Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün daha beklemek istiyorum sonradan üzülmemek içinBence kan verin bariz pozitif
Evet reglimden 2 gün sonra kan vereceğim. Amin inşallahh ... peki sizce yanıltır mıkafam çok karıştıMümkün olduğunca bekleyin beta hcg 1500 lerde olduğunda vajinal ultrasonla kese görünüyor yani adet gecikmesinden 5 gün sonra filan. Eğer okadar bekleyemezseniz 2 güne bir kan verip değer artışını gözlemleyin. Hayirlisi olsun saglikla gelsin bebeğiniz![]()
Bende reglime 1 hafta varken test yapmistim benimki daha silikti şuan 21 haftalik hamileyimEki Görüntüle 3107708
Bugün çatlama iğnesinden sonra 15. Günüm reglime 3 gün var erken gebelik testi normal uygun testlerle yaptım. Bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var bu durumu yaşayan bebeğini kucağına alan varmı
Ne güzel söylediniz çok sevindimm Allah kucağınıza almayıda nasip etsinn. Siz ne zaman kan vermiştiniz pekiBende reglime 1 hafta varken test yapmistim benimki daha silikti şuan 21 haftalik hamileyim
Sizinkide resmen pozitif cikmis hamile olabilirsiniz kan verin
Hayirli olsun![]()
Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra iğne etkisinin bu kadar olacağını düşünmüyorum açıkçası. 13. günde iğne etkisi ile silik çizgi olanı gördüm ama sizin ki çok net. İnşallah bebişiniz sizinledir. Şuan kan testi verseniz de acaba iğne etkisi mi diye düşüneceksiniz. Bence 2 gün daha bekleyip kan verin kafanızda rahat olur.Eki Görüntüle 3107708
Bugün çatlama iğnesinden sonra 15. Günüm reglime 3 gün var erken gebelik testi normal uygun testlerle yaptım. Bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var bu durumu yaşayan bebeğini kucağına alan varmı
reglime iki gün kala benim de testim böyle çıkmıştı, kızım 16 aylık oldu ❤Eki Görüntüle 3107708
Çok çok teşekkür ederim benim 13.gün 14.günde netti fakat bugün daha da net. İnşallah öyledir allah herkese naaip etsinÇatlatma iğnesinden 15 gün sonra iğne etkisinin bu kadar olacağını düşünmüyorum açıkçası. 13. günde iğne etkisi ile silik çizgi olanı gördüm ama sizin ki çok net. İnşallah bebişiniz sizinledir. Şuan kan testi verseniz de acaba iğne etkisi mi diye düşüneceksiniz. Bence 2 gün daha bekleyip kan verin kafanızda rahat olur.
Ne güzel umut oluyorsun inşallah öyledir. Kan testini reglin ilk günü mü yaptırmıştınızreglime iki gün kala benim de testim böyle çıkmıştı, kızım 16 aylık oldu ❤
İğne etkisi olmuş olsa çizgi netleşmez aksine silikleşirdi. O zaman gözün aydın diyorum.Çok çok teşekkür ederim benim 13.gün 14.günde netti fakat bugün daha da net. İnşallah öyledir allah herkese naaip etsin
testi yaptığım gün kan testini de yaptırdım çünkü heyecanNe güzel umut oluyorsun inşallah öyledir. Kan testini reglin ilk günü mü yaptırmıştınız
Çok teşekkür ederim canımmİğne etkisi olmuş olsa çizgi netleşmez aksine silikleşirdi. O zaman gözün aydın diyorum.
Süpermişş inşallah bende de öyle oluuurtesti yaptığım gün kan testini de yaptırdım çünkü heyecan
beta 364 çıkmıştı.
Ben 2 3 defa kimyasal gebelik geçirdiğim için doktorum test yaparsan pozitif olursa hemen gel demisti bende tekrar aynı şeyi yaşamamak için sürekli test yapıyordum pozitifi gördüğüm an randevu alıp gittim. Adetimden bi kac gun once kan verdim dusuk cikmadi fazla yuksek de cikmadi doktor dedi varsa yenidir ama yukselmesini beklememiz lazim dedi gün verdi o tarihte gittim tekrar kan verdim baya yukselmisti kesede göründü o sekilde oldu.Ne güzel söylediniz çok sevindimm Allah kucağınıza almayıda nasip etsinn. Siz ne zaman kan vermiştiniz peki
1 senedir istiyoruz ama hiç nasip olmadı nisan ayında kimyasal gebelik oldu 1 kez sadece dua edin bana salı günü kan vereceğimBen 2 3 defa kimyasal gebelik geçirdiğim için doktorum test yaparsan pozitif olursa hemen gel demisti bende tekrar aynı şeyi yaşamamak için sürekli test yapıyordum pozitifi gördüğüm an randevu alıp gittim. Adetimden bi kac gun once kan verdim dusuk cikmadi fazla yuksek de cikmadi doktor dedi varsa yenidir ama yukselmesini beklememiz lazim dedi gün verdi o tarihte gittim tekrar kan verdim baya yukselmisti kesede göründü o sekilde oldu.
Bu arada çok tesekkur ederim insallah sizde istiyorsanız eger Allah sizede hayirli bi evlat versin bu mutluluğu yaşatsın![]()
İnşallah hayırlıdır merakla salı gününü bekliyorum. Ben reglden sonra 5.gün gitmiştimcanım hayırlı olsun ,bende çatlatma iğnesi düşünüyorum, ilk muayneye gideceğim adet sonramı gitmem gerek?