.
Sevgilisi de orada idi ikisi de şaşkın bakışları ile süzdü beni, rezil oldum![]()
O pek mümkün olmaz
yetkili kişi zaten 'kadın soyunma kabinindeki' adamı uzaklaştırır ordan!
Sütyeni kabinde denemiyormusunuz? Adamlar nerden görsün? Nekadar önemsiyorsunuz kendinizi! Yoksa sütyeni deneyip disarimi cikiyorsunuz? Acaba sizin bi kompleksiniz mi var ve kabin önüne cikinca "tüm" erkekler size bakacak ya ama biyerinizi begenmiyecekler diyemi korkuyorsunuz? Nebicim bi düsünce tarziniz var! Böyle düsünenlerin ici fesat bence, benim aklima bile gelmiyor ordaki bi erkek bana bakacakta icinden fantazi kuracak diye... Insanin ici kötü olmasin, karsisindakinide öyle görür...Demek ki oyle rahatsiz oluyorum....sokakta sutyen denemiyorum ayrica..
ben bir seferinde kovalamıştımne işiniz var burda dışarıda bekleyin demiştim..
yahu erkek/kadın soyunma kabinleri ayrı olacak ki zaten!
Ben mi yanlış anladım konuyu? kadın kabinlerinde bekleyen adamlar için yazışıyoruz sandım..
Onlar tabii ki defolacaklar bir zahmet ordan!
eşimle beraber alışveriş yaparız genelde.. bana yardımcı olmak için kabinin kapısında beklediği olmuştur çok.. doğumdan sonra çok kilom kaldı ve bazen bedenimi ben bile bilmiyorum gidip bi büyüğünü getirmesini istiyorum çünkü kızımız var yanımızda ve durmuyor çok... çabuk halletmek istiyoruz..
diğer kabinlerden çıkan bayanları rahatsız edebileceğini hiç düşünmemiştim..
eşim zaten kabinden çıkan bayanları süzmüyordur o sırada kızımızı oyalıyordur :)
genelde kadınlar süzüyor birbirini.. bu daha rahatsız edici bazen..
herkes kendi işine baksa sorun olmaz ama.. bi açıdan da haklı olabilirsiniz..
ben sadece misal verdim. kıyafetimiz uygun da olabilir yine de eşlerimize kıyafetimizi kabin önünde göstermeyi tercih edebiliriz. düşüncesiz olanlar sadece erkekler değil ki içinde çantan da olsa kıyafetinde olsa boş kabin görünce giren insan sayısı az mı?
kötü niyetli insanlar sadece kabinlerde değil maalesef her yerdeler. bir iki tane kendini bilmez azınlık yüzünden hepimizin eşlerinin veya sevgililerinin genelleme yapılarak yargılanmasına karşıyım
Sen yazdiklarimi anlamamissin.bakiyorlar demedim herkes icin rahatca girevliye seslenemiyorum rahatca bakamiyorum kendime dedim....ne kompleksim olucak yaa sacmalamissin..banane elalemin herifi begense banane begenmese banane yani..Sütyeni kabinde denemiyormusunuz? Adamlar nerden görsün? Nekadar önemsiyorsunuz kendinizi! Yoksa sütyeni deneyip disarimi cikiyorsunuz? Acaba sizin bi kompleksiniz mi var ve kabin önüne cikinca "tüm" erkekler size bakacak ya ama biyerinizi begenmiyecekler diyemi korkuyorsunuz? Nebicim bi düsünce tarziniz var! Böyle düsünenlerin ici fesat bence, benim aklima bile gelmiyor ordaki bi erkek bana bakacakta icinden fantazi kuracak diye... Insanin ici kötü olmasin, karsisindakinide öyle görür...![]()
Bende kapısında gerekirse büyük - kücük bedenini getireyim diye bekliyordum kapıda, kötü bi niyetim yoktubende eşim bişiler denerken bi kucak daha seçip getirirm onlarıda denesin die erkek kabinine...anoyyy bide erkelerde diomuş.bayanlar erkek kabin bölümünde olmasınlar die
Valla çok zor toparladım, bi kızdan özür diledim bi adamdan ama fazla uzatmadımKız Şerafettin, durumu kurtaracak bişey dedin mi bari? Pardon yanlış kabini aralamışım falan?![]()