• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar acil cevap verin lutfen....

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Katılım
4 Aralık 2018
Mesajlar
1.050
Emoji Skoru
694
Puanlar
43
Yaş
38
Bebeginin uriner sisteminde sorun cikan (hamile iken) ve 4 ay boyunca suyu sınirin altinda olup bebegi dogunca yasayan varmi yada ciger gelismedigi icin bebegini kaybeden biri varmi lutfen yorum istiyorum.
 
Bende duymadım.. Allah yardımcınız olsun inşallah
 
Allah acil şifalar versin.
 
Aynı durumu yaşayan birisi olsa bile; bebeğinin iyi durumda olması ya da kötü durumda olması sizin bebeğinizin de öyle olacağını göstermez.

En doğru bilgiyi doktorunuz verir size. Biliyorum anne yüreği, içiniz yanıyor ama olumsuz birşey okursanız bile bu sizinki de olumsuz olacak anlamına gelmez.

Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
 
Suan 31.haftadayiz
Uriner sistemdeki sıkıntı icin bilgim yok ama 22 den 34 e kadar dayanmis bir velet taniyorum,acilen sezeryana alinmadan bir gun once ciger gelistirici vurulmustu...Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etdsin,gecmis olsun.
 
Bizimde 21.haftada cikti ortaya ama sikinti suki suyuda olmadigi icin cigerlerinin hic gelismeyecegi ve ölecegi soylendi yani igne falan da vursalar faydasi yokmus. Cok tesekkur ederim yinede sagolun
 
Back
X