• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar 7 aylik hamileyim 2 gecedir uzuntuden helak oldum lutfen akil verin

Hangi inançta olursanız olun inançlarınıza saygısızlık olmaması sebebiyle dini içerik yasaktır.
Lütfen artık dini içerik girmeden konu neyse ona göre yorum yapınız.

Evlilikte hayat tarzı uyumu çok önemli. Sen sonuçta eşini bu şekilde kabul ettin değil mi böyle ortamlara girdiğini biliyordun. Tavsiyem kıskançlığı bırak eşini fazla sıkma sen de kendine uygun çevre edin. Hep karı koca zaman geçireceksiniz diye bir şey yok bazen ayrı takılmak da güzel :dd

Vay be amma uzatmissin okadar mi DOKUNDU sen niye uzerine alinion banane yaaa ister acik ol ister kapali ben kapaliyim butun arkadaslarim acik soylemedigim seyleri ustune alinarak laf vurmaya calisip benim tepemi attirma
Sana dokunmus yönetim. Cokta iyi olmus, pek güldüm :) Tepen atsa ne olacaktı ayrıca merak ediyorum. Hadsiz, cahil cahil yorumlar.. Sahane bir ban olmus. Yönetime ayrıca tesekkürler :) :KK200:

Sana dokunmus yönetim. Cokta iyi olmus, pek güldüm :) Tepen atsa ne olacaktı ayrıca merak ediyorum. Hadsiz, cahil cahil yorumlar.. Sahane bir ban olmus. Yönetime ayrıca tesekkürler :) :KK200:
Ayyy ayyy da ayyy ayyy sen ne seviniosn oyle kiyamam yazikkkkk ama sen sevinme ya hic yakismio cahil sensin laflarina dikkat et ayy bide gulmus hasbam sen gulmede oda hic yakismaz

Back
X