• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar 7 aylik hamileyim 2 gecedir uzuntuden helak oldum lutfen akil verin

bebegimveben07

PRENSIM GELIYOR
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
77
58
38
32
Mrb bayanlar.uzun olucak ama ne olur bana yardimci olun.Esimle 1 yildir evliyiz.Esimi gercekten asiri seviyorum o da bana ayni sekilde.fakat bizim asamadigimiz ve evliligi zaman zaman bitirme karari aldiran sikintilar var.7 aylik hamileyim ve kendimi gercekten kotuyum.esimle ayni meslegi yapiyoruz.dun aksam esimin is yerindeki arkadaslari ve onlarin eslerinden olisan yemek daveti vardi.esim gidermiyiz diye sordu ben ilk gideriz tabi dedim sonra bak orada kavga etmeyelim dedi sebebi de benim asiri kiskanc olmam.esimi etrafindaki her bayandan kiskaniyorm fakat kiskanmak icin nedenlerim fazla.esimjn cevresindeki insanlar rahat birileri..en son ki yemek davetinde masaya alkol isteyen ble vardi ben buntarz ortamlardan rahatsiz olan birisiyim.herneyse dedim ki esime orada icip eglenilecekse ben gitmek istemiyorm dedim muzikli bir ortam olucakmis.ve gidecegim ortamda sadece ben basortuluyum bunu sorun etmiyorum ama o bayanlarin bana bakisi pek samimi gelmiyor.gecenin 12 sinde benlee kavga etti yataklari ayirdi sebebi de benim o insanlara alkolik kotu insanlar diye atifta bulunmam.senin zihnin iyice zehirli olmus diye benle 2 gecedir ayri yatiyor sinirli iken gittim ozur diledim nafile cocugum dogsun onu alicam vs diye iyice hirpaladi beni..bu sabah ise yataga geldi cezan bitti dedi sarildi.akillandinmi dedi.bisey diyemedim.evet kiskanc biriyim ama o yemek yuzunden ben bunlari hakettimmi? Ben neler yapabilirim arkadaslar esim benden kiskanclik yuzunden nefret ediyor zaman zaman ama hakim oalamiyorm kendime.bu zamanda hicbi kadina guvenmiuorum da.yardim edin 2 gecedir onurum da cok kirildi..Bebegimin hareketleri de olmasa inanin bunhayatta cok yalnizim..esime karsi nasil davranmaliyim sizce o yemege gitmek zorundamiydim?

Ben seni hakli gordum. Niye dersen?? Ben acik bi insanim fakat bende alkollu mekanlara eslerle gidilmesine karsiyim. Ha esim alkol alabilir ama onun gidicegi mekan hep erkek olmali oyle ortalikta ciplak kizlar dolasmamali. Buna izin veririm ama benim esim zaten sigarada alkolde kullanmaz :) ayrica kiskancligina gelince bende esimde asiri kiskanctik. Ben esime surekli diyordum. Herkes sanki disarida beni ya da seni bekliyor. Ay su kiz gecsede bi baksak, ay su oglan gecsede bi baksak diye disarida bekliyor sanki millet dedim. Tabi bircok sey soyledim kiskancligimiz azalmaya basladi. Yani sende boyle dusun. Kimse esini sokakta,mekanlarda falan beklemiyor :) her gittigin ortamda tartisma cikartma bu yuzden:)

