• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Bu konuda müzdarip olanlardan biri de benim.
İç çamaşırı mağazasından tutun, çorap mağazalarına, bikini mağazalarına, kıyafet mağazalarına her yere kocişleri ve aşkitolarını götüren kadınlara ve onların fikri olmadan hiçbir şey denemeyen ve almayan kadınların hayatta kendilerine ait fikirleri yok mu diye düşünmeden edemiyorum.
Verdikleri rahatsızlık bir tarafa, boşuna yaptıkları kalabalık ayrı bir mevzu.
Bizzat şahit olduğum bir konuşmayı aktarayım sizlere:
+Kız: Aşkım bu pantolon nasıl oldu?
-Erkek: Güzel. Beğendiysen al.
+Kız: Sence bu (kırmızı) mu pembe rengi mi?
-Erkek: Pembe daha yakıştı sanki.
+Kız: Ama ben bunu daha beğendim gibi.
-Erkek: O zaman bunu al.
+Kız: Ama sen diğerini beğendim dedin.
-Erkek: Of Aylin hadi al çıkalım hangisini beğendiysen.
+Kız: Ay sen de herşeye söyleniyorsun.
.
.
.
.
.
:KK75::KK75::KK75:
Kendimi gördüm. : D

.
Sütyeni kabinde denemiyormusunuz? Adamlar nerden görsün? Nekadar önemsiyorsunuz kendinizi! Yoksa sütyeni deneyip disarimi cikiyorsunuz? Acaba sizin bi kompleksiniz mi var ve kabin önüne cikinca "tüm" erkekler size bakacak ya ama biyerinizi begenmiyecekler diyemi korkuyorsunuz? Nebicim bi düsünce tarziniz var! Böyle düsünenlerin ici fesat bence, benim aklima bile gelmiyor ordaki bi erkek bana bakacakta icinden fantazi kuracak diye... Insanin ici kötü olmasin, karsisindakinide öyle görür...:KK14:
bakın sütyen olayında yazdım. bu tarz mağazalarda erkeğin kabinde olmaması lazım. dediğim gibi bir anda kazayla orasını biri açsa kalakalıyorsun erkekle yüzyüze. durum vahim.
almışsın 3 4 tane sütyen. kıza seslenmek için başını uzatıyorsun bunlar küçük diye adamla yine yü,zyüze. kız geliyor bir bakayım olmuşmu ona göre beden getireyim diyor,tam açıyor karşıda adam,yüzyüze. işte bu olay. yoksa kimse çıkıp sütyen denemiyor dışarda.
ruslar giyip çıkıyordu ant. dayken o ayrı tabii. onlar rahat bu konuda.

Sen yazdiklarimi anlamamissin.bakiyorlar demedim herkes icin rahatca girevliye seslenemiyorum rahatca bakamiyorum kendime dedim....ne kompleksim olucak yaa sacmalamissin..banane elalemin herifi begense banane begenmese banane yani..
O zaman stiliniz var ama özgüveniniz eksik...:ssz:

.

bakın sütyen olayında yazdım. bu tarz mağazalarda erkeğin kabinde olmaması lazım. dediğim gibi bir anda kazayla orasını biri açsa kalakalıyorsun erkekle yüzyüze. durum vahim.
almışsın 3 4 tane sütyen. kıza seslenmek için başını uzatıyorsun bunlar küçük diye adamla yine yü,zyüze. kız geliyor bir bakayım olmuşmu ona göre beden getireyim diyor,tam açıyor karşıda adam,yüzyüze. işte bu olay. yoksa kimse çıkıp sütyen denemiyor dışarda.

Bu konuda katılıyorum.
Bazı erkekler eşleri - sevgilileri sütyen , iç çamaşırı reyonunda iken bile yanına gitmez ki dogru olan da bu bence..

Valla çok zor toparladım, bi kızdan özür diledim bi adamdan ama fazla uzatmadım:KK14::KK14: normal bişi yapmışım gibi:KK14::KK14: ...
döndüm sevgilimle ilgilendim. oda çıktı kabinden noluyo yağğ diyo :KK53::KK53::KK53: hahahah rezildim rezilll :confused::confused:

he he, Allahtan ikinci bir olayı da seninki çıkarmamış. Ben buradayken destursuz başka bir erkeğin kabinini açmak ha, diye başlayıp :KK48:

.

