Gözünüzü seveyim abartmayın. İyice millet olarak biri diğerini imansız, biri diğerini hacı/hoca diye değerlendirir oldu. Bir tek siz biliyorsunuz hadisi kurani değil mi? Islamda önemli olan "her koyunun kendi bacagindan asılması" yani kisinin kendisiyle Allah arasında olana kimsenin karısamayacagi değil mi? Siz benim basörtüm var diye kendinizi soyutluyorsunuz bir kere. Kendi icinizde baslıyor ayrımcılık. Alkol alınabilecek bir ortamda insanlar iciyorsa size ne? Sen icmediğin sürece senin imanindan kime ne? Benimde annem anneannem kapali, ben değilim. Cıplaklık bas acıklıgı ile oluyorsa gercekten hasta oldugunuzu düsünürüm. Kendinizi öylesine körlemişsiniz ki, yazık diyorum. Benim dinime, giyimime kimse karısamaz. Insanları burda yaftalamaktan baska vasfınız yok bazen. Sizin örtünüz var diye kendinizi daha üstün görmeniz hangi dine sıgar? Bunu Allahtan baska kim bilebilir? Kimse kimseyi asagilayamaz.
Topic sahibinden öncelikte özür diliyorum ama yazılanları okuyunca cıldırdım. Simdi sizin cevabınızı kendimce vermem gerekirse; eslerle gidilen bir mekanda kimse kendini kaybedecek kadar icmez. Baska birinin karısı, esi yanındayken sizin esinize sarkamaz. Sarksa bile esiniz böyle birseye izin vermez diye düsünüyorum. Bir erkeğin gün icinde hovardalık diye adlandırılan duruma gelmesini siz bilemezsiniz. Yani hic yapılacak yer kalmadi o yemekte herkesin esleri yanındayken mi yapacak? Yada diğer kadınlar icinde gecerli bu yazdıklarım. Biraz iş eşinizde bitiyor. Bende kıskancımdır, ama esime güvenirim. Ben ona hep diyorum, seni bir ordu kadının icine atarım o kadar güveniyorum. 1999'dan beri de bir kez olsun yanıltmadi beni. Gurur duyuyorum onla. Biraz kendi esinizin tarafınıda tutmayı deneyin. Özgüveniniz olsun. Eğer basaramıyorsanızda bir yardım alın, bu ayıp yada kötü birsey değil. Daha iyi bir iliski icin yardım almayı kabul etmeniz sizi güclendirir. Aksi takdirde hayatınızı zindan edersiniz kendinize maalesef.