Mrb bayanlar.uzun olucak ama ne olur bana yardimci olun.Esimle 1 yildir evliyiz.Esimi gercekten asiri seviyorum o da bana ayni sekilde.fakat bizim asamadigimiz ve evliligi zaman zaman bitirme karari aldiran sikintilar var.7 aylik hamileyim ve kendimi gercekten kotuyum.esimle ayni meslegi yapiyoruz.dun aksam esimin is yerindeki arkadaslari ve onlarin eslerinden olisan yemek daveti vardi.esim gidermiyiz diye sordu ben ilk gideriz tabi dedim sonra bak orada kavga etmeyelim dedi sebebi de benim asiri kiskanc olmam.esimi etrafindaki her bayandan kiskaniyorm fakat kiskanmak icin nedenlerim fazla.esimjn cevresindeki insanlar rahat birileri..en son ki yemek davetinde masaya alkol isteyen ble vardi ben buntarz ortamlardan rahatsiz olan birisiyim.herneyse dedim ki esime orada icip eglenilecekse ben gitmek istemiyorm dedim muzikli bir ortam olucakmis.ve gidecegim ortamda sadece ben basortuluyum bunu sorun etmiyorum ama o bayanlarin bana bakisi pek samimi gelmiyor.gecenin 12 sinde benlee kavga etti yataklari ayirdi sebebi de benim o insanlara alkolik kotu insanlar diye atifta bulunmam.senin zihnin iyice zehirli olmus diye benle 2 gecedir ayri yatiyor sinirli iken gittim ozur diledim nafile cocugum dogsun onu alicam vs diye iyice hirpaladi beni..bu sabah ise yataga geldi cezan bitti dedi sarildi.akillandinmi dedi.bisey diyemedim.evet kiskanc biriyim ama o yemek yuzunden ben bunlari hakettimmi? Ben neler yapabilirim arkadaslar esim benden kiskanclik yuzunden nefret ediyor zaman zaman ama hakim oalamiyorm kendime.bu zamanda hicbi kadina guvenmiuorum da.yardim edin 2 gecedir onurum da cok kirildi..Bebegimin hareketleri de olmasa inanin bunhayatta cok yalnizim..esime karsi nasil davranmaliyim sizce o yemege gitmek zorundamiydim?
Hayr guzelim asla gitmek.zorunda degilsin alkol bulunan yere. Hayrli bi yer olsa kosarak git.suclama kendini bu yuzden eslerin cok asiriya kacnaksizin birbirlerini kiskanmalarina bile yuce Allah sevap vermis. Bugun mubarek Cuma gunu cok dua et Yaradana icinden geldigi gibi. Esler arasu.muhabbet ayetleri var internetten arastir oku canim ve Ism_i Azam duasini da okuyabilirsin,Esinle ve karnindaki meleginle mutluluklar dilerim canm benim

canim bencede haklisin bende esimin is arkadaslarindan hoslanmiyorum ickili ortam falan olmuyo ama kadiniz baskalariyla gulup eglenmesine ayar oluyoruz haliyle.bence sende arkds cevreni olusturmaya bak tek kaldikca kocalara sariyoruz cunku.ne kadr disariyla baglantn olursa esinle arandaki problemler azalir.kafanda ona ayiracak bolum azalir .

Cnm bende olsam gitmek istemezdim ama su acidan dusun esin gelip bunu seninle paylasmis kiskanc oldugunu goze alarak beraber gidelim.demis oyle bu tur cins insanlarda var sen kiskan onu en dogal hakkinki bende asiri kiskancim ama belli etmiyorum sakasina takılıyorum mesela bugun naptin kimle konustun herseyi anlatio sonra beni kiskaniosn demi dio yok diyorum ne alaka merak ediyorum maksat sahbet muhabbet bu hem hosuna gidio hemde cekinmeden anlatio bakiyorumki bazi kadinlarla konusmus guzelce uyariyorum cok yuz verme baska anlamlara çeker diyorum kadinlar gidip sagda solda anlatır ki oylede burda bi kadin esimle en ufak konussa beni gorunce esin bana boyle dedi sakalasti dio herkese karsi boyleler ve arkandanda onun esi boyle diye konusuyolar bende esimi uyariyorum boyle ler diye daha dikkat edio sende bu yolu dene hem kiskanmadigini gosterirsn hemde uyarici olursun benim bu taktikler 1 senedir kavga etmemizi engelledi ki ben eltimden bile kiskanan biriyim o derece

