- Konu Sahibi bebegimveben07
Al kafaya bak , tavıra bak !! Kiblendin!!![/QU.
Asil sen kendi tavrina bak hamilelikte hormonlarin degismistir ama ben cekemem yani lutfen lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al kafaya bak , tavıra bak !! Kiblendin!!![/QU.
Asil sen kendi tavrina bak hamilelikte hormonlarin degismistir ama ben cekemem yani lutfen lutfen
Özetle çok komik[/QUOTE
Ozetle cok komik![]()
Durum cidden içler acısı hadi canım byee!!Ozetle cok komik![]()
Sana dokunmus yönetim. Cokta iyi olmus, pek güldüm :) Tepen atsa ne olacaktı ayrıca merak ediyorum. Hadsiz, cahil cahil yorumlar.. Sahane bir ban olmus. Yönetime ayrıca tesekkürler :)Vay be amma uzatmissin okadar mi DOKUNDU sen niye uzerine alinion banane yaaa ister acik ol ister kapali ben kapaliyim butun arkadaslarim acik soylemedigim seyleri ustune alinarak laf vurmaya calisip benim tepemi attirma
Ayyy ayyy da ayyy ayyy sen ne seviniosn oyle kiyamam yazikkkkk ama sen sevinme ya hic yakismio cahil sensin laflarina dikkat et ayy bide gulmus hasbam sen gulmede oda hic yakismazSana dokunmus yönetim. Cokta iyi olmus, pek güldüm :) Tepen atsa ne olacaktı ayrıca merak ediyorum. Hadsiz, cahil cahil yorumlar.. Sahane bir ban olmus. Yönetime ayrıca tesekkürler :)![]()