Bayanlar acilll bakarmısınız hamilemiyim ?

Gorkemsaglam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
137
111
103
33
Arkadaşlar tam olarak anlayamadım anlayan varsa yorum yazabilirmi?

Eklentiler

• image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 132
İnşallah öyledir çooook teşekkür ederim Allah raZı olsun bi arkadaşım boş diyo çoook silik olarak gözüküyor inşallah öyledir tecrübeli anne adayları sizlerdende yorum bekliyorum

Adetin geçti mi cnö az da olsa belli inşallah hamilesindir. Bence hamilesin bnm ki de çok az belliydi eşim yok demişti hergün yaptım bn gerci bn adetim den 5 gün önce kan testi yle öğrendim ewe gelince de yaptım senin ki gibi çıktı sonra her gün yaptım koyulaştığını görmek çok mutlu ediyordu beni

Adetime 5 gün var yaklaşım bir haftadır kasıklarım ağrıyo ama sağ sol yumurtalıklar değil tam ortası göğüs ucu, etrafı çok agrıyo yeşil kalın damarlar ve kırmızı kılcal damarlar çıktı göğüslerimde bide iştahım açıldı

İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hamilesiniz şuan galiba hamişlerin ettikleri dualar tutarmış inşallah bende hamileyimdir

Adete 5 gün kala o çizgi çıkıyorsa muhtemelen hamilesiniz.. Kan testinde kesinlik kazanır..
Hayırlısı olsun..

Meraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…