Biraz rahat ol bence uyum saglamaya calis evet alkol kullanmaya bilirsin bu durumdan rahatsizda olabirsin ama esin seninle gitmek istiyor.seni goturmese sahada rahatsız olursun duygularini biraz bastirmani oneririm

Ben seni hakli gordum. Niye dersen?? Ben acik bi insanim fakat bende alkollu mekanlara eslerle gidilmesine karsiyim. Ha esim alkol alabilir ama onun gidicegi mekan hep erkek olmali oyle ortalikta ciplak kizlar dolasmamali. Buna izin veririm ama benim esim zaten sigarada alkolde kullanmaz :) ayrica kiskancligina gelince bende esimde asiri kiskanctik. Ben esime surekli diyordum. Herkes sanki disarida beni ya da seni bekliyor. Ay su kiz gecsede bi baksak, ay su oglan gecsede bi baksak diye disarida bekliyor sanki millet dedim. Tabi bircok sey soyledim kiskancligimiz azalmaya basladi. Yani sende boyle dusun. Kimse esini sokakta,mekanlarda falan beklemiyor :) her gittigin ortamda tartisma cikartma bu yuzden:)
Haklisin canim :)

canim bencede haklisin bende esimin is arkadaslarindan hoslanmiyorum ickili ortam falan olmuyo ama kadiniz baskalariyla gulup eglenmesine ayar oluyoruz haliyle.bence sende arkds cevreni olusturmaya bak tek kaldikca kocalara sariyoruz cunku.ne kadr disariyla baglantn olursa esinle arandaki problemler azalir.kafanda ona ayiracak bolum azalir .
Haklisin canim burasi esimin memleketi haliyle cevrem henuz cok az o yuzden sanirim dedigini uygulucam ins

Cnm bende olsam gitmek istemezdim ama su acidan dusun esin gelip bunu seninle paylasmis kiskanc oldugunu goze alarak beraber gidelim.demis oyle bu tur cins insanlarda var sen kiskan onu en dogal hakkinki bende asiri kiskancim ama belli etmiyorum sakasina takılıyorum mesela bugun naptin kimle konustun herseyi anlatio sonra beni kiskaniosn demi dio yok diyorum ne alaka merak ediyorum maksat sahbet muhabbet bu hem hosuna gidio hemde cekinmeden anlatio bakiyorumki bazi kadinlarla konusmus guzelce uyariyorum cok yuz verme baska anlamlara çeker diyorum kadinlar gidip sagda solda anlatır ki oylede burda bi kadin esimle en ufak konussa beni gorunce esin bana boyle dedi sakalasti dio herkese karsi boyleler ve arkandanda onun esi boyle diye konusuyolar bende esimi uyariyorum boyle ler diye daha dikkat edio sende bu yolu dene hem kiskanmadigini gosterirsn hemde uyarici olursun benim bu taktikler 1 senedir kavga etmemizi engelledi ki ben eltimden bile kiskanan biriyim o derece
Canim bende oyle eltilerimle azcik gulup konussun eve gelip kavgalar ediyordum ama dizginlemem lazim kendimi yoksa beni kotu biliyor hakliyken kendimi haksiz konuma sokuyorum dedigini uygulucam tsk ederim