Sutyen denenmez de ne bileyim bir tsirt bir gomlek denenebilir disarda kabinlerin boslugunda .erkek olmasa 5 dakika birsey yani...cok kalabalıksa neden beklenilsin bos yere kalabalık yapiyim...5 dakika tsirt denerim alırım cikarim..ama adamlar olunca bekliyoruz mecbur..

Ozguvenimi ispatlamak için ciplak mi cikayim elin adaminin önüne
Ne alaka yaaa, istediginiz yerlere cekiyorsunuz, adamlara kiziyorsunuzda masallah aklinizda hep ciplaklik, dekolte, acik olan orasi burasi... Orda bi erkek varsa görevliyi neden cagiramiyorsunuz, sesinizmi kaba? Üstünüze basiniza niye bakamiyorsunuz? Haaa tabii ki terbiyesiz süzenler var ama onlar belli ediyor zaten kendini carpin lafi bakin isinize...:ssz:

konuya cevap yazma hakkımız olduğu sürece seni ne ilgilendirir? saçma ya da değil herkes aynı düşüncede olmak zorunda da değil. senin düşüncene uymayan herkes sana göre saçmalamış oluyorsa sen de saçmalıyorsun :KK66:
ani çıkış yapmışım kusura bakmayın.ama aynı konudan bende muzdaribim.bi elbise alıyosun ayna dışarıda çıkıp bakıyosun ya çok kısa yada dar hatlar belli oluyor.adam kabin önünde bekliyo.kıyafet secerken zaten dışarıda giyinebileğimiz şeyleri seçiyoruz

Ne yani kendi kıyafetlerimi, çantamı kabinde bırakarak tüm mağaza içinde aşkım aşkımmm nasıl olmuş diye mi gezmeliyiz ?:confused:

Şuan söyleyeceklerimi sizin için söylemiyorum; çok kalabalık yerlere girmeyi tercih etmiyorum yada kabinde ayna yoksa öyle yerde çok açık kıyafetler denemiyorum. Sizde öyle yapabilirsiniz. Kimsenin yanında alışverişe kime getirdiğine karışamazsınız. Ben çok kararsızım, birşey alacaksam 5 kez denerim napıyım şimdi, alışveriş manyağı sevgilim dururken tek mi gideyim. Ayrıca hanımlar diyorsunuz ya ağda zamanım gelmiş oluyor diye mümkünse öyle zamanlarda kıyafet denemeyin zaten. Haliyle leş gibi bir ter kokusu bırakılıyo, üstüne bizde hem o kıyafeti denemiş hemde o ter kokulu kabine girmek durumunda kalıyoruz. Bakın sırf bu nedenle kabinlerden uzaklaşan erkeklerde var. Oyüzden mi ağdasız gidiyordunuz yoksa???
Bakınız konu sahibi arkadaş, gece kıyafeti deniyor (düğün için) Gece kıyafetleri genelde 38 bedenden başlar ve genelde büyük kesimlidir. Beli olsa göğsü uymaz, genelde kimsenin üstüne tam gelmez ve tadilat yapılır. Yani siz o halde kabinden çıktığınızda 10 tane erkeği kabinlerin önünde gördüğünüzde rahatsız olmuyorsanız hiç bir şey diyemem. Eşiniz de sizin böyle görünmenizden rahatsız olmuyorsa yine bir şey diyemem. Bu arada bir çok mağazada kabin içine ayna koymuyorlar ki insanlar elbiseyle çıksın da satıcılar" aaa çok güzel olmuş" diye alıcıyı ikna edebilsin. Kaldı ki tadilat gerekiyorsa çıkmak zorundayız.

Ben sevgilimin bayan soyunma kabini yada bayanlar tuvaleti önünde beklemesini uygun bulmuyorum.Terbiye ve saygı açısından. Mağaza içinde sakin bir yerde bekler, ben sadece çok beğendiklerimi ona gösteririm.

