Bayanlar acil yardim lütfen hamile olabilirmiyim

mancoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
138
80
43
İyi günler ben bisey sormak istiyorum benim adetim geceli bugün 14 gün oluyor iki kere test yaptm dun de kan tahlili verdim bisey cikmadi ama halen hasta olmadim halen suphem var çünkü ilişki yasayali 20 gün filan oldu acaba erken olduğu için daha yeni yeni bebek oluşuyor olabilir mi yani kan da falan cikmiyor olabilir mi çok stres oldum son bi hafta dir çok korkuyorum stresin de etkisi olur mu çünkü daha 8 aylik bi bebeğin var gecen ay da 8 gün geç olmustm çok düzenli bi adetim olmadi hc ama en fazla bi hafta geç olurdum boyle ilk defa oluyor lütfen olumlu şeyler söyleyin.

Geç yumırtladıysanız olmuş olabilir. Benim bi tanıdığımda böyle olmuştu. Birkaç gün sonra adet olmazsanız testi tekrarlayın. Negatifse bi doktora görünün

bi arkadaşım adetinin 20 gün geçmesi sonucu azda olsa silik ikinci çizgiyi görmüştü geç döllenme olmuştu bekleyin birazdaha bencede (Kan tahlilide vermişti Negatifti )

20 güne kanda çıkardı hamile değilsiniz bence..

geç döllenme durumu olabilir ama o kadar az karşılaştım ki bu durumla..

Ilk hamilelik belirtileri nelerdir yasayanlar varsa lutfen bilgi lazim canlar.... cok istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…