İnsan önce kendinin psikoloğu olmalıdır. Ne yaşarsa yaşasın sakinleştiğinde olayları oluştuğu an ile değil öncesinde nasıl oluştuğuyla düşünmeli. Temeli yada ilk katları sıkıntılı olan bi yapının üst katlarından sağlamlık beklenemez. Siz şimdi haklı olarak yaşadığınız bir konuyu buraya aktarmışsınız. Oluştuğunda yada oluşacağında canınızı sıkan durumlar yüzünden bu tartışmayı yaşamışsınız. Ama gelin bide şöyle düşünün. Bunların temelinde ne var ? Ben size söyliyim. Öncelikle kişinin özüne güvenmesi, sonra karşıklı güven ve peşinden saygı. Bu saydıklarınız aslında normalde benimde kabul etmeyeceğim bişiy. Eşim alkol kullanan biri olmasına rağmen, ben farz ibadetlerimi yerine getiren bi insan olmama ve onun tam tersi olmasına rağmen, bu tarz ortamlara davet edilmemize rağmen, yani kısaca yaşam şeklimiz birbirinden farklı olmasına rağmen 2 yıl boyunca bir kez bile böyle bi sıkıntı yaşamadık. Konusu bile geçmedi. Sizde bebeğiniz için en azından bu durumu kendi lehinize çevirmeye çalışın. Kendinize ait uğraşlar bulun. Eşinize çok takılmayın. İçinizi kemirsede bazen bırakın gitsin. Kendinize bunu öğretin. Tesettürlü olmanız hiçbişiy değiştirmez, sonuçta dişisiniz bunu aklınızdan çıkarmayın. Kendinize kendinizi güzel hissettirecek herşeyi deneyin. Misal maskeler yapın, saçlarınızı farklı toplayın, güçlü hissettirecek şeyler giyinin, yani eşinizin yanında tabiki, gibi gibi gibi. Aslında bu konu öyle çok basit kelimelerle açıklanacak bi konu değil tabi ama gördüğüm için dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalıştım. Siz herzaman iyi düşünün. Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Esiniz oncelikle cok ileri gitmis. Ama sizde su an hamilesiniz saglikli dusunemiyorsunuz. Kiskanclik duygularinizi torpulemeniz gerek. Zamanla da azaliyor bu duygu caba gosterince. Bende cok kiskanctim 7 yilin sonunda ilk yillara gore daha iyi hissediyorum kendimi.

Esinizin ortamlarina girmek istemezseniz zamanla yalniz katilmak isteyebilir, hatta kavga nedeni oldugu icin bir cok etkinligi sizden de gizleyebilir.

Eger bu konuda duzelmek icin caba gostermezseniz kavgalar siklasip buyuyebilir.

Sorunlarinizi dogumdan sonraya birakmadan cozmeye calisin lohusalik hem sizin.icin hemde baba icin zor bir donem birde bunlar ustune gelirse kotu.yerlere gidebilir.

Örtülü insanların bir duruşu olmalı diye düşünüyorum. Herkesin hayatı kendisini bağlar isteyen alkol kullanır isteyen kullanmaz. Ama örtülü bir insan alkollü bir ortamda bulunmamalı. Vizyonuna ters bir kere.. sen en iyisini yapmışsın. Keşke eşin de bu hassasiyette olsaymış canım. Bu kıskançlıkla alakalı değil ki senin kıskançlıkla suçluyor! Ayrıca cezan bitti deyip gelmesi??? Çok uyuz oldum kocana kusura bakma. Bence biraz fazla yüz vermişsin. Ona olan sevginin bu kadar farkında olduğu için böyle davranıyor heralde...

Afedersiniz ama alkol alan kadınların ya da alkollü mekanlardaki kadınların çıplak olduğu kanaatine nerden vardınız? Sizin algınızdaki alkollü mekanlar pavyon vari yerler galiba...

Merhaba, sadece bir noktayı tam anlayamadım, öncelikle onu sormak istiyorum. Eşimin çevresindeki insanlar fazla rahatlar dediniz, masaya alkol istemekle nasıl bir rahatlık olabilir onu merak ettim. Ya da siz bu durumu nasıl algıladınız? Yazınızı okurken fazla rahatlar diyince arkasından, eşime samimi, laubali davranıyorlar falan diyeceksiniz zannettim. Buluttan nem kapmayın. Eşiniz sizi sevmiş, hayatını sizinle paylaşıyor. Eşinizin yanındayken bile içiniz içinizi yerken, yalnız bıraksanız rahat edebilecek misiniz? Bence törpüleyin bu duygularınızı, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın:KK66:

canım bende çok kıskancım malesef ama kıskançlığını ona bi şekilde belli etmemelisin erkekler fazla sıkılmaya gelmiyorlar üstelikte hamilesin hassassın bende bir yıl iki aylık evliyim bir kızım var ve esim onu kıskanmamdan cok fazla bunalıyor bende artık belli etmemeye calışıyorum sende öyle yapsan iyi olur bir süre sonra bıkıyorlar artık inan bana bu ikiniz için en iyisi olur onu kıskandıgın konuları ona söyle güzel bir dille oda kendine çeki düzen versin yani bahsettiğin konuda haklısın ama eşin farkında değil demeekki ALLAH YARDIMCIN OLSUN kendini yıpratma bazı şeyleri görmezden gelmeye caliş :((((

