- 11 Kasım 2016
- 77
- 58
- 38
- 32
- Konu Sahibi bebegimveben07
Mrb bayanlar.uzun olucak ama ne olur bana yardimci olun.Esimle 1 yildir evliyiz.Esimi gercekten asiri seviyorum o da bana ayni sekilde.fakat bizim asamadigimiz ve evliligi zaman zaman bitirme karari aldiran sikintilar var.7 aylik hamileyim ve kendimi gercekten kotuyum.esimle ayni meslegi yapiyoruz.dun aksam esimin is yerindeki arkadaslari ve onlarin eslerinden olisan yemek daveti vardi.esim gidermiyiz diye sordu ben ilk gideriz tabi dedim sonra bak orada kavga etmeyelim dedi sebebi de benim asiri kiskanc olmam.esimi etrafindaki her bayandan kiskaniyorm fakat kiskanmak icin nedenlerim fazla.esimjn cevresindeki insanlar rahat birileri..en son ki yemek davetinde masaya alkol isteyen ble vardi ben buntarz ortamlardan rahatsiz olan birisiyim.herneyse dedim ki esime orada icip eglenilecekse ben gitmek istemiyorm dedim muzikli bir ortam olucakmis.ve gidecegim ortamda sadece ben basortuluyum bunu sorun etmiyorum ama o bayanlarin bana bakisi pek samimi gelmiyor.gecenin 12 sinde benlee kavga etti yataklari ayirdi sebebi de benim o insanlara alkolik kotu insanlar diye atifta bulunmam.senin zihnin iyice zehirli olmus diye benle 2 gecedir ayri yatiyor sinirli iken gittim ozur diledim nafile cocugum dogsun onu alicam vs diye iyice hirpaladi beni..bu sabah ise yataga geldi cezan bitti dedi sarildi.akillandinmi dedi.bisey diyemedim.evet kiskanc biriyim ama o yemek yuzunden ben bunlari hakettimmi? Ben neler yapabilirim arkadaslar esim benden kiskanclik yuzunden nefret ediyor zaman zaman ama hakim oalamiyorm kendime.bu zamanda hicbi kadina guvenmiuorum da.yardim edin 2 gecedir onurum da cok kirildi..Bebegimin hareketleri de olmasa inanin bunhayatta cok yalnizim..esime karsi nasil davranmaliyim sizce o yemege gitmek zorundamiydim?