• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Ayrica sesim kaba hehe..borozan gibi..tovbe yarabbim ya..ben ne diyorum ne anliyorlar..ustumde sutyen bilmem ne varken kapinin onunde bit suru adam olmadindan rahatsiz oluyorum.ister paranoyak diyin ister narsist...sen kabine girince sıkı sıkı perdeni tutan adam var basinda peki niye neyden sakiniyor seni...kadinlar gormesin diye mi bunu yapıyor biliyor cunku ordaki adamlar bakar perdenin arasından gozu kayar diye...

lütfen o durumdayken denemeyin o zaman ! sizden sonraki deneyecek olan kişileri de mi düşünmüyorsunuz. sonra kabinlerde pis ter kokuları kalıyor !

BU mesajınızı alkışlıyorum :KK9:hatta bakın alkışladım :KK70::KK70:

Kouya geeellll konuyaaaaaa:KK71:
Konu neydi o_O:KK57::KK57::KK57::KK70:

çarşıda pazarda ve hatta kadınsal alışveriş alanlarında bu kadar erkek ne arar diye şaşırmıcam artık.

O değil de şimdiye kadar kıyafet deneyip eşim gösterdiğim hiç bir mağazada bir kişiden dahi rahatsız olduğunu belli eden bir hareket görmedim. Ne bir söz, ne bir hareket. :KK64:

Allık, göz kalemi seçerken bile erkek cinsinden rahatsız toplum olmuşuz vay başıma.:KK48:

Parfüm denerken kokudan etkilenebilirler nitekim. :KK8:

Pembe kabin eylemi de yapacaklar yakında.

Ya Eşiniz hemen bakip hop gidiyor rahatsiz etmiyor ya da benim gibi belli etmemeye calisanlar var kabinlerde:)

O gün batikte en bas kabindeyim ciktim aynaya bakiyorum sevgilisi en son kabinin önünde sira bekliyor .. Burnumun dibinde "Hişt Hişt" yapiyor.. Dedim belki önemli bir şey diyecek kiz döndü bakti el salliyor adam....
.......
Terslemek isterim ama kendi canimi sikar giderim ama baskasina laf etmem genelde... Çünkü oraya cagrilan adamin utanip o kadina kizabilecegini tüm günlerinin kotu geçeceğini Düşünürüm vs..

Son düzenleme:
KONU: Mahremiyeti olması gereken bir yerde adamların dikilip rahatsızlık vermemesi gerektiği idi!

Her şeyi anladım da kozmetik mağazalarına neden erkek giremiyor onu anlamadım. Sadece kadınların mı kozmetiğe ihtiyacı var allahaşkına. Bir de bahsettiğiniz mağazalar gratis watsons falan yani. Sadece kozmetik değil kişisel bakım ürünleri satan yerler bunlar. İyice aştınız kendinizi artık. Adam gidip kendine bir duş jeli, bir vücut losyonu alamayacak mı? Höh :KK57:

öyle kabin önünde duranlar varsa...bazen kabin içinde ayna oluyor...olmayıncada çıkmıyorum..üzerime oldu diye alıyorum..bidede erkek var ama kimse kabinin önüne kadar gelmiyor...kabin girişinde bekleniyor..yine kabin iyi...etlik doğumda..uyuz adamın biri..karısın bekliyor güya..daha muayneye girmemiş..girişte bekliyor..içerde tabi açık kapılar arkasında muayneler konuşmalar..hastanın rahatsızlığına kadar duyuluyor..adam yarı kafa içerde..her şeyi dinliyor...bu erkekler neden böyle dışarda oturalacak yer varken..acaba birşeyler görebilirmiyim diyemi uğraşıyor...sağ olsun mahremiyet yok etlikte...erkeklerinde bazı şeyleri düşünmesi gerekir....

Ne yani kendi kıyafetlerimi, çantamı kabinde bırakarak tüm mağaza içinde aşkım aşkımmm nasıl olmuş diye mi gezmeliyiz ?:confused:

Şuan söyleyeceklerimi sizin için söylemiyorum; çok kalabalık yerlere girmeyi tercih etmiyorum yada kabinde ayna yoksa öyle yerde çok açık kıyafetler denemiyorum. Sizde öyle yapabilirsiniz. Kimsenin yanında alışverişe kime getirdiğine karışamazsınız. Ben çok kararsızım, birşey alacaksam 5 kez denerim napıyım şimdi, alışveriş manyağı sevgilim dururken tek mi gideyim. Ayrıca hanımlar diyorsunuz ya ağda zamanım gelmiş oluyor diye mümkünse öyle zamanlarda kıyafet denemeyin zaten. Haliyle leş gibi bir ter kokusu bırakılıyo, üstüne bizde hem o kıyafeti denemiş hemde o ter kokulu kabine girmek durumunda kalıyoruz. Bakın sırf bu nedenle kabinlerden uzaklaşan erkeklerde var. Oyüzden mi ağdasız gidiyordunuz yoksa???
Yani bu öyle alakasız olmuş ki . Ter kokmakla ağda farklı şeylerdir. Hatta olayı bir adım ileri taşıyorum ağda modern dünyanın metalastirmaya çalıştığı kadına dayattigi bir şeydir. Ağda yapmamak kişinin tercihidir temizlikle alakası yoktur

Stil sahibi değilse , esi stil sahibi ve ona soruyorsa ne var bunda?