Karsilikli olarak bi cok yargi olusmus burda fakat sizin kapali olmaniz yada bu tip ortamlari sevmiyor olmaniz oraya giden acik yada kapali alkol alan yada almayan insanlari iyi yada kotu diye yargilamaniza mahal verilecegi anlamina gelmez..Esiniz sizinle bunu paylasmis gitmek istememek en en dogal hakkiniz lakin esiniz gitmek istedigindede bu da onun en en dogal hakki..Evlendik diye brbirimizi bu derece kisitlamanin yada zehir etmenin anlami var mi? Bende kiskanc bi insanim elbette seven kiskanir ama gitmiyosam beni cagirdigi halde burnundan getirme tribe girme hakkimda yok.Esinizde bence bu konulardan doldugu icin tepkisini bu sekilde vermis tek bi olaydan oturu degil yani..Dikkatli olalim arkadaslar hamilelik kutsal bir donem lakin gecicek ve biz normal hayatlarimiza geri donucez.biz istiyoruzki hamileyken eslerimiz ne diyosaak ama ne istiyosaaak yapsinlar kesinlikle bizi uzmesinler ama onlarda insan nihayetinde..

canım bende çok kıskancım malesef ama kıskançlığını ona bi şekilde belli etmemelisin erkekler fazla sıkılmaya gelmiyorlar üstelikte hamilesin hassassın bende bir yıl iki aylık evliyim bir kızım var ve esim onu kıskanmamdan cok fazla bunalıyor bende artık belli etmemeye calışıyorum sende öyle yapsan iyi olur bir süre sonra bıkıyorlar artık inan bana bu ikiniz için en iyisi olur onu kıskandıgın konuları ona söyle güzel bir dille oda kendine çeki düzen versin yani bahsettiğin konuda haklısın ama eşin farkında değil demeekki ALLAH YARDIMCIN OLSUN kendini yıpratma bazı şeyleri görmezden gelmeye caliş :KK43:(((
Ama bu da çok doğru değil. İnsan içine atarsa kendisine zarar verir ve bir süre sonra patlar.

Karsilikli olarak bi cok yargi olusmus burda fakat sizin kapali olmaniz yada bu tip ortamlari sevmiyor olmaniz oraya giden acik yada kapali alkol alan yada almayan insanlari iyi yada kotu diye yargilamaniza mahal verilecegi anlamina gelmez..Esiniz sizinle bunu paylasmis gitmek istememek en en dogal hakkiniz lakin esiniz gitmek istedigindede bu da onun en en dogal hakki..Evlendik diye brbirimizi bu derece kisitlamanin yada zehir etmenin anlami var mi? Bende kiskanc bi insanim elbette seven kiskanir ama gitmiyosam beni cagirdigi halde burnundan getirme tribe girme hakkimda yok.Esinizde bence bu konulardan doldugu icin tepkisini bu sekilde vermis tek bi olaydan oturu degil yani..Dikkatli olalim arkadaslar hamilelik kutsal bir donem lakin gecicek ve biz normal hayatlarimiza geri donucez.biz istiyoruzki hamileyken eslerimiz ne diyosaak ama ne istiyosaaak yapsinlar kesinlikle bizi uzmesinler ama onlarda insan nihayetinde..
Orkidee konuyla alakasız ama tutamadım kendimi 12 gün mü kalmış doğuma, ne kadar azz :KK36: Başladı mı sancılar falan var mı belirti :KK39:

Back
X