• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar acil yardım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ocaktan sonra ehliyetler değişecek o zaman alması daha mantıklı olabilir benim kardeşimde aynı durumda ben kardeşime ocaktan sonra almasını söyledim çünkü bizlerde değiştireceğiz 15 tl karşılığında ayrıca biyometrik fotoğraf çektireceğiz sağlık raporu alacağız falan sıkıntı yani

Peki stajyere kalma durumu olmaz dimi bu konuda kursun yüzünden kafama takıldı gece gece..

Konuma gelip parazit yapma lütfen. Sen ve annen bu durumu kabul edebilir fakat ben 2015 kazandığım sınavın parasını 2016 zamlı ödemek zorunda değilim!! Varsa böyle bir sistem saçmadır!! 1 haftadır randv. almaya çalıyoruz böyle bir ahlaksızlık mı olur.. oh ne ala! Daha ocak ayına bu kadar zaman varken bu ehliyeti almayı kabullenmem. Illa torpilimiz olması gerekiyor hakkımızı aramak için.
Parazitmi ne o esine sorabilirmsn derken parazit degildikde karakola basmani gereksiz buluncami parazit olduk
Senin gibi milyonlarca insan var zamli ödeyecek sadece sen değilsin
Böyle hadsiz terbiyesiz oldugunu bilseydm zaten konuna yorum atmazdm sizin gibi kendini bisey sananlardan nefret ediyorum

Ben de yeni aldım. Şoförler odasına gittim ordan dosya alıp emniyete gittik
Sabahtan ogleden kadarmış parmak izi alımı. Parmak izi sonrası dosyaları ve parayi teslim edip ertesi gün de aldık. Ordaki polis de ocaktan önce alın harçlar zamlanacak dedi.

Parazitmi ne o esine sorabilirmsn derken parazit degildikde karakola basmani gereksiz buluncami parazit olduk
Senin gibi milyonlarca insan var zamli ödeyecek sadece sen değilsin
Böyle hadsiz terbiyesiz oldugunu bilseydm zaten konuna yorum atmazdm sizin gibi kendini bisey sananlardan nefret ediyorum

Ay o eşi polis olan sen miydin.. konuma o kadar odaklıyım ki kim ne yorum atmış diye bile bakmıyorum.. Türkiye de bir senin eşin polis ben de sana minnet duyucam.. o yorumu başka üye yazdı sandım!! Dünya üzerinde bir sen kalsan bir de ben senin gibi tiplerden asla bir şey ne bekler ne de sorarım.
Sen kimsin be bana terbiyesiz diyorsun? Haddini bil!! Ben de her konuya damlayıpta konu sahibine gereksiz laf atan tiplerden nefret ediyorum!
Millet burada yardımcı olmak için yorum yapıyor sen köstekliğine bak!!
Kendim bir şey olduğum için öyle sanıyorum ayrıca!!
Gidip silahı koluma takıp karakol mu basıcam? O kadar mı idrak ediyorsun sen!!!
Ben arkadaşla ayrıca yorumlaşırken onunla kurduğum samimiyete göre cümle kullandım!! Sanane ki başkasına yazdığım yoruma damlıyorsun! SANANE ?????

Cümlemi hala tekrarlıyorum.. konuma gereksiz parazitlik yapma! Ben burada ahkâm kesilsin diye konu açmadım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi diye ricada bulunmak için konu açtım!!

Ben de yeni aldım. Şoförler odasına gittim ordan dosya alıp emniyete gittik
Sabahtan ogleden kadarmış parmak izi alımı. Parmak izi sonrası dosyaları ve parayi teslim edip ertesi gün de aldık. Ordaki polis de ocaktan önce alın harçlar zamlanacak dedi.

Sorun şu ki internetten randv. Alamıyoruz şu anda.. bu konuda ne yapmamız lazım? Bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X