Kabinden çok farklı yere cektiniz durumu.. Bazi hanimlar daha dikkatli olacagini yazdigi halde üstlerine başka konulardan gidiyorsunuz.. Ne güzel bizi anladiginiza sevindim demek yerine..

Amaç bir rahatsizligi belli etmek değil miydi ben mi yanlis anladim? Hani oyle yazıyorsunuz ki (asiri öfkeli gibi) 30 sayfadir tukenmedi belki buna sasiriyorum
Evt bu konuda cok rahatsizim.kac kere sinirle magazadan ciktim.....cok ofkeliyim kac kere şikayet ettim ve sonuc alamadim..

Her şeyi anladım da kozmetik mağazalarına neden erkek giremiyor onu anlamadım. Sadece kadınların mı kozmetiğe ihtiyacı var allahaşkına. Bir de bahsettiğiniz mağazalar gratis watsons falan yani. Sadece kozmetik değil kişisel bakım ürünleri satan yerler bunlar. İyice aştınız kendinizi artık. Adam gidip kendine bir duş jeli, bir vücut losyonu alamayacak mı? Höh :KK57:
Aynıları markette de varmış. O yüzden girmesinlermiş.

kıyfeti tartışmak ayrı mevzu(kısa..uzun.. dar) birlikte alışverişe çıkma ayrı mevzu...ayrıca danışmak neden stilsizlik olsunki.okadar sanatçı var stilistle çalışan.onlardamı stilsiz oluyorlar.yapma ya bence yorum yaptıkça batıyorsun.kaşını alan erkeğede feminen demiyorlar.terimleri güzel ve dikkatli kullan.
Feminenlik kotu birsey degil korkma

Aynıları markette de varmış. O yüzden girmesinlermiş.

E allah akıl fikir versin o zaman ne diyeyim. Peki parfümü de marketten mi alacakmış adam? Ya da bir kendimize sıkıp koşa koşa dışarı çıkıp koklatıp beğendiğini mi alacağız? Parfümeriye de girmeleri yasaktır çünkü bunların şimdi.

KONU: Mahremiyeti olması gereken bir yerde adamların dikilip rahatsızlık vermemesi gerektiği idi!
Mahremiyet? Bukadar önemsiyorsaniz satin alin evde rahatca deneyin, olmayani iade edin.... Bakin rahatsiz edici adamlar var ama hepsini ayni kefeye koymak, esleriyle alisverise gidenlere stilsiz falan demek yanlis... Kabini güzel kapatin adamlar kafalarinimi sokuyor iceri, yanlislakla acan sayida okadar az ki, acilsa bile genelde bayan oluyor acan... Bazi durumlarda rahatsiz edici olabilir ama burda cok abartildi diye düsünüyorum...:KK14:

Mahremiyet? Bukadar önemsiyorsaniz satin alin evde rahatca deneyin, olmayani iade edin.... Bakin rahatsiz edici adamlar var ama hepsini ayni kefeye koymak, esleriyle alisverise gidenlere stilsiz falan demek yanlis... Kabini güzel kapatin adamlar kafalarinimi sokuyor iceri, yanlislakla acan sayida okadar az ki, acilsa bile genelde bayan oluyor acan... Bazi durumlarda rahatsiz edici olabilir ama burda cok abartildi diye düsünüyorum...:KK14:
Katılmadan edemeyeceğim bu yoruma. :KK9:

Yani bu öyle alakasız olmuş ki . Ter kokmakla ağda farklı şeylerdir. Hatta olayı bir adım ileri taşıyorum ağda modern dünyanın metalastirmaya çalıştığı kadına dayattigi bir şşuan r. Ağda yapmamak kişinin tercihidir temizlikle alakası yoktur
Koltuk altı kıllı olan birinin ter kokmasını neyle açıklıyorsunuz onuda öğrenebilirmiyim, kokuyormu kokmuyormu? O iğrenç koku buram buram yayılıyormu yayılmıyor mu? Yani bana diyorsunuzda sizde öyle saçma birşey söylediniz ki şuan tek amaç muhalefet olmak öyle değil mi? Laf olsun yeter :)

Back
X