Ben de rahatsız oluyorum.Denediğim elbiseyi giyip aynanın yanına çıkasım gelmiyor.Onu geçtim kabine tam kapanmıyor,biri kalkıp açıyor vs.
Eşimle alışverişe çıktıysak o kabinlerin tam önünde değil de çıkışında duruyor,ben giyinince koridorun sonuna yürüyüp sesleniyorum bakıyor

ani çıkış yapmışım kusura bakmayın.ama aynı konudan bende muzdaribim.bi elbise alıyosun ayna dışarıda çıkıp bakıyosun ya çok kısa yada dar hatlar belli oluyor.adam kabin önünde bekliyo.kıyafet secerken zaten dışarıda giyinebileğimiz şeyleri seçiyoruz
konu sahibi perdenin arkasından dikizlendiğini söylemişti başka bi mesajında.
farklı bir boyuta girdi olay..

allah allah ya. yahu belki benim koltukaltım bacaklarım falan kıllı tüylü o sırada.. KIyafet denerken de podyuma çıkacakmışım gibi akpak mı olacam :KK30::-)
orda adam olmamalı. orası mahremiyeti olması gereken bir yer..
Bu bu!

zaten mesele olan konu şu erkekler kapıların dibinde dikilmesinler :D koridorun dışında dursunlar bi zahmet seslenince duyacak mesafede..

her mağaza her kabin kısmı farklı tabi.. benim bahsettiğim anlar öyle kabinden seslenilecek durumlar değil..
biz boşken gideriz zaten.. tıklım tıklım ise eşim gelmez kabinlerin yanına.. sıkılır..
bir de kabinlerin içindeki aynayı kullanıyorum dışarı çıkıp aynaya bakmak gibi bi durum olmuyor..
belki o yüzden varsa bi rahatsızlık ben denk gelmedim..
ama dediğim gibi gerçekten kadınları kesen süzen tipler varsa o çok çirkin bi durum..

Ne alaka yaaa, istediginiz yerlere cekiyorsunuz, adamlara kiziyorsunuzda masallah aklinizda hep ciplaklik, dekolte, acik olan orasi burasi... Orda bi erkek varsa görevliyi neden cagiramiyorsunuz, sesinizmi kaba? Üstünüze basiniza niye bakamiyorsunuz? Haaa tabii ki terbiyesiz süzenler var ama onlar belli ediyor zaten kendini carpin lafi bakin isinize...:KK14:
Aklimin ciplaklikta olmasi dogal..cunku soyunma kabini konumuz idirak edemedin galiba tam...soyunma kabini olunca konu tabiki Çıplaklık geliyor aklimiza.giyinip soyunurken rahat olamadigimizi hemcinslerimizin buna saygi gosterip eslerini kabinin onune burnumuza sokmamalarini rica ettik...burdan millete sapik muamelesi yapan herkesin kendine baktığını iddia eden bicare goncaguller olarak adlandirildik.son derece dogal olan bu rahatsizligimizda...

allah allah ya. yahu belki benim koltukaltım bacaklarım falan kıllı tüylü o sırada.. KIyafet denerken de podyuma çıkacakmışım gibi ya da akpak mı olacam :KK30::-)
orda adam olmamalı. orası mahremiyeti olması gereken bir yer..
Bu bu!

lütfen o durumdayken denemeyin o zaman ! sizden sonraki deneyecek olan kişileri de mi düşünmüyorsunuz. sonra kabinlerde pis ter kokuları kalıyor !

O değil de şimdiye kadar kıyafet deneyip eşim gösterdiğim hiç bir mağazada bir kişiden dahi rahatsız olduğunu belli eden bir hareket görmedim. Ne bir söz, ne bir hareket. :KK64:

Way babooo gratis'e, watsons'a da mi girmesin erkekler?
Ben de pembe otobus istiyem baanne baanne...:KK12:

Allık, göz kalemi seçerken bile erkek cinsinden rahatsız toplum olmuşuz vay başıma.:KK48:

Parfüm denerken kokudan etkilenebilirler nitekim. :KK8:

Pembe kabin eylemi de yapacaklar yakında.

Back
X