Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah öyledir çooook teşekkür ederim Allah raZı olsun bi arkadaşım boş diyo çoook silik olarak gözüküyor inşallah öyledir tecrübeli anne adayları sizlerdende yorum bekliyorum
Adetin geçti mi cnö az da olsa belli inşallah hamilesindir. Bence hamilesin bnm ki de çok az belliydi eşim yok demişti hergün yaptım bn gerci bn adetim den 5 gün önce kan testi yle öğrendim ewe gelince de yaptım senin ki gibi çıktı sonra her gün yaptım koyulaştığını görmek çok mutlu ediyordu beni
Adetime 5 gün var yaklaşım bir haftadır kasıklarım ağrıyo ama sağ sol yumurtalıklar değil tam ortası göğüs ucu, etrafı çok agrıyo yeşil kalın damarlar ve kırmızı kılcal damarlar çıktı göğüslerimde bide iştahım açıldı
Meraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum